UTA Arad

FC Argeș – UTA, pe mâna lui Coza: Arădenii au luat 10 puncte din 12 cu arbitrul ilfovean la centru!







Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la partida FC Argeș – UTA pe ilfoveanul Ionuț Coza, care se poate spune că este un fel de talisman pentru arădeni în deplasare. „Centralul” din Cernica a arbitrat până acum patru jocuri ale echipei arădene, toate pe teren străin, iar „roș-albii” nu au pierdut niciodată, primind un singur gol.


Primul meci al UTA-ei arbitrat arbitrul ilfovean a avut loc în martie 2014, o victorie cu 3-1 pe terenul Gloriei Bistrița în Liga a II-a. Mai apoi, Coza a arbitrat singurul succes al arădenilor din play-off-ul de promovare din 2020, 2-0 la Mioveni și două jocuri din returul sezonului trecut de Liga 1, victoria cu 1-0 de la Voluntari și remiza albă de la Giurgiu, cu Astra.


Mâine, Ionuț Coza va fi asistat la cele două tușe de Daniel Mitruți, din Craiova și Cosmin Vatamanu, din București, în timp ce arbitru de rezervă este George Găman din Craiova. Observatori la partida de pe stadionul „Nicolae Dobrin” au fost delegați Costin Toma, din Piatra Neamț și Marin Petrache din Săbăreni (Giurgiu).

9 comentarii

    1. Și eu sper că UTA să poată înscrie și să nu se facă de râs că ultimul meci dintre argeșeni și aradeni

      0
      0
    1. Nea Nelu, ai uitat ultimul sezon al UTA-ei? Fotbalul este pe goluri și puncte… Joacă în așa fel încât nici un arbitru să nu poată influența rezultatul final!!!

      0
      0
  1. Iar reiterez…Cand joci fotbal adevarat,nici un arbitru din lume nu te poate fura pe fata,doar te cam pisca la decizii controversate,iritante…ceea ce din pacate,se procedeaza…Daca marchezi si prinzi avantaj,antrenorul gestioneaza bine echipa,hotarat,fara frica,nu pierzi,sub nici un caz,sub nici o forma…Chiar daca l-as baga pe antrenorul advers in ecuatii fara rezolvare…Dar cand joc cu 2 oameni in plus si imi tin 4 fundasi,2 inchizatori in teren propriu,e o enigma totala,fata de orice rationament…Este ilogic…Urlau tribunele,suporterii,spectatorii…Balinte…Urca liniile,ca ai 2 jucatori pe plus si nici o reactie,inert….Nu e nevoie sa stii mult fotbal…Daca ar fi fost,Doamne fereste,invers,Hagi ne-ar fi demolat,cu siguranta…Ar fi fost, din start,scorul trist al campionatului…
    Daca batem la Pitulesti,sunte-mi mari,momentan…Succes!

    0
    0
  2. GIRO ? Cine joaca fotbal adevarat in liga1a ?Sunt arbitrii care te pisca bine de tot nu gluma !!!. Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie la gura ta impotriva lui Balint daca UTA. doamne fereste pierde la Pitulesti !!!

    0
    0
  3. Ei bine Cristiane, atunci sa ii vedem la lucru pe baietii nostrii la Pitulesti !!! Sper sa fie bine, vom vedea dupa meci !!! FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button