UTA Arad

Biletele la UTA – Farul se vând de azi, online, de mâine și fizic! Va exista un singur centru de testare antigen, pe platoul din fața arenei „Francisc Neuman”!





„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc își prezintă, în această seară, lotul de jucători pentru sezonul 2021-2022 al Ligii 1 în cadrul unui eveniment special. Acesta va începe la ora 19 și va continua cu un amical contra celor de la Ripensia Timișoara, ce se va desfășura pe durata a două reprize a câte 30 de minute fiecare. Acces au doar abonații clubului și doar la tribuna I „Coco Dumitrescu”, fără a prezenta dovada vaccinului sau testelor, atâta timp cât vorbim despre o acțiune neoficială.

Accesul la UTA – Farul se face doar pe bază de brațară, care sunt condițiile de obținere a acesteia?

Lucurile se schimbă, însă, radical cu ocazia debutului arădenilor în noul campionat al Ligii 1, de duminică seara (ora 18,30), cu Farul Constanța. Pe stadion vor putea intra maxim 5500 de spectatori, abonații, plus deținătorii de bilete, însă doar pe baza dovezilor ce atestă vaccinarea sau testele anti-COVID. Clubul UTA a gândit în detaliu strategia pentru ceea va urma în weekend, urmând să deschidă doar un centru de testare (în fața stadionului din Calea Aurel Vlaicu) și nu în trei locații din oraș, cum se vehiculase până azi. Dar, în detaliu, care sunt pașii ce trebuie parcurși pentru a intra duminică la UTA – Farul:

”Accesul pe stadion este permis persoanelor care dețin abonamente valabile sau bilete si brățări personalizate pentru fiecare meci, emise de club.

Brățările se pot obține doar de către:

  • persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 ore
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.
  • copiii sub 12 ani nu au nevoie de test, dar vor primi brățară, la fel ca și adulții

Clubul vă asigură teste antigen pentru toți doritorii, preț 20 lei/persoană. Brățările se eliberează la arena „Francisc Neuman” după următorul program:

  • vineri, 16.07.2021,       ora 14.00-19.00
  • sâmbătă, 17.07.2021,  ora 10.00-18.00
  • duminică, 18.07.2021, ora 10.00-17.00

Testele antigen se vor efectua la arena „Francisc Neuman” după următorul program:

  • sâmbătă, 17.07.2021,  ora 18.00-21.00
  • duminică, 18.07.2021, ora 10.00-17.00

Având în vedere contextul actual, recomandăm ridicarea brățărilor în timp util.

Vă informăm că porțile arenei vor fi deschise duminică de la ora 16.30.

Este interzisă introducerea pe stadion a alimentelor și băuturilor de orice tip (inclusiv semințe).

Accesul în stadion se va face doar la porțile corespunzătoare sectorului inscripționat pe abonament sau bilet”

Biletele se vând de astăzi online, de mâine la arena „Francisc Neuman”

Apropo de bilete pentru meciul UTA – Farul, acestea au fost puse în vânzare de astăzi, însă doar online. De mâine, tichetele se vor procura și fizic, așa cum anunță clubul:

”Program vânzare: 

ONLINE începând cu data de 14.07.2021 ora 14:00 pe site-ul: bilete.ro

LA STADION: Arena Francisc Neuman

  • Joi ora 14:00-19:00
  • Vineri ora 11:00-13:00 și 17:00-19:00
  • Sâmbătă ora 10:00-13:00

PREȚ BILET

·      Tribuna 1 „Coco Dumitrescu”:  40 de lei

·      Tribuna 2:                                    30 de lei

·      Peluza „Iosif Petschovsky”:      20 de lei

Copiii sub 3 ani au acces liber și vor sta în brațele însoțitorului.

Copiii între 3-13 ani au 50% reducere la achiziționarea biletelor, reducere ce se poate aplica doar la Arena Francisc Neuman.

 









14 comentarii

  1. Cred ca s-ar putea prelungi programul pentru ridicarea bratarilor pentru cei vaccinati si cu jumatate de ora inainte de startul meciului. E aiurea sa ai adeverinta de vaccinare si sa trebuiasca sa vii cu doua ore inainte de meci la stadion doar ca sa iei bratara aia. Nu e ca si cum ar trebui sa-ti verifice 1000 de documente.

    Pe langa asta, daca tot ai adeverinta, de ce trebuie sa repeti acelasi lucru cu bratara la fiecare meci?

    0
    0
    1. Pt a realiza ca ati facut vaccinul degeaba, Covid tot se poate lua, tot se poate da si tot va umplu astia cu birocratia lor tampita. HAI UTA!

      0
      0
    2. Dacă oamenii de ordine se pun să verifice adeverințe, se va intra foarte greu, se formează îmbulzeală și lumea înjură clubul. Dacă clubul face sistemul cu brățări (care apropos a fost implementat la Euro și nimeni de la Baku la Londra și de la Budapesta la St Petersburg nu s-a plâns), ba mai mulți îți pune 3 ZILE la dispoziție să îți iei brățara, iar nu e bine, iar înjurăm clubul. Oameni buni pandemia asta afectează pe toată lumea, cred că nu e greu de imaginat cine are probleme mai mari: noi că face un drum în plus până la club sau clubul care are de respectat un protocol ultrastufos și de la care dacă se abate riscă amenzi. Cred că nu-i atât de greu de înțeles și de susținut o măsură organizatorică făcută tocmai în sprijinul nostru. Cine nu înțelege și nu-i convine, n-are decât să stea acasă și să aștepte clubul ăla care-i va trimite limuzina la poartă.

      0
      0
      1. Avand in vedere ca nu locuiesc in Arad, pentru mine acel drum in plus la club chiar conteaza. Inteleg abordarea clubului in privinta testelor pentru covid, deoarece ca sa testezi atati oameni dureaza mult si s-ar crea aglomeratie.

        In schimb pentru a verifica o adeverinta si un buletin chiar nu cred ca poate sa dureze foarte mult, mai ales ca statistic vorbind, probabil doar un sfert dintre suporteri merg direct cu adeverinta de vaccinare, deci nu e un numar mare de persoane.

        In fine, clubul nu poate multumi pe toata lumea si in ciuda frustrarii mele, voi face tot posibilul sa ajung la cat Mai multe meciuri.

        0
        0
        1. sa speram ca vom ieși din pandemie cât de curând în prezent nu se mai justifica aceste masuri dar e mafie mare mai ales de la ue!

          0
          0
          1. 1. UE n-are nicio treaba cu ce masuri ia fiecare tara in parte;
            2. Esti doctor cu specialitate in virusologie si calificat ca sa stii ca masurile nu se mai justifica ? Atunci de ce si alte tari inca le mai mentin ? (din pacate, relaxarea care exista acum nu va tine mult, cand scapa varianta D in tarile europene si apoi in Romania, nu va fi bine deloc)

            0
            0
      2. UTA are suporteri si in judet, care trebuie sa vina si de la 100 de km. Daca la fiecare meci trebuie sa ajunga cu 2-3 ore inainte ca sa isi ridice bratara, multi cred ca vor rari prezentele.
        Alta nedumerire am eu. Oare la Clinceni, Mioveni sau Voluntari oare aceleasi masuri draconice se iau ?

        0
        0
    3. Daca toti ar gandi ca si tine,veti apuca sa intrati dupa fluierul final..Ai 3 zile la dispozitie,ce-i atat de greu de inteles???

      0
      0
  2. eu cel mai mult apreciez că in sfârsit (ALELUIA) scăpăm de sămânțari!! gata cu mizeria, puteți incuraja echipa cu aplauze si scandari, sau stati acasă si scuipati seminte in fața 📺

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button