UTA Arad

UTA are nevoie de voluntari pentru a organiza în condiții mai bune următoarele partide de pe teren propriu, în Liga 1!





După Rapid – Chindia Târgoviște, pe o Arenă Națională de aproape 56 de mii de locuri, ocupată de aproximativ 15 mii de spectatori duminică seara, UTA – Farul Constanța a fost meciul cu cei mai mulți fani în tribunele noului „Francisc Neuman”. În contextul restricțiilor legate de pandemia de COVID, numărul locurilor puse la bătaie au fost 5500 și ele s-au ocupat în întregime, însă odată cu afluența importantă de public, s-au născut și unele probleme organizatorice pe care doar personalul angajat al clubului fanion al Aradului nu le poate gestiona de unul singur.

Tocmai de aceea, gruparea „roș-albă” cere ajutor extern sub forma voluntariatului pentru evenimentele ce urmează.

“Căutăm parteneri pentru evenimentele de pe Arena ”Francisc  Neuman”, precum și alte activități ale clubului. Având în vedere importanța noului sezon, cu revenirea fanilor pe stadioane, dorim să ne mărim echipa de organizare. Cei care doresc să ni se alăture și să devină voluntari UTA sunt rugați să trimită un portofoliu care să cuprindă CV-ul și să confirme disponibilitatea unui interviu. Amintim că acțiunile cuprind atât activități în zilele premergătoare evenimentelor (meciurilor), cât și în ziua meciurilor, în general weekend. De asemenea, voluntarii vor fi angrenați în campanii de marketing, comunicare și altele.

Vă așteptăm alături de noi! Pentru noi doar UTA contează!”, se menţionează pe site-ul oficial al clubului arădean. Cei interesaţi, pot lua legătura cu Ștefan Boroș, telefon 0744.530.651 sau e-mail stefan.boros@uta-arad.ro.

6 comentarii

    1. Am semnalat si eu asta,de mai multe ori..Sa speram ca se rezolva..nu e tocmai mare lucru ca sa se amplaseze niste cosuri de gunoi…Totusi asta nu scuza pe unii,care isi lasa gunoaiele langa locurile ocupate…Si nici pe cei,care in graba, fara rost, spre iesiri,calca cu nesimtire pe scaune…E chestie de bun simt,in primul rand…Aici nu tine nici de conducere,nici de Recons…Doar de cei 7 ani de acasa..Nu te poti supara pe un copil care se urca pe scaun..dar am vazut tineri,maturi si pe unii trecuti de prima varsta,care au considerat ca pasind pe scaune,ajung repede la iesire…

      0
      0
  1. Stadionul e terminat de 1 an jumate!!!! Nici un cos de gunoi , scaune murdare , cozi interminabile pentru o apa..nu va plac banii? Pune 20 de mini baruri si gaseste oameni sa ii platesti ..nu vreau sa ma gandesc ca vine meciul cu oile , automat mai multa lume!! Implicare mai multa la varf …pacat , publicul aradean e deschis tot timpul sa ajute UTA, in schimb cei care o conduc se gandesc doar la propriul buzunar!! Hai UTA

    0
    0
    1. Serviciul de alimentatie este externalizat,deci gresesti total…Nici curatenia tribunelor si nici deservirea nu apartine clubului,doar ca se arata cu degetul spre ei,in necunostinta de cauza..Nu ne putem astepta ca 2 femei de servici,la curatenie,angajate Recons,sa stearga macar 5500 scaune(care sa fie acelea?)
      Nu trebuie sa fie nimeni mai catolic decat Papa de la Roma..Am stiut ce am nevoie si am dus de acasa o laveta uda,intr-o punga de naylon,dsar exista si servetele umede la 50 bani-1Leu..Nu consider nimic prejos sau vre-un impediment…Mai mult ca sigur,ca vor veni si meciuri cu scaune ude…Ce se asteapta?Sa ni le stearga cineva?
      Revenind la firma care asigura bauturile(se stie a cui),nu prea au inteles mare lucru la meciul cu Ripensia,ca dovada ca deja in prima repriza contra Farul,nu mai aveau apa,de nici un fel…Pai si daca nu ai gram de suc sau bere..dar apa trebuie sa ai,chiar daca nu rece,din frigider..Poate au invatat ceva..Si inca ceva..Daca bauturile la pet,se vand fara capace,macar copiii sa aiba voie cu peturi mici,aduse de acasa,tot cu dopuri lasate la intrare….Am speranta ca aceste mici aspecte,dar deloc de neglijat,se vor regla repede….

      0
      0
  2. 1.Mai multe puncte de vanzare pentru racoritoare(plus stoc mai mare).
    2. La sfarsitul evenimentului, deschideti toate usile stadionului, nu lasati sa iasa toti spectatorii doar pe o usa(asa cum a fost la meciul cu Farul).

    0
    0
  3. Pe lingă coșuri și chioșcuri cu lichide o alta problemă ar fi porțile deschise sub tribune la terminarea meciului…..duminică doar o poartă era deschisă toți ne înghesuiam pe o poartă la ieșire sub tribuna a doua…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button