Progresul Pecica

„Galben-albaștrii” cu ratările, „bulgarii” cu golul: Progresul Pecica – Pobeda Star Bisnov 0-1





Rezultatele pur și simplu nu se leagă de Progresul Pecica în această vară. După eliminarea din Cupa României, de pe terenul Periamului, trupa „galben-albastră” a mai bifat un eșec în fața unei divizionarei terțe timișene. De această dată, nou promovata Pobeda Star Bisnov s-a impus cu 1-0 pe terenul „Pădurice”, din Pecica și pune și mai mult pe gânduri stafful tehnic al Progresului condus de Sorin Bălu.

Singurul gol al întâlnirii s-a născut după un sfert de oră de joc. Atunci, Vincu a preluat o minge în careu, în dreapta și a marcat la colțul scurt. Pecicanii au atacat cu toate liniile, dar au ratat din toate pozițiile prin Capătă, Arsene, Oancia, O. Bănățan, Enciu și Graure. „Chiar înainte de golul lor aveam deja în cont două ratări mari. Per total, am avut o posesie foarte bună, dar  am ratat enorm, inclusiv de pe linia porții au scos fundașii lor. Cred că au fost vreo zece ocazii mari și a trebuit să ne recunoaștem învinși. E adevărat și adversarii au avut o ocazie mare în repriza a doua, au ratat cu poarta goală, dar, una peste alta, înfrângerea noastră este nemeritată. E bine că ne creăm ocazii, ducem mingea de multe ori în fața porții, va veni și golul în meciurile oficiale. Jocul este bun, avem posesie, se încheagă încet-încet relațiile de joc. Conducerea are încredere și este mulțumită de aspectul jocului, suntem pe drumul cel bun”, a spus Ioan Bănățan, unul dintre „secunzii” lui Bălu, alături de Laurențiu Telescu.

„Bulgarii” au promovat în Liga 3-a după ce au câștigat barajul cu Industria Galda, din județul Alba. „Suntem la început, o echipă nou promovată, vrem să facem o figură frumoasă. Bilia, Staicu, Lungu și cu mine suntem mai experimentați, mai este și Briciu, care, însă, este accidentat după meciul cu Ripensia. Avem condiții bune, nocturnă, pentru liga a treia e bine. Primăria ne susține și ea, sunt speranțe pentru un campionat bun”, a precizat Sebastian Budur, fostul mijlocaș lateral al Crișului, întors la „vatră” după promovarea Pobedei.

Formații:

Pecica: Zamfir (75 Iosub) – Țugulescu (70 Tambor), Wild (50 Telescu), Gabor (80 Rob. Bănățan), Ștefan (45 Podină) – Moraru (60 Enciu), Oancia,  Arsene (50 Saizu), Ov. Bănățan – Răchită (70 Onișor),  Capătă (75 Graure).

Pobeda Star Bisnov: Stoianov – Caius Lungu, Telecican, Bilia, Bârloban – Claudiu Rad, T. Budur, D. Vasilcin, S. Budur – M. Staicu, Vincu. Antrenor: Daniel Vasilcin. Au mai intrat: Patrick Paraliov, Tranculov, Raul Costescu, Toni Ciocani, Ioan Boboiciov.

Arbitri: Sorin Saladea, Călin Mateuț, Cătălin Iova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button