UTA Arad

UTA găzduiește Voluntariul la 8 zile de la jocul cu craiovenii lui „Reghe”





UTA leagă două meciuri pe teren propriu în etapele cu numerele 5 și 6 în Liga 1. După CS U Craiova, sâmbătă, 14 august, de la ora 21,30, o săptămână mai târziu, pe arena „Francics Neuman” e așteptată FC Voluntari.

De fapt, vor fi 8 zile între cele două confruntări pentru băieții lui Laszlo Balint, căci Liga Profesionistă de Fotbal și televiziunile au programat duelul cu trupa lui Ciobotariu pentru duminică, 22 august, începând cu ora 18,30. Arădenii sunt neînvinși în disputele cu ilfovenii disputate în sezonul trecut, ba chiar nu au luat gol. S-au înregistrat două rezultate albe, pe 29 august la primul meci oficial de pe noua „Francisc Neuman” și în ultima rundă a play-outului, pe „Anghel Iordănescu”. În aceeași locație, dar în iarnă, în returul confruntării din sezonu regular, a decis reușita lui Erico din prelungiri.

Programul complet al etapei cu numărul 6:

Vineri, 20 august

Ora 18.30 Chindia Târgoviște – Academica Clinceni

Ora 21.30 Farul Constanța – Dinamo București

Sâmbătă, 21 august

Ora 18.30 Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș

Ora 21.30 FC Argeș – CFR 1907 Cluj

Duminică, 22 august

Ora 18.30 UTA Arad – FC Voluntari

Ora 21.30 FC Botoșani – Rapid București

Luni, 23 august

Ora 18.30 – CS Mioveni – FC U Craiova

Ora 21.30 – FCSB Sepsi – OSK Sf. Gheorghe









Un comentariu

  1. Hai sa ramanem „focusati si ancorati”,momentan, pe meciul contra Craiovitei..Pana la Voluntari,mai este mult..Din greseli inveti..iar cele bune,sa se adune,cele rele sa se spele…ar fi bine sa le repeti doar pe cele bune…Diferenta este extrem de mica,intre mari greseli personale si o alta atitudine…Se zice ca in viata,ai de invatat din greseli,de preferinta ale altora…Greselile noastre se cumuleaza,etapa de etapa,din pacate….Nu se repara absolut nimic pe faza ofensiva,lasata de izbeliste,pe noroc…Degeaba dorim un atacant,marcator de careu,daca nu il joci pe gura portii…Pai????

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button