Crisul Chisineu-CrișFotbal judetean

Crișul a câștigat primul test estival, Modan și Susan au întors reușita „sântăneanului” Berar





După 0-0 la Pecica, Crișul Chișineu Criș a obținut primul succes în amicalele estivale contra celor de la Unirea Sântana. Chiar acasă, pe arena „Aurel Ardelean”, divizionara terță s-a impus cu 2-1, după ce scorul pauzei a fost alb.

Elevii lui Radu George au fost cei care deschis tabela, la 3 minute de la reluarea disputei, prin Laurențiu Berar, care s-a impus în duelul unu la unu cu Sabău și l-a bătut pe Roșca cu un șut în cros de la 15 metri. Crișul a întors meciul în minutele 64 și 76. Mai întâi, Modan a egalat cu o lovitură de cap după centrarea lui L. Popa, iar apoi Susan a făcut 1-2 dintr-un penalty obținut de Haloș.

Ambele echipe au avut absențe importante, Crișul în special în defensivă, unde nu i-am regăsit pe Nistor și Siminic, în timp ce Teședan s-a întors pe gazon după câteva săptămâni bune de pauză. „Ne-am făcut antrenamentul în fața unei echipe bune a județului nostru, parcurgem pașii necesari pregătirii de vară. Sigur, ar fi fost bine să am lotul complet la această dată, e clar că ne mai lipesec doi seniori de valoare, dar mergem înainte cu speranța că ei vor sosi în zilele ce urmează. Între timp, o să muncim la integrarea noilor jucători, în special a juniorilor, dar și a lui Răzvan Ivan, de la UTA, un jucător bun, polivalent”, ne-a declarat Adi Abrudean, antrenorul formației de pe Crișul Alb, care-și va mai vedea elevii la treabă peste o săptămână, la Oradea, împotriva de la CAO.

Unirea Sântana a făcut o mutare importantă în această săptămână. L-a luat pe Ionuț Ianc, fotbalist cu profil defensiv crescut la Atletico, în generație cu Man, Petre sau Oaidă. Acesta a și debutat ca fundaș central în efectivul aliniat de Radu George cu Crișul, în timp ce Bodea (care a spus adio burlăciei), Martin, Stanciu, Cl. Popa și R. Caba au lipsit. „Sunt mulțumit de joc, de implicarea băieților, rezultatul este just. Suntem în grafic cu pregătirea, eu zic că vom îndeplini fără probleme obiectivul conducerii, calificarea în play-off. Dacă îi voi pe toți apți nici nu cred că vom mai avea nevoie de achiziții, ne descurcăm și așa”, a menționat noul antrenor al Unirii.  Olari (marți) și Cermei (sâmbătă) sunt următorii adversari din amicale pentru „roș-negrii”.

Formații:

Crișul: Roșca – Haloș, Sabău, A. Pașca, C. Pop – Ciubotariu, Ivan – Busuioc, Ciornei, Clej – Modan. Au mai jucat: Ofrim, Susan, Giurgiu, L. Popa, Teședan.

Sântana: Csurka – Politic, Ianc, Cernat, Peia – Savin, Martin, Olteanu, Marc – Berar, Bătrân. Au mai jucat: Mureșan – Kozma, Paven, Brândușoiu,









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button