Superliga

Meciurile din Liga 1 se vor vedea online și în străinătate pentru 6 euro pe lună!





Premieră pentru Liga 1, noul sezon (2021-2022) se va vedea online și în străinătate. Partidele vor fi transmise și pe platforma PrimaPlay.ro a grupului Clever, care transmite în România Liga 1 pe canalele Look Sport. Prețul unui abonament este de 29,99 lei pe lună, iar site-ul poate fi testat gratuit timp de 7 zile. PrimaPlay.ro poate fi accesat de pe toate platformele: telefon, PC, laptop, televizor smart, tabletă.

Pe lângă Liga 1, pe noua platformă vor fi difuzate meciuri din Liga 2, Cupa României, La Liga, curse de Formula 1 și Moto GP, turnee de tenis ATP 250, dar și cupele europene și campionatele europene și mondiale din handbalul masculin și feminin. „Ne bucurăm să anunțăm că, în premieră, românii din diaspora vor avea acces la fotbalul românesc din Liga 1 și vor putea să urmărească meciurile echipelor preferate din orice colț de lume. Platforma PrimaPlay, dezvoltată de Grupul Clever, partenerul EAD pe Liga 1 și alte competiții sportive, este prima platformă unde fotbalul românesc va putea fi văzut, în condiții sigure și legale, de către orice iubitor al fotbalului românesc din întreaga lume”, a declarat Orlando Nicoară, director general EAD, preluat de gsp.ro.

Așadar, fanii UTA-ei din afara țării au ocazia să-și vadă favoriții în direct în condiții bune și legale, pentru aproximativ 6 euro pe lună. După disputa cu Farul , de duminică, la ora 18,30, „Bătrâna Doamnă” joacă în etapa a doua pe 23 august, în deplasare, cu FC Argeș, iar apoi – din nou – pe „Francisc Neuman”, duminică, 1 august, de la ora 21,30!

Din noua ediție a Ligii 1 s-a jucat până la această oră: FC Botoșani – FCSB 0-0, respectiv Sepsi Sfântu Gheorghe – Academica Clinceni 2-0. La ora 21, 30 începe duelul dintre CFR Cluj și FC U Craiova.

 

2 comentarii

    1. Cu 6 euro pe luna îmi fac abonament la un furnizor de servicii prin cablu sau satelit si am acces la toate programele tv inclusiv pe telefon

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button