Gloria LT Cermei

„Sămădăii” și-au reparat moralul după eliminarea din Cupă cu un succes în fața Sântanei



Ca și în urmă cu o săptămână, Unirea Sântana a pierdut pe teren propriu cu 2-1 amicalul susținut cu o divizionară terță arădeană. După Crișul și Gloria Lunca Teuz s-a impus pe terenul din Olari, gazdele având regretul unor ratări mari în prima parte la scorul de 0-0.

Claudiu Popa a fost cel care nu l-a putut învinge pe Creța, în timp ce ex.-ul Radu Popa nu a ratat deschiderea scorului. În minutul 34, Șimăndan a bătut un corner de pe dreapta și atacantul lui Moisă a marcat cu capul. Totuși, scorul pauzei avea să fie 1-1, căci Creța i-a pasat direct lui Marc, care nu a putut greși. Mai bine pregătiți fizic, „sămădăii” au dominat destul de clar actul secund și marcat golul victoriei. Ca și în Cupă a înscris Michel Vlad, după o acțiune individuală de 40 de metri.

Radu George nu a putut conta nici de această dată pe Stanciu, iar Martin a intrat pe gazon doar în ultimele minute. „În prima repriză s-a cam jucat de la egal la egal, poate chiar cu un mic plus în dreptul nostru ca și ocazii clare de gol. Apoi, Cermeiul, mai bine pregătită și cu o altă formulă de joc pe teren a fost clar la cârma jocului, a și marcat odată, dar rămânem cu un antrenament foarte bun, pe gazonul de calitate de la Olari. De fapt, terenul din Olari e cel pe care dorim să-l omologăm pentru noul sezon de Liga 4-a, căci, după cum se știe, stadionul din Sântana în plină reconstrucție”, a spus Vasile Hojda, directorul sportiv al „roș-negrilor”.

După eliminarea încă din primul tur Cupa României, Gloria avea nevoie de un rezultat care să mai refacă din moralul echipei. „A fost un meci bun de pregătire, sunt mulțumit de echipă, de implicare. Am produs fotbal, am dat tonul la construcții. Mai avem de corectat pe tranziția negativă, facem greșeli, ne răsfirăm pe spații largi și oferim adversarilor șansa de a-și crea situații, cum a afost și astăzi. Încet, încet, încropim un prim 11 cât mai aproape de momentul de început de campionat”, a menționat și Flavius Moisă, tehnicianul cermeianilor.

Formații:

Sântana: Csurka – Cernat, Ianc, Politic – Savin, Bodea, Olteanu, Marc, Peia – S. Berar, Cl Popa. Au mai jucat: Mureșan – Martin, Kozma, I. Mițiți.

Cermei (prima repriză): Creța – Rotar, Bercu, Iuga, Ursoi – Salka, Loic, Țurcanu – Șimăndan, N. Nagy, R. Popa.

Cermei (repriza a doua): Gârlea – Stoianovici, Clipotă, Bercu, Ursoi – Vlad, D. Lazăr, Sergiu Popa, Șimăndan – Maxim, Al. Catanzaritti.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button