UTA Arad

Luat la întrebări de suporteri, Mehelean susține că Recons-ul va deveni partenerul numărul unu al UTA-ei în chestiunea stadionului „Francisc Neuman”





Relația dintre clubul UTA și firma Recons a început cu stângul săptămâna trecută, după ce mai multe solicitări ale clubului, privind atât meciul amical de prezentare cu Ripensia, dar și folosirea unor încăperi sau a utilităților de la stadion, au fost tratate cu spatele. Colac peste pupăză, demisolul stadionul a fost inundat (din nou) ca urmare a ploii abundente de sâmbătă de la Arad.

În această dimineață, o delegație de aproximativ 20 de fani ai arădenilor a descins la sediul Recons pentru a-i cere socoteală directorului Nicolae Mehelean. Suporterii nu l-au găsit acolo pe directorul Recons, dar în jurul orei 10:30, acesta a sosit și cele două părți au purtat discuții. Principala țintă a fanilor a fost aceea de a le băga celor de la Recons în cap că administrează stadionul Aradului și al arădenilor și nu sunt pe moșia lor acolo.

Ca un elev prins la copiat, Mehelean le-a spus suporterilor „Bătrânei Doamne” că aproape nimic din ceea ce a susținut Alexandru Meszar în presă nu este conform cu realitatea și că el și angajații săi sunt deschiși și maleabili.

Chestionat punctual, pe anumite puncte arzătoare de la arena din Calea Aurel Vlaicu, conducătorul Recons s-a plâns că a moștenit lucrări prost proiectate și executate și că va încerca, în limita posibilităților financiare, să le remedieze. Prima chestiune pe listă ar fi rezolvarea diferenței de nivel la scările din tribune și peluze, însă nicidecum până la meciul cu Farul, așa cum i-ar fi solicitat cei de la UTA. Tot Mehelean le-a spus ultrașilor că este de acord și cu înlocuirea sistemului de sonorizare al stadionului, doar că nu poate fi de acord cu oferta cu care ar fi venit clubul UTA, în valoare de 240.000 de euro.

S-a abordat și problema muzeului, pe care clubul UTA ar trebui să îl amenajeze, doar că până acum Reconsul nu își dăduse acordul. Astăzi, Mehelean a spus că acel muzeu va exista dacă așa își dorește clubul fanion și că angajata sa (n. a. directoarea Monica Dascăl) nu ar fi zis niciodată că se va face muzeu al tramvaielor acolo.

În fine, tot Mehelean a susținut sus și tare că el nu a declarat niciodată că UTA nu poate juca amicalul cu Ripensia pe „Francisc Neuman”, iar ca să le intre și mai mult în grație suporterilor, i-a poftit pe aceștia, la o dată ce urmează a fi stabilită, pe stadion cu o listă de propuneri pentru buna funcționalitate a lucrurilor.

Concluzionând, Reconsul pare să fi devenit din adversar principalul aliat al clubului UTA și al susținătorilor săi cu sau fără vreun contract semnat. De altfel, în întâlnirea din această dimineață nu s-a mai pomenit absolut nimic despre acel contract de închiriere dintre Recons și UTA, semn că el chiar nu există în momentul de față.

15 comentarii

  1. Domnilor am scris în urmă cu citeva zile că în viață contează cel mai mult RESPECTUL …..mulțumim tuturor pt dialogul și înțelegerea zilei de azi …oameni buni, arădeni sintem și UTA numai una este …de ce să nu facem PIRAMIDĂ PT EA …
    sus UTA …forța ARAD

    0
    0
  2. Suporterii UTA-ei sunt oameni cu oua, asa ar trebui sa fie și cetățenii Aradului. Ai o problema, te duci unde trebuie pt rezolvare, pentru a nu fi luat de idiot. Respect suporterilor UTA!

    0
    0
  3. Felicitări suporterilor ,așa ar trebui să-l luați și pe bibi (stadionul este al clubului UTA) nu al primăriei ,hoție pe față că UTA să plătească chirie …

    0
    0
    1. Stadionul este al Aradului, nu al clubului , dar ca și cei din primărie sunt in slujba arădenilor, asta trebuie sa înțeleagă ei! Clubul UTA este un simbol al arădenilor și al Aradului !

      0
      0
  4. Cand se verifica hidroizolatia la un bloc de locuinte, dupa efectuarea lucrarii, se inunda terasa ( acoperisul ) blocului cel putin 24 de ore ca sa se verifice daca exista sau nu infiltratii cat de mici ( si asta va spune unul care locuieste la et.IV la bloc cu 4 etaje ) si a trecut prin aceasta procedura de cel putin 3 ori in ultimii 30 de ani.Di firmele care au hidroizolat blocul erau niste mici SRL-uri cu cativa angajati.
    Intrebare : la receptie de ce nu s-au adus doua masini de pompieri cu furtune ca sa rezolve verificarea hidroizolatiei ? In caz ca nu era OK, se remedia si apoi se semna receptia din acest punct de vedere.

    0
    0
  5. Feriti-va de omul strans cu usa!!!Una gandeste,alta zice si cu totul alta face!!!
    Ramane de vazut,din partea noastra!

    0
    0
  6. Normal si drept ar fi ca, UTA. sa nu plateasca taxe si impozite la Primarie pt. ca, UTA. este a tuturor aradenilor , clubul UTA. o ambasadoare a fotbalului aradean ,un patrimoniu valoros al aradenilor cu o istorie impresionanta !!! Oriunde te-ai afla si se vorbeste de Arad ,se vorbeste de UTA !!! FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  7. Cred ca la baza acestui conflict,stau orgoliile a doi directori: domnul Meszar,director la Directia judeteana de sport si tineret Arad,din subordinea Consiliului Judetean si domnul Mehelean,director al SC Recons Arad,din subordinea Primariei Arad.Teoretic,Mehelean ar avea partial dreptate,cand solicita ca interventiile clubului UTA,catre Recons,sa fie facute de catre cei din conducerea UT-ei si nu de catre domnul Meszar care legal,nu are nimic in comun cu activitatea clubului UTA.Pe de alta parte,nu putem sa nu tinem cont,de anumite batalii politice,duse la nivel de administratia judeteana si locala,stiut fiind faptul ca domnul Cionca,presedintele Consiliului Judetean,face parte din tabara Falca,iar actualul primar Bibart,a fost votat,fiind perceput de alegatori,ca un oponent al lui Falca.Oricum,(si aici ii dau dreptate domnului GIRO),Meszar,se pare ca a castigat o batalie,dar cred ca Mehelean ii va pandi orice gresala si-l va taxa cu proxima ocazie.Si sa nu uitam ca Meszar a ajuns director,sustinut de UDMR,dar si cu sprijinul lui Falca.Asta se intampla cand se lasa deoparte atributiile de serviciu,intervenind oricine,in orice domeniu,pe sistem pompieristic.Din pacate(sau din fericire pentru domniile lor),n-am vazut nici o reactie din partea domnului Voinea,presedintele clubului,sau a domnului Brosowski.manager general.Poate ca-i o atitudine corecta, dar mai ales ponderata,lucru care m-ar bucura,insemnand ca la nivelul clubului,mai sunt si persoane care gandesc logic si care cunosc lucrurile in profunzime.

    0
    0
  8. Stimate domnule Manager,
    Chiar daca am incercat sa caut un raspuns -zic eu-destul de pertinent,la conflictul dintre cei doi directori,as dori sa-l vad si publicat.In analiza mea,m-am exprimat reverentios,fara a aduce jigniri vreuneia dintre cele doua personaje,implicate in conflict.Am dorit ,sa se inteleaga,ca exista posibilitatea implicarii politicului in conflictul in cauza.De aici, pana la intrzierea aparitiei pe sit-ul manageriat de dumneavoastra,n-a mai fost decat un pas . Consider ca,operatiunile de moderare a comentariilor,necesita totusi un anumit timp,dar sunt convins ca in spiritul acceptarii tuturor opiniilor,comentariul meu va fi publicat.Va multumesc pentru intelegere.
    Cu stima si consideratie.

    0
    0
    1. nu facem politica pe acest site, nici consideratii despre oamenii politici, plus ca l-ati jignit pe domnul director de la Recons …

      0
      0
  9. Primaria Arad inpreuna cu cei care administreaza stadionul , sa le intre bine in capul lor ala SEC,stadionul UTA construit de baronul FRACISC NEUMAN a fost cofiscat de vechiul regim comunist care mai are inca pui si in ziua de azi si a fost administrat de primaria ARAD.Acum firma lui peste prajit se face stapan pe stadion inpreuna cu politicul de rahat al Aradului.Mai cetatenilor (jupanilor) stadionul UTA a fost si va ramane al aradului al cetatenilor de buna credinta si bine inteles al clubului UTA ARAD asa a lastat in scris de
    marele BARON FRACISC NEUMAN.Felicitari suporterilor UT-ei care a luat initiativa si de apune piciorul in prag voi sunteti ipreuna cu echipa emblema Aradului fara voi aproape ca Aradul nu mai exista ,voi suntei inima si sufletul acelui loc.HAIDE UTA ARAD.

    0
    0
  10. sper sa nu vad picior de politician pe la stadion la meciuri,mai ales sa ia cuvintul,eu unul voi riposta verbal ,indiferent de consecinte ,forza uta oriunde,oricind

    0
    0
  11. Nu pot să ințeleg de ce merge numai cu presiuni la noi…de ce naiba a fost nevoie de episodul ăsta?
    Oricum, mi-e greu să cred că domnul Meszar a mințit cu ceva.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button