Progresul Pecica

Marco Enciu – Alex Capătă, noul cuplu de atacanți al celor de la Progresul Pecica!





Progresul Pecica ajunge la al șaselea transfer al verii, al cincilea din județul Timiș, de acolo de unde vine și noul antrenor al echipei, Sorin Bălu. Acesta a ținut să lucreze din  nou cu Marco Enciu, atacant de mare experiență, care se va afla la a patra aventură la o formație din județul nostru, după cele de la ACU și Șoimii Pâncota (în Liga 2-a) și Național Sebiș (Liga 3-a). Puternicul vârf de 33 de ani a mai bifat prezențe în ligile doi și trei, la ACS Recaș, ACS Poli, Metalul Reșița, Farul Constanța, Rapid Suceava, Dacia Unirea Brăila, Lanusei (Italia), ACS Dumbrăvița și Șomuz Fălticeni.

Așadar, Marco Enciu – Alex Capătă devine noul cuplu de atacanți la Pecica, formație ce mai este pe urmele a unui mijlocaș central de calitate, dar și: „Mai vrem doi-trei juniori buni, am vorbit deja la UTA, dar și la Poli pentru ei. Până începem, adică pe 7 iulie, sperăm să-i avem cu noi, în așa fel încâr să demarăm pregătirea în formulă completă”, ne-a mărturisit Sorin Bălu.

Altfel, „decarul” Bogdan Bozian e tot mai departe de Pecica și asta pentru că nu a ajuns la un acord pentru prelungirea înțelegerii ce expira în această vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button