Liga a 2-a

Utiștii Pătlăgică și Rotea vor juca în Liga a 2-a, în tricoul Brăilei!





Dacia Unirea Brăila a plecat în stagiul de pregătire centralizat din această vară. Cantonamentul are loc la Constanța, iar în lotul deplasat de Florentin Petre s-au regăsit și cinci jucători noi. Printre aceștia se află și juniorii de 18 ani ai UTA-ei, fundașul Alexandru Pătlăgică și mijlocașul Alexandru Rotea, care au fost împrumutați până în vara anului următor pe malul Dunării.

Dacă Pătlăgică e la a doua experiență la o echipă de seniori, el mai evoluând în sezonul trecut la Crișul Chișineu Criș (Liga 3-a), Rotea își face botezul direct în eșalonul secund. Ambii sunt fotbaliști de bandă și au fost remarcați de Laszlo Balint la trialul juniorilor organizat în urmă cu trei săptămâni și chiar i-a propus pentru un împrumut în Liga 2-a.

Tot în ultimele zile, clubul UTA a mai oficializat împrumutul a două dintre produsele Academiei. Alex Nagy (2001) a fost cedat în Liga 3-a, la Zalău, în timp ce Samuel Onișor (2003) va rămâne în fotbalul arădean, la Progresul Pecica, echipă antrenată de Sorin Bălu.

2 comentarii

  1. Nu se putea inscrie UTA II in liga a 3 a cu toti acesti tineri jucatori talentati imprastiati in cele patru zari ??? Ce mari cheltuieli erau necesare pentru a calatori pana la Lipova, Pecica, Cermei, Timisoara etc ??? Asa vreti sa gestionati fondul de talente fotbalistice ale Aradului impastiind juniorii talentati doar sa nu-i platiti in timp ce Hagi aduna juniori din toata Romania ??? Dupa ce am vazut in ultimii ani se pare ca drumul ales de Hagi este cel castigator !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button