Fotbal judetean

Alex Manea a devenit antrenor-jucător la CS Beliu, Gherghel, Crișan și un mijlocaș algerian – noutățile din lotul fostului utist





CS Beliu a fost printre cele trei formații care nu și-a asumat costurile și logistica legate de pandemie din cadrul „Turneului de desemnare a campioanei județene”, organizat de AJF Arad în lunile aprilie și mai și finalizat cu promovarea Frontierei Curtici, află mai multe. Dar, în noul sezon al Ligii a IV-a, belenii par să aibă pretenții de prima parte a clasamentului, având și un nou antrenor la timonă.

De fapt, vorbim despre un tehnician aflat la primul său mandat și care rămâne să-și ajute elevii și din iarbă. Vorbim despre Alex Manea (31 de ani), fostul căpitan al UTA-ei, care a ajuns la Beliu în vara anului trecut, fără a apuca, însă, să debuteze oficial pentru noua sa echipă. În toamna anului trecut a evoluat la Pecica, iar în această primăvară, la Ineu, în ambele cazuri sub formă de împrumut. Aseară a condus primul antrenament al verii. „Mulțumesc domnul primar Emanuel Horhat pentru încredere, chiar îmi doresc să fiu antrenor. Mă înscriu și la curs, voi fi și jucător și antrenor la Beliu din acest sezon. Am avut 16 băieți la antrenament, sunt câțiva în probe. Mai avem nevoie de doi seniori si doi juniori pentru a face o echipă bună, competitivă, am primit mână liberă în limita bugetului. L-am convins pe Iosif Gherghel să vină la Beliu, de la Zăbrani, va fi o piesă importantă în ofensiva noastră. Mai am două certitudini, Djamal Dif, un mijlocaș algerian de 27 de ani, căsătorit în România, care a jucat în prima ligă din Algeria și ultima dată în Liga a 4-a din Timiș. Tot la mijloc, pentru un post pe bandă, l-am luat și pe Alex Crișan, de 23 de ani, de la Curtici. Facem unul-două antrenamente, majoritatea jucătorilor lucrează și vom face amicale la fiecare final de săptămână. Duminică avem un meci la Bocsig, voi vedea băieții care sunt în probe, iar miercuri, după antrenament, eu sper să am lotul conturat. Ca obiectiv ne dorim o clasare în prima jumătate a seriei”, ne-a mărturisit Alexandru Manea, născut lângă Beliu, la Bocsig.

Deocamdată, lista plecărilor este ceva mai lungă decât cea a achizițiilor și pe ea îi regăsim pe: Cristian Gabor, Mădălin Tomuț, Cosmin Coraș, Claudiu Morar, Paul Călăcean și Ciprian Berar. La reunire au fost prezenți: Paul Șoltesz, Alin Crișan – Daniel Crișan, Ruben Iacob, Vasile Mașniță, Alexandru Manea, Sebastian Mako, Stelian Sandu, Florin Popa, Octavian Purtan, Ștefan Onoc, Alin Gligor, Alex Crișan, Iosif Gherghel și Djamal Dif.

Olimpia Bocsig (18 iulie), CS Socodor (24 iulie), Podgoria Pâncota (31 iulie), ACB Ineu (7 august) și Crișul Sânandrei (14 august) sunt adversarii belenilor în amicale.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button