UTA Arad

Reghecampf, cu temele făcute înainte de prima sa deplasare cu Craiova în Liga 1: „UTA – o echipă foarte bine organizată în apărare, au jucat foarte bine cu FCSB”





Mandatul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova a început cu trei partide pe teren propriu. Două dintre ele au ieșit prost, 0-0 cu Laci, ocazie cu care oltenii au fost eliminați din Conference League și 1-2 cu FC Botoșani, în etapa a 3-a a Ligii 1. Pe „Ion Oblemenco” a urmat vizita celor de la FC Voluntari, iar „alb-albaștrii” s-au impus la scor de neprezentare după o a doua repriză excelentă.

„Atmosfera e mai bună, dar și așteptările și presiunea sunt mai mari”

În acest weekend, mai precis mâine seară, Reghecampf își va conduce elevii în primul joc din deplasare. Ținând cont și de factorul public, meciul de pe „Francisc Neuman” se anunță unul complicat pentru craioveni.  „Mergem la Arad să încercăm să câştigăm puncte. Venim după un meci câştigat acasă şi dorinţa este mare, la fel aşteptările sunt foarte mari din partea tuturor. Sper să continuăm pe acelaşi drum. Sperăm să câştigăm cele trei puncte cu toate că nu va fi uşor pentru că UTA este o echipă foarte bine organizată în apărare. În ultima partidă disputată acasă, cei de la UTA au jucat foarte bine cu FCSB. Rezultatul de egalitate obţinut atunci a fost unul bun pentru UTA. Dar eu am urmărit mai mult evoluţia lor şi pot pune ca au făcut un joc foarte bun. E clar că atmosfera este acum mai bună după meciul câştigat cu Voluntari, dar în acelaşi timp aşteptările sunt mai mari şi presiunea este mai mare. Sper ca jucătorii să înţeleagă acest lucru, le-am explicat că UTA este o echipă foarte bună şi le-am transmis că de astăzi trebuie să se concentreze pentru a-şi ridica moralul înaintea acestui meci care se va disputa cu stadionul plin”, a spus „principalul” trupei din Bănie la conferința de presă ce a precedat disputa cu „Bătrâna Doamnă”.

Koljic – incert, Ofosu a plecat

Ieșit accidentat de pe teren în disputa cu Voluntariul, atacantul bosniac Elvir Koljic ar putea fi luat în calcul pentru deplasarea de la Arad. În schimb, mijlocașul ofensiv Ofosu pare istorie la Craiova, el urmând să joace în Turcia. „Koljic este încă accidentat, dar mai sunt două zile până la meci şi deocamdată avem speranţe. Într-adevăr, el are o entorsă de gradul 1, nu e ceva grav, de aceea spun că încă mai avem speranţe. Ofosu nu mai este cu echipa, a plecat”, a adăugat „Reghe”. Reagy Ofosu a fost unul dintre marcatorii oltenilor din victoria cu 2-1, de la Arad, din sezonul precedent.

Găman, motivat de atmosfera ce se anunță la Arad

Valerică Găman a adus un mare plus de experiență pentru defensiva Craiovei după transferul de la Astra. Fundașul de 32 de ani pare să fii câștigat lupta pentru un tricou de titular cu Mihai Bălașa.  „UTA a făcut un meci bun împotriva celor de la FCSB, aşa că eu cred că ne va aştepta o atmosferă ostilă la Arad. Dar pe mine mă motivează o astfel de atmosferă. Cei de la UTA stau foarte bine în teren, se apără foarte bine şi fac un pressing bun. Victoria cu FC Voluntari ne-a dat încredere, dar trebuie să continuăm pe aceeaşi linie şi sperăm să obţinem trei puncte şi în deplasarea de la Arad. Dacă ne dorim ceva mai mult în acest sezon trebuie să câştigăm meci de meci” a afirmat fostul internațional.

Meciul dintre UTA şi CS Universitatea Craiova este programat sâmbătă, de la ora 21:30, pe stadionul „Francisc Neuman” şi contează pentru etapa a 5-a a Ligii I.

FOTO: Universitatea Craiova (facebook)









2 comentarii

  1. Azi, Vineri 13,la ora 16:45 pe B3 TV, pardon Digi Sport ( analogie la B1 TV, B3 TV Dinamo,Rapid, FCSB ) am văzut și 30″ despre partida UTA-U Craiova.
    Ați putea spune că este în nota obișnuită, majoritatea știrilor sunt despre echipele din București și spațiul alocat celorlalte echipe este mai mult mai mic.
    În acel jumătate de minut, Simona Țăranu a vorbit despre U Craiova care vrea să obțină prima victorie în deplasare cu o anume UTA, pe care nici nu a prezentat-o în imagini!
    Arădenii mei dragi, noi nu suntem în România?!
    Haideți să arătăm țării întregi că Aradul este în România și prin aportul arădenilor noștri și determinarea echipei noastre favorite, să le pregătim oltenilor,un frumos cadou, o victorie a echipei UTA!
    Forza UTA!

    0
    0
    1. Mentalitatea miticeasca. N-au respect pentru disciplina, curatenie, munca, dar le place sa profite de ele cand sunt valorificate de ardeleni. Si nu de azi, de ieri…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button