Alte sporturi

CN de atletism U16: Motorca e campion național la aruncarea discului, Matus a luat bronzul la săritura în lungime





La o săptămână de la rezultatele bune obținute la a 66-a ediție a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, atleții arădeni s-au remarcat și la „naționalele” de juniori III (U16). Competiția s-a desfășurat ieri și astăzi la Craiova, pe cel mai cochet stadion de atletism din țară.

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului a urcat Mihai Motorca, în proba de disc. Sportivul legitimat la CSȘ Gloria / CSM Arad a câștigat proba cu o aruncare de 58,12 metri. Podiumul l-a mai prins Robert Matus (CSȘ Gloria / Universitatea Arad), în proba de lungime. Arădeanul a sărit 6,03 metri pentru un nou record personal și medalia de bronz la „naționale”.

Andrei Grecu nu a intrat în medalii, trebuind să mulțumească cu un loc 4 la aruncarea suliței, cu toate că a obținut și el un record personal – 50,96 m. La proba de 200 de metri, bătălia a fost cruntă, iar arădeanca Maria Cornea a ieșit a 13-a, cu 28 de secunde și 45 de sutimi. În fine, în proba masculină de 200 de m, Raul Lauric a terminat al 32-lea, cu 27” 45.

Antrenorii atletiților arădeni sunt Constantin Miclea și Olivia Brosovszki.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button