Arhivă articole

Pecica a spus prematur adio Cupei României! Bălu: „Mi-e rușine cu acest rezultat, conta mult pentru moral să câștigăm”Până la urmă, rezultatele modeste din amicale s-au dovedit doar un „aperitiv” pentru Progresul Pecica. Formația din județul nostru pleca ușor favorită în disputa de la Periam, din turul doi al Cupei României, dar la final timișenii lui Mânecan au fost cei care s-au bucurat pentru calificare. Trandu (19) și Viașu (70) au marcat pentru Avântul, pe când Oancia a fost singurul care a punctat pentru „galben-albaștrii” (min. 46) chiar împotriva fostei sale echipe.

În rest, multe, foarte multe ratări mari în dreptul pecicanilor. „Sunt dezamăgit, gazdele au avut două situații și au dat două goluri. Noi, în primele zece minute am avut două ocazii monumentale. În repriza a doua la fel, după egalare am ratat iarăși. Pe fina, la 2-1, am ratat incredibil, din postură de singuri cu portarul, prin Capătă, Wild și Enciu. Mi-e rușine cu acest rezultat, sperăm să reglăm finalizările pentru că e păcat că muncim bine. Ducem mingea în fața porții și acolo nu reușim să marcăm. Ne-am dorit să mergem mai departe, conta mult pentru moral. În plus, mai aveam un tur înainte de începerea campionatului și puteam să mai facem un meci oficial foarte util. Îmi pare rău că și-a pus toată lumea speranțe în acest meci și nu am reușit să îi mulțumim. Trebuie să muncim mai mult și să ne revanșăm în campionat. Felicit celelalte două echipe din Arad care merg mai departe și le doresc succes”, ne-a declarat Sorin Bălu, antrenorul celor de la Progresul.

În weekend, Telescu și colegii săi întâlnesc tot o formație din județul Timiș, nou promovata divizionară a treia Pobeda Dudeștii Vechi.

0
0

2 comentarii la articolul: “Pecica a spus prematur adio Cupei României! Bălu: „Mi-e rușine cu acest rezultat, conta mult pentru moral să câștigăm”

  1. Rectifica Luci…….. Dudesti Vechi sunt in liga a 3 …..au promovat anul asta. Au batut pe Garda !!!

    1

    0
  2. Trandu ăla e fotbalist, chiar nu inteleg cum nu au ochi pt el poli , ripensia sau chiar UTA!

    0

    1

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.