Fotbal judetean

Mai greu decât au anticipat: CS Glogovăț – ACB Ineu 0-1





ACB Ineu, poate principala candidată la titlul de campioană în Liga 4-a, s-a impus mai greu decât ar fi crezut pe terenul din Vladimirescu, în fața unei echipe decimată de…concedii. În acest sens, cei de la Glogovăț au încercat să găsească înțelegere la partenerul de întrecere pentru a muta meciul joi, dar – în cele din urmă – au fost refuzați și plecau din start cu un mare handicap.

Bier, Căciulă, C. Negrea, Burcă și Kocsis au fost cei care au plecat în vacanță chiar înainte de jocul de sâmbătă, în timp ce Stanciu și Mariș au avut alte probleme de ordin personal. La toate astea s-au adăugat și suspendările lui Ardelean și Borteș, dar și faptul că Ruja a depus armele. Nici Cristian Sculici nu a avut la dispoziție tocmai echipa titulară (absenți Șerban și Zdrențan), dar a fost mult mai aproape de „adevăr” decât omologul său, Călin Dehelean.

Și, totuși, nu a existat un mare dezechilibru între cele două formații. Ocazii au fost și de-o parte și de cealaltă, gazdele fiind periculoase în special cu execuții din afara careului, prin Doboș, Gornic, Diarra și Chepețan (fostul atacant al celor de la Mailat, care a și jucat cu ceva probleme medicale). Dincolo, Bîrdan a tras în Ciornei din doar 4 metri, iar Dan Mâneran a țintit și el portarul amfitrionilor. Golul decisiv a căzut în minutul 77 la o fază ce nu anunța mare lucru. David Florea a urcat de unul singur, a tras de la 16 metri, iar mingea a trecut pe sub Ciornei.

În condițiile date, cu 11 absențe, cei de la „Vladi” se gândeau să nu primească multe în fața zărăndanilor, dar au fost aproape să ia un punct. „Acest meci a început în urmă cu două săptămâni, când am luat legătura cu cei de la Ineu, rugându-i să jucăm joi acest meci. Inițial, ni s-a spus că se rezolvă, căci aveau și ei ceva turnee de copii și juniori, dar apoi am rămas să jucăm sâmbătă. Chiar și așa, cu doar doi fundași de meserie în lot și în total 8 absențe dintre titulari și terminând meciul cu șase juniori ne-am ținut bine. Am avut ocaziile noastre și credem că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil. Nu vreau să fiu lipsit de modestie, dar eu zic că având tot lotul la dispoziție, sau măcar nu chiar atâtea absențe, am fi câștigat. Până etapa viitoare ne reîntregim și, zic eu, vor veni și rezultatele”, susține Călin Dehelean, antrenorul celor de la Glogovăț.

Inclusiv ineuanii s-ar fi așteptat la un joc mai ușor în fața unui adversar măcinat de atâtea absențe. „Deși am avut mai mult mingea și am dominat teritorial, nu ne-am prezentat foarte bine la jocul de ieri. Cred că dacă aveau toată echipa ne-ar fi pus mari probleme, dar, poate, și noi ne-am fi ambiționat mai mult. Eu zic că am avut și un penalty neacordat la Mâneran, dar asta este…Una peste alta, e bine că am câștigat și am început cu trei puncte afară acest campionat, pe  care vrem să-l terminăm cât mai sus posibil. O luăm pas cu pas, mai întâi e obligatoriu să ne calificăm în play-off și acolo vom vedea ce va fi. Poate în iarnă ne mai și întărim cu unul-doi seniori, căci am mai avea nevoie”, a menționat Georgian Hulbăr, căpitanul trupei din Țara Zărandului.

Formații:

Glogovăț: Ad. Ciornei – Moldovan, Diarra, Pantea, L. Avram – Doboș, S. Popa (56 Vîrtaci) – Sterciuc, D. Negrea, A. Gornic (70 Ceh) – Chepețan (56 Trif). Antrenor: Călin Dehelean.

Ineu: Merșca – D. Varga (80 P. Codrea), Karmanoczky, F. Bogdan, Hulbăr – Spătaru, Rucăreanu (46 Covaciu) – S. Balaci (92 Pocioian), D. Florea, Dan Mâneran (87 Voștinar) – Bârdan (46 Zamă). Antrenor: Cristian Sculici.

Arbitri: Cristian Coroban – Andrei Pantea, Flavius Dreghici.

Observator AJF: Corneliu Tiulea

Un comentariu

  1. Daca cu unul ca bardan nr 33 de ieri cu o burta cum nu vezi multi nici la liga a 5 vor ineu sa marcheze goluri doamne fereste , sa prins si sculici si la trimis la facut ceaunul din min 46

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button