Superliga

Moise s-a despărțit de Astra și ar putea fi coleg cu Alex Albu, la Rapid





Rapidul este una dintre echipele de Liga 1 care s-a mișcat cel mai bine pe piața transferurilor în această vară. Giuleștenii și-au asigurat serviciile unor fotbaliști importanți, precum Cristi Săpunaru, Dragoș Grigore, Junior Morais, Alexandru Albu, Claudiu Belu – Iordache, Ljuban Crepulja și Nicolae Carnat, dar patronul clubului „alb-vișiniu” mai anunță și alte mutări. „„Mai vin 2-3 jucători, pe unii îi știți, au un anume CV, nu ca Săpunaru, dar buni”, spunea zilele trecute Victor Angelescu.

Unul dintre acești fotbaliști ar putea fi Romario Moise, fotbalist care și-a reziliat contractul Astra Giurgiu și are șanse mari să ajungă sub comanda lui Mihai Iosif, la Rapid. După ce a promovat cu UTA în Liga 1 în vara anului trecut, mijlocașul central de 25 de ani a avut un an mai slab în culorile giurgiuvenilor și, din iarnă, la Petrolul. La Astra, Moise a bifat 516 de minute în 13 jocuri, iar în tricoul „lupior galbeni” 522 de minute în 8 meciuri oficiale. Totuși, fotbalistul originar chiar din Ploiești a înscris două goluri pentru prahoveni.

Cotat la 300 de mii de euro pe transfermarkt, Romario Moise a adunat 79 de meciuri și 6 reușite în Liga 1, toate în tricoul Astrei. Mijlocașul pe care Laszlo Balint a dorit să-l antreneze din nou la UTA până în iarnă ar fi al 11-lea jucător care a evoluat în ultimii 5 ani pentru UTA și apoi ajunge la Rapid, după Cătălin Hlistei, Amir Jorza, Alin Cârstocea, Radu Crișan, Paul Copaci, Alexandru Pop, Horațiu Moldovan, Octavian Ursu, Alexandru Ioniță I și Alexandru Albu.









6 comentarii

  1. Asa si ? „ar putea sa”…faina asta.
    Cersim emotii negative gen „era bun la UTA, dar Balint si cu Apostu, bla bla bla” ?

    0
    0
  2. Moise , fără vina lui, a trebuit sa plece de la UTA, care tocmai ridica valoarea lui, prin încredere și minute. E încă un jucător nefinisat și peregrinările pe la multe echipe, nu îl ajuta Am fost atent la jocul lui cenușiu pe la Petrolul. La Rapid e concurenta și are nevoie de multa munca sa convingă. Un talent îndrumat greșit, fără un pic de șansă, și care dacă nu,, sare” peste mediocritate , ii face cu ochiul liga a doua.

    0
    0
    1. Fara sa fi ajuns la nivelul lui Moise, tot prost indrumat a fost si Rusu, plecand la CFR. Oricum nu putea ” lua fata „lui Petrila si Itu..dar acum, cind doar unul under 21 mai este obligatoriu…nu are cum prinde echipa. Va urma ” drumul lui Oroian”..( ajuns in divizia C)..prin B si C. Doar Lipova a pus mana pe citiva leuti, nu conteaza viitorul lui Rusu…pentru ei.

      0
      0
      1. Alegerea a fost a lui Rusu, treaba lui, să se bată pentru postul de titular. Nici la UTA nu juca pentru că trebuia să fie promovați jucătorii academiei. Probabil era vândut altui club încă din vara asta, dar foarte greu mai ales acum când doar un junior mai trebuie să fie permanent pe teren.

        0
        0
  3. La uta ii dadeau 6000 lei deci nici macar 1500 euro la cfr are 4000 euro deci e o mare diferenta , sa stea la uta doar asa ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button