Progresul Pecica

Egalitate între Hațeg și Pecica în reeditarea (amicală) a barajului de promovare din 2019





Aflată în cantonament la Hațeg de la începutul acestei săptămâni, Progresul Pecica a disputat, în această seară, un meci amical cu formația din localitate, rămasă tot în Liga 4-a după ce au pierdut barajul, acum două veri, chiar cu adversarul din această seară. Totuși, hunedorenii își propun să ajungă în eșalonul terț la finalul acestui sezon și se bazează pe niște fotbaliști importanți, precum Tiric (care a făcut cale întoarsă la Hațeg, după ce a fost chiar la Pecica sau FC Hunedoara), Popesc, Pușcă, Pițigoi, Pașca sau Buzducea jr., fiul patronului echipei.

Testul s-a terminat nedecis, 1-1, rezultatul neconvenindu-le – evident – pecicanilor, care au jucat mai bine și au avut destule ocazii să mai marcheze și alte goluri. Progresul a deschis scorul destul de repede, mai precis în minutul 18, când Enciu i-a așezat balonul lui Raul Moraru și acesta a tras frumos, la vinclu, de la marginea careului. „Galben-albaștrii” au avut destule ocazii de a-și mări avansul pe tabelă, dar au ratat și, cu 10 minute înainte de final, s-au văzut egalați. Țugulescu a pasat neglijent în spate, Găvriluți a interceptat balonul și l-a bătut pe Burtic.

Pecica a încheiat, astfel, prima parte a pregătirii centrealizate, având ca și cartier general Vila Veche, din Hațeg, dotată inclusiv cu o piscină. „Am fost mult peste adversar ca și ocazii, dar nu a fost prospețime după antrenamentele de încărcare de zilele trecute, așa că mă declar. Adversarul este o surpriză foarte plăcută, au jucători de calitate și un antrenor pe măsură, Dan Bona și cred că vor promova la pas în Liga a 3-a la final de sezon. După gol, până la pauză, am mai avut ocazii bune prin Enciu, Capătă și Răchită. După pauză, au fost momente de dominare ale gazdelor, mai proaspeți și mai cu chef de joc, finalizate doar cu golul egalării. În fine, în ultimul minut, am avut o bună ocazie prin Capătă al cărui șut a șters bara. Ca și concluzie, în ciuda procesului de acumulare fizică, ne-am descurcat foarte bine cu o echipă cu calitate la jucători și un antrenor profesionist. Sunt mulțumit de efort, de aspectul jocului și continuăm cu două zile cu două antrenamente. Sâmbătă, mai avem o ședință fizică și venim după prânz spre casă. Jucătorii au liber până marți, apoi miercuri jucăm acasă cu Buziaș apoi sâmbătă la Curtici”, ne-a declarat Sorin Bălu, antrenorul Progresului, care nu l-a utilizat azi doar pe Ovidiu Bănățan (entorsă de gleznă).

Pecica (prima repriză): Zamfir- Tambor, Țugulescu, Wild, Podină – Moraru, Arsene, Saizu, Răchită – Enciu, Capătă.

Pecica (repriza a doua): Zamfir (60 Iosub, 75 Burtic) – Wild (75 Robert Bănățan), Telescu, Tugulescu, Podină – Ștefan, Saizu, Oancea, Onișor – Enciu (65 Graure), Capătă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button