UTA Arad

1732 de suporteri ai UTA-ei și-au reînnoit abonamentele pe arena „Francisc Neuman”, din 6 iulie clubul arădean vinde la liber restul locurilor!





UTA ca și restul echipelor din Liga I își vor primi din nou suporterii în tribune din sezonul ce vine, așa că achiziționarea unui abonament nu mai e neapărat un ajutor simbolic pentru cluburi, obligate să se conformeze măsurilor luate de autorități în contextul pandemiei de COVID.

La gruparea emblemă a Aradului, campania de vânzare a abonamentelor a demarat pe 16 iunie, cu „operațiunea” de reînnoire a accesului pentru vechii abonați. Până la această oră, exact 1732 de suporteri ai „roș-albilor” (dintre cei 2322 care și-au luat un abonament anul trecut) și-au obținut accesul la meciurile formației pregătite de Laszlo Balint și începând cu 17 iulie. Dintre aceștia, există și o categorie ce dorește să-și schimbe locurile pe arena „Francisc Neuman”, iar pentru ei clubul a rezervat primele două zile ale lunii iulie.

Iată și comunicatul clubului arădean despre continuarea campaniei de vânzare a abonamentelor valabile pentru sezonul 2021-2022 al Ligii I.

Schimbare locuri abonamente reînnoite (2020-2021)

Joi, 1 iulie 2021 – Vineri, 2 iulie 2021: orele 11:00 – 13:00, 17:00 – 19:00 – Arena Francisc Neuman

Program vânzare abonamente noi

Zilnic, perioada  6 iulie – 14 iulie 2021: orele 11:00 – 13:00, 17:00 – 19:00. Duminică, 11 iulie – închis.

Program sâmbătă, 10 iulie  2021: orele 10:00 și 13:00 – Arena Francisc Neuman.

ONLINE, la adresa uta.iabilet.ro

Plata se poate face atât cu cardul bancar, cât și cu numerar.

Tip abonamentPreț         
VIP2.000 lei
Tribuna 1600 lei 
Tribuna 2450 lei 
Peluză300 lei 

Copiii cu vârstă de până la 13 ani beneficiază de o reducere de 50%.

Copiii cu vârstă de până la 3 ani au acces gratuit și vor sta în brațele însoțitorului.

Date/acte necesare pentru achiziționarea abonamentului:

– Numele, prenumele abonatului;

– Număr telefon;

– Adresă email;

– Prezentarea cardului abonament, în cazul reînnoirii la stadion;

– Copie certificat naștere, în cazul copiilor.









16 comentarii

  1. Sportarad. Poate at fi bine sa propuneti clubului sa nu renunte la biletele virtuale. Sunt fani UTA care Nu de afla in arad si Nu pot ajunge pe stadion, acei fani nu vor cumpara bilete sau abomamente sa evite a ocupa un loc degeaba.Dar poate at cumpara bilete virtuale sa ajute clubul, stiind ca prin achizitionarea biletului virtual Nu are lua sansa unui suporter local sa fie pe stadion. Doar o idee

    0
    0
    1. 1732 fata de capacitatea stadionului 11300, inseamna 15 % DIN CAPACITATEA STADIONULUI.Daca s-ar ajunge la 25 % ar fi relativ OK

      0
      0
      1. 25% ar insemna cam 2825 de spectatori la meciurile UT-ei de acasa , plus 2200 de cumparatori de bilet ar fi cam 5000 de spectatori /meci acasa, deci sub jumate din capacitatea stadionului !

        0
        0
        1. Și atâția se plângeau că stadionul e prea mic… Pentru suporteri adevărați ai unei echipei titrate, sunt puțini abonați. La băgat de vină toți se pricep dar când e vorba de bani, UTA trece în plan secund. Și când te gândești că DDB singuri și-au salvat echipa anul trecut.

          0
          0
          1. Cu citi bani ia împrumutat Gigi pe cei din DDB ,ști cumva,aia Sint datori vânduți atît lui Becali cît și oamenilor de afaceri ….

            0
            0
        2. Într-un oras de 140000 depopulat de tineri care au mers la mai bine in strainatate sau in alte orase mai prospere, 5000 de suporteri activi e ok. Nici nu se va umple stadionul la nici un meci, pur si simplu nu mai sunt utisti activi ca inainte, cand la Alba iulia in 99 am fost peste 10000. S-a vazut si la alegeri, dacă erau mai multi utisti in oraș, nu avea cum să castige Gogu si bibi alegerile!

          0
          0
        1. Domnilor, noi vrem sa vedem vietati in tribune, sa le auzim vocile, incurajarile, sa facem valuri !
          In pandemia asta toti am fost virtuali si on-line.Sa platim abonamente si bilete si sa umplem stadionul.Numai asa putem fi alaturi de UTA si la bine , dar si la greu.Haide UTA !

          0
          0
          1. Corect si sunt deacord cu tine. Dar clubul are nevoie de bani tot timpul, si suporterii care sunt plecati pests hotarele aradului pot sa ajute financiar clubul cu ajutorul biletelor virtuale. Fiecare putin conteaza. Cred

            0
            0
  2. Barcelona-stadion 93000 locuri,abonati100000.Ce ziceti de 11300 locuri si vreo12000 de abonamente.Cand traiam in Romania(acum vreo 37 de ani)la meciurile UTA-ei erau aprox.12000 la 14000.De ce nu si acum? Cei mai multi: UTA-Fayenoord 23000

    0
    0
  3. Exista un barometru al valorii, pe care lumea îl simte Deocamdată la Arad e vorba de reinodarea unei tradiții Noi cei vechi susținători vedem numai lucruri bune. Dar exista un public care vrea un loc 4 sau o Cupa. Atunci se vede ca e mic stadionul. La o piesa de teatru, fără,, cap” de afiș vine o jumătate de sala. Ia uite la Craiova lui Rotaru, și sa vezi la rezultate bune cu Mutu, cum scoate 10 mii și Mititelu. Eu de aia tot zic despre lucruri care trag echipa în jos. Când joci cu Oroian, stadionul e prea mare !!

    0
    0
    1. Mister @Ionescu Gavrila,stiti si dvs ca pentru mine,UTA este un mod de viata,dar cand ei ies cu niste declaratii ca din nou dizolva grupe de juniori,IAR SI DIN NOU,nu aliniaza echipa a 2-a,macar in Liga a 4-tra,pai atunci este strigator la cer…Ma intreb,in cazul acesta,ce rol ar avea Academia????Doar pentru puncte de bonificatie?Nu mai inteleg absolut nimic…

      0
      0
    2. Foarte gresit,domnule @Ionescu Gavrila….Abonamente s-au facut anul trecut,de dragul unui tip „hei rup” si iata ca noi,cei vechi,ramanem,totusi ca diferenta mica..Procentajul e foarte bun.Sa nu credeti cumva ca reducerea de reinnoire,m-a facut sa redefinesc abonamentele familiei,o faceam oricum,chiar si fara reducere,cu toate,ca trebuie sa fiu sincer,ca anul trecut le-am facut stiind ca nu voi „pupa” prezenta…M-a durut mult ca unii pilosi au avut acces…Nici o problema…Eu o fac pentru UTA,nu am nici un alt interes…Sa va mai spun ceva…Nu am putut sa asist nici la UTA-Selimbar,pentru ca au fost cei doi copii ai mei,pe abonamentele acceptate…Nu este momentul,anul trecut,ca sa fac abonamente,am amanetat …Anul acesta,mi-am pus bani deoparte din timp…Fara locuri,nu voi ramane niciodata…Cand eram copil,saream garduri,ma cataram pe unde puteam,toata gasca de la bloc eram prezenti….Ca si copii,eram lasati sa vedem cum ieseau din tunelul subteran jucatorii…Initial era o liniste de inmormantare,apoi ieseau din subteran si „explodau tribunele”…Nu voi uita,cat timp voi trai….Domide,Brosi,ieseau printre ultimii,mereu..si cand ieseau,salutau prima data tribuna a 2-a,abia apoi,pe nomenclaturistii de la Tribuna 1-i…Asta si-au luat-o si nu i-a interesat,isi permiteau aroganta…Tulpina si carcter…Pentru cunoscatori….ce zile si vremuri….

      0
      0
  4. Asa e nea Giro!! Cheltuim bani pe grupe de copii și în final desfintam. O logica care ne scăpa la amândoi. Nu punem la îndoială bună credință a clubului. Eu militam pentru un satelit de liga 3 unde fotbalul poate fi privit și exigenta la ea acasă. Mergem pe mana conducerii și poate apar rezultate pe care mulți nu le vedem imediat Cu abonamentele aveți dreptate și fiind departe de Arad, abia aștept să-mi împărtășiți impresiile despre noii veniți. Multa sănătate!!

    0
    0
  5. La amintiri. Odată avea UTA un echipament alb, tricouri din silon cu gaurele insesizabile, pentru transpirație, scris cu litere mari roșii pe piept UTA. Marea majoritate erau tricourile albe cu dunga roșie lata pe piept. Asa mai are Stuttgart. Si eu ca prima iubire îmi aduc aminte de jucători. Amintesc doar atacul. Pop, Metkas, Tirlea, Florut, Czako.. Marea mea curiozitate erau cei din ” 54, mohicanii Szucs și Kapas care mai jucau. La un meci , eram la gardul de sirma și povesteam cu un domn în vârstă, veniseră alte generații. Priveam în pauza. Când întorc capul spre el avea lacrimi pe obraz. Parca a fost ieri !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button