Arhivă articole

Șimandul se reîntâlnește cu Ișalnița și Deva și în noua stagiune a ligii secunde de futsal, CSM Târgu Mureș – new entry în seria a 3-aFederația Română de Fotbal a stabilit grupele și sistemul competițional pentru noile ediții ale Ligii a 2-a și Cupei României de futsal. Reprezentanta judeţului Arad, Șoimii Șimand participă pentru al doilea an la rând în liga secundă, fiind repartizată în seria a treia, alături de Metropolitan Ișalnița și West Deva, la fel ca în ediția precedentă, plus CSM Târgu Mureș. Aceasta a evoluat anul trecut în seria a doua și i-a luat locul promovatei CFR Timișoara.

În sezonul regulat vor fi 12 etape, cu două tururi şi tot atâtea retururi. Formațiile care câștigă cele trei serii vor disputa turneul de promovare-retrogradare, alături de echipa clasată pe locul 7 în Liga 1. Prima etapă este programată în 18-19 septembrie.

În prima fază din Cupa României, programată în perioada 20-21 noiembrie, vor participa echipele clasate pe primele trei poziții în Liga a 2-a la finalul primelor şase etape și cluburi din campionatele județene. Nouă formații se vor califica în optimile programate într-o singură manșă la jumătatea lunii februarie 2022, alături de cele șapte cluburi din Liga 1. Sferturile de finală vor fi la final de februarie, iar turneul final este programat să înceapă în 19 martie 2022.

În sezonul 2020-2021, Șimandul nu s-a întâlnit cu victoria, bifând doar două remize  din 12 partide disputate. În ciuda acestui „palmares”, profesorul Daniel Mărcuș s-a declarat mai mereu mulțumit de elevii săi, în marea lor parte jucători tineri și foarte tineri și va paria pe ei și în campionatul ce debutează peste o lună de zile.

0
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.