UTA Arad

„Secundul” lui Croitoru, despre UTA: „O echipă care joacă un fotbal agresiv, bazat pe muncă și disciplină”! Șeroni i-a pus gând rău fostei echipe





În ciuda faptului că au pierdut fotbaliști importanți în această vară, precum: Jonathan Rodrigues, Ulrich Meleke (ambii ajunși la campioana CFR Cluj), Hamidou Keyta (Santa Clara, din prima ligă portugheză), Stefan Ashkovski (Sepsi Sfântu Gheorghe), Marcel Holzmann (Clinceni), Mahmoud Al Mawas sau Hidajet Hankić (Botev Plovdiv) și pare să-l fi integrat, deocamdată, doar pe „închizătorul” Malcom Edjouma, FC Botoșani a început foarte bine sezonul. Strângând 7 puncte, moldovenii sunt pe locul 3 și ajung la meciul cu UTA extrem de încrezători în forțele lor după succesul cu 2-1 pe terenul deținătoarei bronzului național, CS U Craiova.

Evident, Botoșaniul vrea să avanseze și mai mult în clasament, cu atât mai mult cu cât joacă pe teren propriu. Totuși, stafful tehnic condus de Marius Croitoru e pus în gardă de trupa arădeană, neînvinsă și ea după disputele cu Farul, FC Argeș și FCSB.  „În spatele rezultatelor noastre este o muncă zi de zi pe care băieții încearcă să o ducă la un nivel cât mai ridicat. Sperăm să nu ne oprim aici cu meciurile bune și rezultatele pozitive iar la finalul campionatului să ne clasăm pe un loc cât mai bun. Cu UTA sunt trei puncte foarte importante puse în joc. Ca să dăm greutate punctelor câștigate la Craiova ne trebuie un meci bun și un rezultat pozitiv. UTA e schimbată în bine față de anul trecut, e o echipă puternică, o echipă care joacă un fotbal agresiv, un fotbal bazat pe muncă și disciplină”, a spus Alin Bejan, antrenorul secund al celor de la Botoșani, redat de btonline.ro.

Șeroni: „Încercăm să obținem prima victorie împotriva lor”

După plecarea de la UTA în iarna lui 2020, Alin Șeroni s-a impus rapid în defensiva botoșăneană și e anunțat titular și în meciul de vineri seară. „Sunt ok șapte puncte în primele trei etape. Pentru noi e un început foarte bun. Referitor la meciul care urmează, va fi foarte dificil. Un adversar foarte bun. S-au întărit și ei, cum ne-am întărit și noi. Încercăm să facem o partidă foarte bună, cum am făcut cu Craiova și să obținem cele trei puncte. Anul trecut nu am câștigat contra lor. La ei am făcut 0-0, iar aici am pierdut. Încercăm să obținem prima victorie împotriva lor și să adunăm cât mai multe puncte”, spune masivul apărător născut la Lugoj.

Contra: „Întâlnim o echipă bună, cu suporteri, condiții”

Tot din Timiș, dar chiar din municipiu, de la Poli, s-a transferat la Botoșani și portarul Mario Contra (21 de ani). „Sperăm să fie un rezultat bun, după victoria de la Craiova. Trebuie să continuăm neînvinși. Întâlnim o echipă bună, cu suporteri, condiții. Arată mai bine decât anul trecut. Ne așteaptă un meci dificil dar noi mergem să luăm cele trei puncte”, spune rezerva lui Eduard Pap, poate omul numărul unu al moldovenilor în startul noului sezon competițional.

Meciul dintre FC Botoșani și UTA se va juca vineri de la ora 18.30. Prețul biletelor este 15 lei la peluze și 30 de lei la tribune. Pe lângă bilet, suporterii vor trebui să prezinte dovada vaccinării sau a unui test cu rezultat negativ.

FOTO: btonline.ro









6 comentarii

  1. Sper sa nu fie invers Seroni !!! Daca UTA. va avea aceeasi atitudine foarte buna cum a avut-o cu FCSB, cred cu siguranta ca, UTA. va pleca cu cel putin un punct de la Botosani dar de ce sa nu fie chiar 3 puncte !!! FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  2. Este linistitor,ca sa-ti simti echipa hotarata,de asemenea sa mearga meci de meci doar pe ideea de victorie…Nici nu ne-am putea dori altceva,mai bun…
    La ce am vazut in primele 3 etape oficiale,oare din ce cauza sa nu emitem pretentii?
    Ce declara cei de la Botosani?….nu trebuie sa intereseze pe nimeni…
    Succes maxim UTA,in Moldova,apoi ne revedem sambata viitoare,la 21:30!
    Rezultatele bune,aduc altele, mai ales liniste si moral bun!

    0
    0
  3. Limbaj de lemn: „UTA e schimbată în bine față de anul trecut…”
    Adica, UTA a luat 4 puncte cu Botosani, i-a invins la ei acasa, posibil dupa cel mai bun meci al sezonului pentru UTA…iar omu’ zice ca UTA s-a schimbat in bine…din ce ? din „raul” ca a luat 4 din 6 puncte cu voi ? Limbaj de lemn, doar ca sa zica si el ceva…
    Altfel, Seroni n-a pus niciun gand rau UT-ei, declaratia sa e normala, n-are a face cu niciun gand rau, ar fi culmea sa nu-si doreasca victoria…d-ale gazetariei sportive romanesti.

    0
    0
  4. Succes Seroni,multumim…Doar atat ca este de talie masiva,topor,foarte greoi si nu face ambele faze,doar pe faze fixe in atac e foarte periculos,datorita inaltimii sale…Nu e nici un secret,ca pe viteza de repliere,este repetent,foarte lent…Pe partea lui trebuie insistat…Dispus la faulturi grobiane…Poate fi un culoar,de strapuns lejer,dar probabil ca se stie….

    0
    0
  5. Nu-i rău că incercati, Seroni. Dezamăgire mare ieri pe Ghencea cu 3700 de spectatiori. Morar era terminat, nu-si putea explica de ce așa putini??? Sper să vadă diferența cu ce se întâmplă la UTA, desi nu prea vrea. E cam dureros, Morare…

    0
    0
    1. A fost o gafa imensa a proiectantilor,apoi a constructorului stadionului Ghencea si nu in ultimul rand al clubului Armatei…Casele de bilete sunt amplasate in interior,si la ora 18,s-au inchis..Ghinion..Auto-sabotare.Au ramas multi fara bilete…Foarte bine!Capul face,capul trage….Organizare de testari,validare de vaccinari,ca la UTA,nu exista in tara..Simplu si foarte eficient!
      Daca esti suporter al echipei tale,nu stai pe ultima jumatate de ora,pe ieftineala,la ghici….

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button