UTA Arad

UTA, abonată la debuturi cu Viitorul (Farul)! Balint: „Înfruntăm cel mai ambițios proiect al momentului în fotbalul românesc, să simțim energia suporterilor!”





Sorții au vrut ca UTA și Viitorul (noua Farul după schimbarea actelor conform fuziunii dintre cele două grupări constănțene anunțată în urmă cu o săptămână) să se întâlnească din nou în prima etapă a Ligii I. De această dată, duelul va avea loc la Arad, între 16 și 19 iulie și nu la Ovidiu, precum vara trecută. De altfel, din postura de nou promovată, echipa „roș-albă” ar fi trebuit să joace acasă la revenirea după 12 ani în elită, dar noul stadion „Francisc Neuman” nu a primit la timp toate avizele.

Acum, însă, constănțenii vor veni în Calea Aurel Vlaicu peste aproximativ trei săptămâni, la revenirea lui Gică Hagi pe banca tehnică și cu ex.-ul Adrian Petre pregătit să demonstreze că, poate, s-a renunțat prea ușor la el. „Devine deja o tradiție să jucăm prima etapă în compania echipei din Constanța, dupa ce în sezonul trecut i-am întâlnit în prima etapă atât în sezonul regular, cât și în play-out. Toată lumea știe de fuziunea dintre Viitorul și Farul, este cel mai ambițios proiect al momentului actual în fotbalul românesc, cu revenirea lui Gica Hagi pe bancă. Prin urmare, ne așteaptă o prima etapă foarte dificilă. În schimb, mă bucur că vom juca acest prim meci al sezonului pe propria arenă, sper să avem cât mai mulți fani în tribune, după o perioadă în care ne-a lipsit foarte mult energia suporterilor noștri,a declarat Laszlo Balint, din cantonamentul echipei arădene de la Rogla, după aflarea țintarului.

După deplasarea de la Pitești, cu FC Argeș, în etapa a treia la Arad sosește FCSB-ul antrenat din acest sezon de Dinu Todoran.

7 comentarii

  1. Program ambițios la Farul , dar de… viitor . Nucleul lor de baza e slăbit Aioanei sau Petre atrag atenția și poate speranțe. Și ei au probleme cu golul , Ganea junior. Cei veniți au nevoie de integrare ca și la UTA. În schimb vreo 10 juniori buni de promovare pe locuri de seniori. La unii mai lipsesc câțiva cm, la alții ceva kg. La fotbal sunt copți ca cireșele , și rai , puși sa scoată sufletul din adversar. De mirare cum strânge ce e mai bun din tara. În acest moment sunt de învins, cu efort dozat și plus tehnic. Program cu posibilități, dar jucat cu randament maxim. Vor conta mult timpii de integrare.

    0
    0
  2. In sfarsit stadionul va fi arhiplin,atmosfera incendiara 2-0 pt UTA,sa strigam cu totii–UTA ARAD,UTA ARAD…

    0
    0
    1. Enescule, în limba română „ar fi” se scrie „ar fi”, cu un singur „i”! Dar poate tu ești ungur….

      0
      0
  3. Un comentariu legat de forma: nu există „redebut”.
    Să debutezi poți doar o dată.
    Folosiți, de exemplu, formularea „revenirea lui Hagi”.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button