Stranieri aradeni

După Petre, un alt fotbalist arădean semnează cu Farul: Purece a câștigat deja campionatul sub comanda lui Hagi!





Arădeanul Florin Purece revine la echipa cu care a realizat cea mai importantă performanță din carieră. Mijlocașul a semnat un contract până în vara lui 2022 cu Farul Constanța, formație cu care a câștigat titlul de campion în 2017 (când încă purta numele de Viitorul Constanța) și ar putea întâlni-o UTA în prima etapă a noului sezon de Liga 1. Ca și atacantul Adi Petre, de altfel, care a semnat și el cu gruparea de pe Litoral după ce Laszlo Balint a renunțat la serviciile sale.

Începând de astăzi, Florin Purece este noul jucător al echipei noastre, cu care a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2021/2022.

Acesta a efectuat vizita medicală și a efectuat și un prim antrenament alături de noii săi colegi.

În vârstă de 29 de ani, Purece evoluează ca mijlocaș ofensiv, iar în ultimul sezon a fost legitimat la Sepsi Sf. Gheorghe.

Bine ai venit, Florin, și mult succes în tricoul alb-albastru.” a fost comunicatul postat de formația lui Gheorghe Hagi.

Născut în satul Vasile Goldiș, Purece a avut prima sa legitimație la Lunca Teuz Cermei. Ca fotbalist s-a format, însă, la Atletico, într-o generație cu George Țucudean, Dumitru Copil sau Richard Filaret. După cei trei ani petrecuți la UTA, a ajuns în Liga 1, la Concordia Chiajna (2012-2016) și mai apoi la Viitorul. După ce a câștigat titlul cu formația de la malul mării, a evoluat în Israel, la Hapoel Raanana și în Polonia, la Termalica. S-a întors în România anul trecut, când a semnat cu Sepsi, echipă pentru care a strâns 20 de prezențe în sezonul trecut de Liga 1 și de care s-a despărțit în această vară.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button