UTA Arad

Utiștii s-au apucat de treabă la Rogla, doar Isac și Vorobjovas se pregătesc – deocamdată – separat!





După aproape 8 ore petrecute pe drum, delegația „Bătrânei Doamne” a ajuns la destinație, în stațiunea slovenă Rogla, aseară, în jurul orei 19. „Roș-albii” și-au preluat camerele din pavilionul recent renovat al Hotelului Rogla & Planja, de patru stele, s-au odihnit, iar în această dimineață și-au început practic treaba.

Situat la 1517  metri altitudine, „cartierul general” al arădenilor până la data de 9 iulie i-a întâmpinat pe Erico et. comp. cu temperaturi în jurul a 20 de grade Celsius, ideale pentru antrenamente. La ora 11,30, Laszlo Balint și colaboratorii săi, Alin Pînzaru, Cezar Zanfir, Gabi Vasiliu și Alexandru Radu, au dat startul primei ședințe de pregătire. Indiferent de situația lor medicală, absolut toți utiștii au participat la partea de încălzire, după  care Isac și Vorobjovas susțin exerciții specifice de reintrare în efort normal.

Orele la care încep cele două antrenamente zilnice pe terenul foarte bun aflat la 1 minut de hotel sunt 11,30 și 18,30. Vorbim despre ora României pe care o vom folosi și când vă vom da detalii despre amicalele „roș-albilor” în Slovenia. Seria acestora începe miercuri, 30 iunie, cu disputa cu croații de la HNK Gorica. Primul fluier se va auzi la ora 17,30, pentru ca următorul test al trupei de pe Mureș să fie programat sâmbătă, 3 iulie, de la ora 18. Pentru data 7 iulie, team-managerul Dorin Stana este pe cale să bată în cuie un alt adversar, unul nu foarte bine cotat și asta pentru că a doua zi, pe 8 iulie, de la ora 11,30, UTA o va întâlni pe Hajduk Split.

Evident, a doua cea mai titrată echipă din Croația cu 6 titluri (lider e Dinamo Zagreb cu 22) e cel mai puternic adversar al „roș-albilor” la Rogla. Trupa de la malul Adriaticii a terminat sezonul precedent pe locul 4 și va juca în turul II de calificare în UEFA Europa Conference League, cu Tobol (Kazakhstan). Cel mai valoros jucător al lui Hajduk este fundașul central, Mario Vuskovic (19 ani), cotat la 6,5 milioane euro, în timp ce tot lotul este estimat la 31,4 milioane de euro. Mai rămâne de văzut cum vor aborda croații ultimul lor test înainte de debutul în noul sezon, ținând cont de faptul că și ei mai au programat un test pe 7 iulie, cu NK Celje, din prima ligă slovenă.

Altfel, Laszlo Balint își așteaptă în această săptămână atacantul de careu care-i lipsește, Bogdan Apostu fiind în discuții avansate pentru aducerea sa. Mâine, arădenii vor afla și în ce ordine își vor întâlni adversarii din Liga 1 în noul sezon competițional, începând cu data de 17 iulie.

15 comentarii

  1. La ce distanta e terenul de hotel ?
    Sunt un pic confuz. In unele articole ati scris sub un minut , acum e 1 minut.
    E esential sa stiu, mult mai mult decat sa mentionati ca e LANGA hotel. Era aiurea.
    Daca se poate , v-as ruga sa mai specificati cel putin odata in urmatoarele articole distanta, ca si timp.
    Cu respect.

    0
    0
      1. 2 minutebine spre 3, la întoarcere! Ai masurat bine? De unde ai măsurat? Si pana unde ai măsurat!? E linie dreaptă sau în curbă? Mai Lucian, te rog putin profesionalism în această estimare! MULTUMESC!

        0
        0
    1. 1 minut in alergare, 2 minute in plimbare, 15-20 minute pentru bunica – depinde cat de repede misca walker-ul.

      0
      0
  2. Este ceea ce unii suporteri doresc cel mai mult să afle ,distanța de la hotel pînă la teren ! O știre senzațională chiar uimitoare informația ! Sper că unii suporteri sint satisfăcuți de această mega -informație : deci reține domnule suporter 150 m cam 2-3 minute ,bun transfer pt atac!

    0
    0
  3. HAI BAIETII !!! FORTA UTA ARAD !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  4. Ce prostie…La ce distanta este baza de antrenament???E pe acolo,ce naiba???Si chiar daca nu ar fi fost,era o problema???Pe cand UTA lui Coco,Ionut Popa,Tisza,se jucau,cantonati pe la Moneasa si terenul era la Dezna,asa cum era…Intreba cineva,ceva?Mai oameni buni…Cantonamentele echipelor cu pretentii,se numeau Forban,Saftica,Durau,Rarau,Poiana Brasov…UTA campionilor nostri avea Moneasa,iarna-vara si era cu brio…Ar fi si acum,pacat ca nu se mai baga in seama…

    0
    0
  5. În loc sa punem întrebări stupide, mai bine am încerca, fiecare dintre noi, sa aducem un aport acestei echipe. Este a noastră, este singura reduta împreună cu Icim-ul care ne mai tine acest oraș în viata. Apropo, RUȘINE! Din câte vad, suntem tari doar în,, clanta”. 1723 de abonamente vândute?!!! Doar?!?!! Pai, ce facem cu restul de 10.000 de locuri. Suntem utisti adevărați sau doar de aia de duminica? În viata am învățat, faptele sunt cele care ne conturează personalitate (utista) nu vorbele (primari balcanici). Deci, vorba multă, sărăcia omului. Fapte, dragilor. Sa fim mândrii ca suntem utisti. Și încă ceva… Timișorenii vor avea șansa să fie vizitati și cunoscuți de străini, prin prisma Capitalei Culturale europene, noi ne putem face orașul cunoscut, prin prisma Cupelor europene. Cum credeți ca a prosperat Clujul? Un primar ardelean și câteva evenimente ce sa atragă strainii: Untold, CFR prin Europa, etc. Deci, haideți sa ne sprijinim ambasadorii care încă mai pot face lobby acestui oraș și să-l resusciteze din moartea clinica. Hai sa fim deștepți ca geme lumea de prosti, asta dacă suntem uniți.

    0
    0
    1. nu ai citit atent … sunt 1723 de abonati de anul trecut care si-au reinnoit acum abonamentele … pentru alti doritori, abia din 1 iulie se vand abonamente

      0
      0
      1. Cum ziceai… Pt alți doritori…. As fi fericit sa știu ca am cel puțin 6000 de arădeni abonați. Restul e poveste.

        0
        0
        1. Saracie mare in Arad, multi angajati cu salariul minim pe economie, care oricat de doritori ar fi, si oricat de UT-isti ar fi , cu datorii la banci si cu costuri mari la intretinere si utilitati, nu vor lua de la gura copiilor banii necesari pentru a achizitiona abonamente la UTA.Plus ca fiind vara , oamenii mai renoveaza prin casa, mai zugravesc, altii se branseaza la gaz, apoi trebuie cumparate rechizite pentru scoala la copii, etc.O solutie ar fi ca multinationalele din Arad ,adica cei ce isi platesc angajatii cu salariul minim, sa cumpere pachete de zeci-sute de abonamente pe care sa le acorde ca stimulente angajatilor lor.La fel si institutiille publice din Arad cat si societatile din subordinea CLM Arad si CJA Arad. Ganditi-va daca ar fi 30 de societati , institutii, care sa cumpere cate 100 abonamente, pe care sa le dea angajatilor s-ar aduna inca 3000 de abonamente .Restul e poveste.

          0
          0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button