UTA Arad

Casele de pariuri nu cred în UTA: Arădenii au a 14-a șansă la titlul de campioană în Liga 1!





Chiar dacă a obținut locul 8 în sezonul precedent al Ligii I și, cel puțin pe hârtie, lotul său de jucători e mai puternic după transferurile efectuate în aceată vară, UTA e foarte slab cotată de casele de pariuri la câștigarea titlului în noul sezon. Dacă interpretăm și în altă cheie cotele oferite de bookmakeri, am spune, mai degrabă, că arădenii sunt amenințați cu retrogradarea, din moment ce sub ei sunt doar două echipe mai slab cotate.

Deţinătoarea ultimelor patru titluri, CFR Cluj are cele mai mari șanse că câștige şi acum, pentru al cincilea an consecutiv! Trupa lui Șumudică a primit cota 2,30 pentru un nou succes, urmată fiind de FCSB cu 3,75 și de CSU Craiova, cota 5,50. Nou promovatele FC U Craiova și Rapid sunt pe locurile 8, respectiv 11, în clasamentul caselor de pariuri, iar FC Argeș e și ea a 7-a favorită, cu toate că și-a pierdut golgheterul, pe Cephas Malele. Inclusiv Dinamo, formație la care domnește un haos de nedescris e mai bine cotată …la titlu și imediat sub ea vinz UTA și Gaz Metan Mediaș, cu o cotă de 150. Conform bookmakerilor, FC Voluntari și CS Mioveni au cele mai mici șanse să aspire la primul loc, fiind, de fapt, considerate candidate certe la retrogradare.

Cum arată cotele pentru câștigarea Ligii 1: 

CFR Cluj:  2.30

FCSB: 3.75

CS Universitatea Craiova: 5.50

Sepsi: 18.00

Farul: 20.00

FC Botoșani: 50.00

FC Argeș: 75.00

FCU Craiova: 75.00

Academica Clinceni: 100.00

Chindia Târgoviște: 100.00

Rapid: 100.00

Dinamo: 125.00

UTA Arad: 150.00

Gaz Metan Mediaș; 150.00

FC Voluntari: 200.00

CS Mioveni: 300.00

În schimb, când vorbim despre clasamentul loturilor potrivit transfermarkt.com, UTA este pe locul 9, cu un total de 7,16 milioane de euro. Cel mai scump fotbalist al arădenilor este chiar căpitanul Florin Iacob (650 de mii de euro), urmat de Erico da Silva (550 de mii de euro) și Ioan Hora (500 de mii de euro).









31 comentarii

  1. Cu excepția câtorva abonați, nici arădenii nu mai cred în UTA! Pentru că …. UTA nu mai are nici un pic de identitate! Cine e 100% obiectiv cu el însuși își dă seama de această dureroasă realitate!

    0
    0
    1. Ești total paralel de realitate. Ca un club de fotbal să ajungă să se bată la titlu, are nevoie de continuitate sportivă la nivel de prima ligă.
      UTA nu a mai legat 3 sezoane consecutive de mai mult de 30 de ani! Ca acest club să redevină o forță în România, trebuie ca staff-ul și conducerea clubului să fie realistă și să se bată pentru o clasare cât mai sus, nu pentru titlu.
      Visul arădenilor de a vedea UTA din nou campioană poate să fie atins doar dacă avem răbdare, investim și noi suporterii în club prin abonamente și bilete iar apoi fiecare bănuț să fie redirecționat în club pentru a investii în academie și jucători buni. Abia atunci putem spera la un loc de Europa sau chiar titlu.

      0
      0
    2. Cred că te referi că UTA nu găsește nici un om potent financiar…de aceea spui tu că nu mai cred arădenii in UTA!!! In schimb cînd vine vb de identitate lucrurile stau exact invers de cum le spui tu. Că presa centrală nu o baga in seama pe UTA ci doar clonele sau echipele din Buc . asta se știe de ce …nici dacă UTA ar fi campioana nu prea ar fi lăudată prin presa centrală.

      0
      0
  2. Ce tot vorbesti CRISTIANE ? Cum adica UTA. nu are niciun pic de identitate ? De unde ai mai scos-o si pe asta ? Fii mai concret si explica ce vrei sa spui ?

    0
    0
    1. Nea Nelu, fii atent! Adi Petre nu era bun pentru UTA în viziunea lui Balint, Meszar, etc. Toți l.ați ponegrit, l.ați descurajat, l.ați umilit verbal și el a plecat voit sau mai bine zis, nevoit! L-a luat Hagi cu intenția declarată de a-l resuscita, fotbalistic vorbind, și să îl readucă la forma care l-a consacrat pentru că crede în el,
      De ce Balint, Meszar & Co. nu a.au gândit la așa ceva? De ce nu abordează o astfel de problemă în asemenea termeni? De ce nu credeți și nu dați fir arădenilor???? Dăm afară 11 jucători, care, culmea la UTA nu au fost buni, dar și.au găsit rapid echipe…. Aducem alții…. La vară dăm alți 11 afară… Cum să cred în UTA? Cum să cred în continuitate? Identitatea este dată de apartenența la un loc, la un spirit, la o idee…. Mercenarii de la UTA cum pot înțelege asta? Când ei sunt eterogeni lingvistic, mental, cultural, etc. Dați.mi voie să nu cred în această UTA! La ce folos Academia? Petru cine produce? Părinții își duc de mici copii la fotbal cu scopul declarat de a fi odată în echipa MARE …. Și????? Și???? Doare asta nea Nelu! Pe noi arădenii ne doare! Poate doare și la Târgoviște dar nu așa tare! Crede-mă pe cuvânt!

      0
      0
      1. Domnule Cristian ,Adi Petre a avut ,,n,, șanse la UTA le-a ratat,dar nici la Farul& Viitorul nu cred că va face ceva chiar daca a dat un gol. Despre academia UTA deocamdată nu iese nici un jucător atît de tehnic că să facă față Ligii 1. De un singur jucător îmi pare că Balint a renunțat la el Vali Buhăcianu în rest erau doar umpluturi care habar nu aveau să dribleze ,lenți, indolenți împiedicați, ratangii etc ….Sintem în Romania unde nu sint jucători de calitate sau daca este vreunul se cer sume exorbitante ,doar cu arădeni in echipă mai stai încă 20 de ani in B. Foarte multe echipe își caută jucători străini ca nu Sint jucători români ,în Rom fotbalul e la o palmă sub pămînt.

        0
        0
        1. Și atunci de ce să mă simt, eu că arădean, reprezentat de niște mercenari???? Da, Dodean de la tenis mă face mândru, Marius Copil de la tenis, etc. La meciuri pe cine și ce să văd? Eu de asta spun că UTA nu mai reprezintă Aradul! În rest…. Doar resturi!

          0
          0
  3. Normal nu casele de pariuri dau șansele la o competiție. E de amintit ca mulți joaca, dar nici nu – i interesează. jocul în sine, ci câștigul. Numai un mănunchi de gazetari profesioniști se pot pronunța. Apoi ce cauta într-o competiție, apriori echilibrata, distante de sute de procente? O alegere ar putea fi pe trei cercuri. Primul, cele 6 din trecutul sezon, al doilea cerc , cu UTA , și un al treilea cu promovate. Excepție Dinamo, care poate absenta sau ii dai acele sute. Altfel lucrarea trebuie privita cu zâmbete, ca cea mai buna gluma presezon!!

    0
    0
  4. Pe lângă entuziasmul unui nou început , și mult pesimism la mulți susținători cu pretenții. Te pomenești ca după asa ceva s-au ghidat și autorii sondajului. Unii contesta pe Balint, alții conducerea, și mai toți jucătorii. Atunci sa nu ne mai mire,, obraznicia” proapetelor Rapid sau Craiova 2. Exista și majoritatea pozitiva care saluta eforturile clubului, și lupta cu încercarea mediatica de minimalizarea. Peste tot au apărut aripi ,, reformatoare’ ‘ și chiar clone de echipe. UTA e una singura, cu palmares, și public cunoscător .

    0
    0
  5. Sunt de acord cu multi dintre NOI! UTA are traditie, are suporteri multi loiali si inimosi! Acum pot spune ca are si oarece echipa cu care nu mi-e frica de retogradare… Mah da’ stiti voi ce nu avem?! UN INVESTITOR MARE SI SERIOS! Recunosc ca atunci cand eram in liga 2 vai de noi si rupti in cur nu cuteza nimeni sa se apropie cu bani seriosi de echipa. Si ziceam: las’ ca daca promovam si avem rezultate vin aradenii mei cu bani si jucam in cupe europene… Eh, uite ca am terminat pe 8 in liga1, am imbunatatit substantial lotul si (zice Mister) relatiile de joc, avem juniori de perspectiva care sunt investitii bune pentru viitor, stadion nou si modern, suporteri fanatici care vor sa vina cu miile la meciuri SI…. Si…
    NEMA INVESTITORI…. De ce? Va provoc pe voi adevaratii suporteri sa-mi raspundeti. Eu sunt doar suporter de televizor care constata de multi ani un lucru: OAMENII CU BANI MULTI DIN ARAD SAU DE ORIUNDE NU SE APROPIE DE UTA!
    DE CE?

    0
    0
    1. Oare Meszár, care eu unul nu stiu ce este la acest club???? finantator, creditor, sponsor , vrea sa piarda puterea si malaiul ??!! Daca vine un investitor puternic si vrea 51 % si pune oamenii lui la conducere???? Ce zici ??!!!

      0
      0
      1. Omul Meszar,acesta,a resuscitat UTA…A visat frumos si a reusit,altfel UTA ar fi avut soarta unei Olimpia Satu Mare,Corvinul,FC Baia Mare…
        Tot acest Meszar,si-a luat inima in dinti si a mizat tot…Uneori a pierdut,apoi a recuperat luptand impotriva politicului,chiar cand acei cimpanzei,se dadeau de partea lui…Latrai…
        L-au tradat inclusiv ultrasii,galeria,ca apoi,la rece sa-si dea seama…Meszar a luptat singur,impotriva tuturor si a reusit…A adus UTA,la locul ei…Despre asta discutam…si ne bucuram…
        Ce inseamna Meszar?Daca nu era el,dansul,UTA ar fi incaput pe mainile unor ciudati,Florinel Manelistul,ciorditor de carduri,sau pe mana unui Marius Stan…
        UTA e pe maini bune!Sunt linistit din aceasta privinta…Nu va vinde niciodata pe 50.000 Euro brandul,ca si Marica in combinatie cu Hagi,mare jucator,minim manager,antrenor nul,zero barat…
        Sa-i calmam putin duminica…ca sa stie si cumnatelul Gica Popescu,ca „pe aici nu se trece”….Hai,ca-i impuscam,lejer….

        0
        0
  6. Trebuie corectat titlul…….are a 13-a sansa nu a 14-a dupa cum reiese din lista enumerata in articol…..

    0
    0
  7. Cu „ciocul mic și joc de glezne,” ne vom crea singuri șansele, prin multă muncă, încredere și perseverență!
    Nu avem nevoie de părerile unor necunoscători!
    Forza UTA!!!

    0
    0
  8. Stimabililor,cine gandeste cu sufletul si este un adevarat UT-ist la momentul actual UTA trebuie sa termine viitorul campionat in primele 6 si asa va fi.Vom lupta alaturi de echipa pri mijloace sportive,galeria UT_ei va face parte din primul 11 deorece fiecare jucator va simti cu adevarat sprijinul suporterilor . Eu mai cred ca UTA va repeta ceva din istoria ei si va fi din nou capioana in viitorul apropiat in primul an de liga 1 am terminat pe locul 8 daca se strofocau putin puteam termina chiar pe locul 5 sau 6(adevarul ca am fost si tradati de uni jucatori precum Rusu care nu ajucat cu sufletul chiar nu o merita sa joace la UTA), scorul corect cu farul va fi 2 spre 3-0.HAIDE UTA ARAD.

    0
    0
  9. UTA. va fi mult mai puternica decat campionatul trecut cu siguranta. Astia de la DIGI SPORT se vede in fiecare zi ,la fiecare emisiune si de stiri, cum ii perie exagerat de mult pe FCSB, MINAMO, cele 2 CRAIOVE , CFR si RAPIDUL de m-am plictisit !!! Am zis ca, o sa incerc odata sa le dau un telefon moderatorilor de emisiune in frunte cu NAUM , VALI MORARU si sa ii intreb de ce oare UTA este data laoparte si nu invita la ei in emisiune pe DOMIDE, AXENTE etc. jucatori emblematici care au adus faima fotbalului Romanesc la acea vreme ? Vad de atatia ani invitati numai de la acele cluburi mentionate mai sus de m-am saturat !!!

    0
    0
    1. Eu nici nu ma mai uit demult la prostii aia,naum ala imi provoaca repulsie iar cand il vezi invitat aproape zilnic acolo pe marele militant al suflarii militienilor de pretutindeni aka prostovanul de danciulescu cum sa mai poti privi asemenea nulitati.Sa mearga bine UTA noastra sezonul asta iar ei sa continue palavrageala despre insolventi si snapani.

      0
      0
  10. Ohh vai, bine ca le-a dat credit sanse lui Arges si FCU Craiova pe locurile 7 si 8 sa ia titlul…Nu zau?
    DOAR UTA!!

    0
    0
  11. Unde locuiesc acum,am canalul lui Manchester United(sunt suporter al lor la fel cum sunt pentru UTA) si in fiecare zi arata 1-2-3 meciuri ale lor(dar pe care le castiga) si care sunt repetate in timpul saptamanii,plus un podcast cu 3 comentatori unde sunt invitati toti marii jucatori ai lui ManUtd plus si de la academie.Daca este posibil sa se infinteze un canal UTA la inceput pe plan local si daca merge,de ce nu si national.La inceput poate la TVARAD cateva ore si daca merge apoi pe canal propiu.Doar o propunere.Asa au ocazia sa vada si tinerii UTA in vremurile de glorie.

    0
    0
    1. Se poate face un canal al suporterilor pe you tube administrat de suporteri cu interviuri ale suporterilor dupa meciuri ….parerile lor imediat dupa meci……informatii despre echipa ….anunturi……stiri de ultima ora ……s-ar putea face asta fara prea mari eforturi eventual sa cotizam toti suporterii 5-10 euro pe an pentru accesul si administrarea canalului…..

      0
      0
  12. eu vreau o statistica pe campionatul acesta ce urmeaza,nr abonatilor al fiecarui club ,sa vedem cum stam,eu zic ca sintem in primele 3,miticii cauta tot felul de statistici care nu prea includ vestul tarii ,ne vedem maine ,fara politicieni pe acolo,forza uta oriunde,oricind

    0
    0
      1. nu am zis 3 ,in primele 3,craiova [fosta electroputere care a ajuns in liga 1 fara promovare ne intrece ],mai zi una cu mai multi abonati ca noi

        0
        0
  13. Raman partizanul ideii ca nu au ce cauta casele de pariuri in sport..cel putin nu ca si sponsori…Punct!Nu dau doi bani si nu am aceasta meteahna de a paria pe bani,nici macar simbolic,pe 1 Leu…

    0
    0
  14. Pot sa zica astia ce vor despre UTA la casle de pariuri ca, o sa le dea peste nas UTA. pt. aberatiile si rautatile lor !!! Doar UTA. conteaza !!! FORTA UTA ARAD !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD , HAI BAIETII !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button