Superliga

Pericol suplimentar pentru poarta UTA-ei în prima etapă: Spaniolul Betancor a semnat cu Farul!





Farul a oficializat astăzi transferul atacantului spaniol Jefte Betancor. În vârstă de 28 de ani, ibericul a evoluat în sezonul trecut pentru FC Voluntari, echipă pentru care a înscris 9 goluri în 31 de partide, două chiar în barajul de menținere contra Dunării Călărași.

„Vârful” este a șasea achiziție a Farului din această vară, după Marian Aioani (Chindia), Adrian Petre (UTA), Romario Pires (Hermannstadt), Florin Purece (Sepsi) și Ionuț Larie (Gaz Metan). Deoarece George Ganea este plecat la lotul olimpic, Farul se va putea baza doar pe doi atacanți seniori în prima etapă contra UTA-ei, Petre și Jefte.

Până la transferul în România, Betancor a jucat în ligile inferioare din Spania și Austria, fiind campion în Liga a II-a austriacă în tricoul echipei SV Ried, acum două sezoane.

6 comentarii

  1. Bentancour asta doar no fi Morata !!! Ce pericol ? O fi si asta vreo vedeta mare ? Ii va bate UTA de le suna apa in cap cu tot Hagi al lor !!! FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0
    1. Betancur UTA te-a făcut mare nu uita ….dar acum sper sa devii mic sau chiar inutil in meciul cu UTA.

      0
      0
  2. Dacă și-ar reveni Petre, împreună cu Betancour, ar fi cuplu de mare eficienta. Noroc ca e început și de-abia s-au cunoscut. L-am văzut pe spaniol , e de școală superioara, în plus tânăr și gabarit. Dacă e părere de rău, aici poate fi.!!

    0
    0
  3. Domnul Ionescu Gavrila, cu tot respectul, ii laudati pe acesti doi jucatori de parca ar fi mari vedete mondiale !!! Ce sa faca Adi Petre cu UTA ? O sa fie inexistent pe teren, la fel cum o facea cu UTA. Bentancour daca era asa mare vedeta , il oprea Voluntariu s-au ajungea la o echipa mai de top din europa asa ca, hai sa fim seriosi, UTA. o sa castige in fata lor la Arad in fata multor spectatori care vor creea o atmosfera fantastica , va fi al 13-lea jucator !!! FORTA UTA ARAD !!! HAI BAIETII !!!

    0
    0
  4. Dom’Nelu, Târgoviște l-a dat pe Aioanei de prost? Tot asa și spaniolul. Nu poți sa știi ce afacere e la mijloc. Poate tot ca cei de la Chindia, Voluntari poate primi juniori de perspectiva, plus Farul vinde bine și procentul poate fi mare. La spanioli ma pricep, crede-mă. L-am urmărit special, băiatul pentru fotbalul nostru, are ceva. Depinde și cu cine va colabora pe teren. Hagi e prost ??

    0
    0
  5. Afacere buna a facut CHINDIA cu Dulca, Capusa, Iacob plus Cabuz si Matis !!! Eu nu vad prea mare diferenta dintre Aioanei si Cabuz ca, valoare !!! Om trai si om vedea si cu mult laudatul spaniolul Bentancour ? L-a luat ca sa il vanda pe bani multi dar sa il vedem la lucru in meciuricu noua echipa ca, de vazut l-am vazut si eu in atatea meciuri dar nu mi s-a parut ceva iesit din comun, nu a rupt gura targului, el a fost luat de catre HAGI la fel cum a fost luat si Adi Petre pt. a ii aduce pe linia de plutire, ramane de vazut acest lucru !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button