Baschet

După trei sezoane, FCC Baschet UAV Arad se desparte de Fodor și Ardelean!





Bugetul limitat pus la dispoziție de autoritățile locale și județene pentru FCC Baschet UAV Arad începe să aibă consecințe asupra configurației lotului de jucătoare pentru sezonul următor. Gruparea de pe Mureș nu le-a putut convinge pe două dintre baschetbalistele titulare în stagiunea precedentă să semneze prelungirea contractelor și, cel puțin deocamdată, e cu spatele la zid.

Marta Fodor este prima care, din câte se pare, și-a și ales viitoarea echipă din carieră. Extrema de 29 de ani va juca, probabil, la CSM Satu Mare după trei sezoane destul de bune în maioul „galben-albastru”. Fodor sosea în 2018 la Arad de la CS Universitatea Alba Iulia și, la un moment dat, a prins și o convocări la națională în urma prestațiilor de la FCC.

Tot în urmă cu trei sezoane a venit la Arad și Dora Denisa Ardelean, dar din vecini, de la CS SCM Timișoara. Pivot de meserie, baschetbalista ajunsă la 26 de ani s-a specializat în ultimele sezoane și pozițiile doi sau trei, având – la rândul ei – câteva prezențe în maioul tricolor din postura de jucătoare a Aradului. Tot CSM Satu Mare ar fi în pole position pentru semnătura lui Ardelean, însă – până una alta – e clar că baschetbalista nu va mai continua la Arad.

Din informațiile noastre, conducerea FCC-ului este pe cale să oficializeze, la rându-i, primele mutări estivale, din rândul jucătoarelor U23. Totodată, până la finalul acestei săptămâni, am putea afla și numele noului antrenor și asta pentru că Bogdan Bulj nu va mai continua nici el pe banca „galben-albastrelor”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button