Stranieri aradeni

Petre s-a deblocat în Liga 1 după un an de secetă





Adrian Petre înscrie din nou în Liga 1, după mai mult de un an. „Vârful” arădean transferat în această vară de Farul Constanța a marcat primul său gol pentru echipa antrenată de Gheorghe Hagi astăzi, în succesul cu 2-0 de la Ovidiu împotriva lui Gaz Metan Mediaș. Petre a fost pe fază la șutul expediat de Pitu și respins în față de Vâlceanu și a mărit diferența pe tabelă în favoarea echipei sale în minutul 81.

Precedenta reușită a lui Petre în prima divizie a fost în luna iunie a anului trecut, când a marcat pentru FCSB într-o remiză, 2-2, tot împotriva Gazului, în play-off. În sezonul trecut, internaționalul de tineret a revenit la UTA, însă a reușit să marcheze doar în eșecul din Cupa României contra Universității Cluj (1-2).

Un comentariu

  1. Mai CINEVA ? Cum poti tu sa ai aceasta neobrazare sa ii numesti pe jucatorii UTA-ei mercenari ? Ce tot spui de Adi Petre ? Ai vazut meciul Farului cu Gaz Metan ? A dat un gol prin fantezia si efortul lui Pitu, el decat a dat-o din 3 metri in rest, slabut de tot . Mercenarii astia cum ii numesti tu, sunt cu 2-3 clase peste el. In afara sa jignesti, mai stii ceva !!!Zi ca, ai necaz pe UTA. si deabea astepti sa faca pasi gresiti ca sa poti comenta negativ la adresa jucatorilor !!! Urat lucru !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button