Stranieri aradeni

Ex. utistul Rusu – aproape de un împrumut la Sepsi, Chindriș o lasă pe Mioveni pentru Petrolul!





Cu o săptămână până la finele perioadei de transferuri, doi dintre foștii mijlocași ai UTA-ei își schimbă destinațiile. Niciunul dintre ei nu au primit șanse în debutul stagiunii de Liga 1 și își caută locul la alte formații.

Plecat în vară de la UTA, via Șoimii Lipova (club de care aparținea), la CFR Cluj, Denis Rusu nu a jucat niciun minut în tricoul campioanei României și e curtat cu insistență de Sepsi Sfântu Gheorghe. Inițial, gruparea din Gruia l-a trimis în Secuime pe Răzvan Andronic, dar acesta are probleme medicale, iar Leo Grozavu, în căutarea unui junior, l-a solicitat pe fostul fotbalist al „Bătrânei Doamne”. Un cuvânt s-ar putea să-l aibă și Cornel Sfaițer, noul manager al covăsnenilor, care l-a dorit pe Rusu în trecut și la Botoșani, dar mutarea nu s-a mai făcut. După „modelul Petrila”, Sepsi ar putea fi mediul potrivit pentru fotbalistul de 20 de ani, autor a două goluri și două pase de gol în tricoul UTA-ei în cele 36 de partide jucate în sezonul trecut, pentru a face un pas în față în cariera sa.

Marius Chindriș a trăit bucuria promovării în Liga 1 cu CS Mioveni, însă Alexandru Pelici nu i-a dat niciun minut în startul noului sezon. Fiindcă dorește să joace, mijlocașul central de 30 de ani a cerut transferul, mai ales că pe adresa sa a venit o ofertă de la Petrolul, grupare cu care a promovat din Liga 3-a și s-a bătut pentru promovare între 2017 și 2019. Un favorit al tribunelor de pe „Ilie Oană” pentru atitudinea sa din teren, „Kiki” se repune în joc la Ploiești, unde „lupii galbeni” au început bine sezonul sub comanda lui Nicolae Constantin.

În altă ordine de idei, să mai spunem că și Andrei Peteleu, fostul fotbalist de bandă al „Bătrânei Doamne”, și-a găsit echipă, însă nu în fotbalul românesc. Fundașul dreapta ar fi trebuit să ajungă la Dinamo, însă interdicția la transferuri a „câinilor” l-a determinat să accepte oferta maghiarilor de la Kisvarda, liderul surprinzător al primei ligi maghiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button