UTA Arad

Miculescu – decisiv în victoria României Under 21 cu Buzăul, Vorobjovas a fost chemat acasă de la naționala Lituaniei!





Fiindcă naționala de tineret a Angliei nu s-a mai deplasat la București din pricina cazurilor de COVID din lot, România Under 21 a avut programat azi un joc de antrenament cu FC Buzău, formație din Liga 2. Meciul s-a disputat pe stadionul Dinamo, de la ora 12:00, iar elevii lui Florin Bratu s-au impus cu 2-1, după ce au fost conduși cu 1-0.

Chiar utistul David Miculescu a egalat reușita lui Alex Munteanu din minutul 26. Lansat de D. Albu, „decarul” UTA-ei a scăpat singur și l-a bătut pe Stoian cu un șut cu efect din interiorul careului. Și tot Miculescu a fost decisiv la golul de 2-1 a „tricolorilor” (min, 64), cu pasa peste toată apărarea adversă ce l-a pus în cursă pe Ianis Stoica, care lobat pe Stoian. Puștii lui Bratu vor juca și marți seara, cu Georgia. Golurile și pasa lui Miculescu le puțeți vedea AICI

De menționat că celălalt internațional under al UTA-ei, Claudiu Negoescu, a luat loc în tribunele arenei „Francisc Neuman”, cu ocazia amicalului echipei sale cu sârbii de la Kolubara. Fotbbalistul de 18 ani s-a accidentat la genunchi și a fost lăsat să revină la echipa de club.

În schimb, pentru Modestas Vorobjovas a insistat clubul UTA să revină acasă de la echipa națională a Lituaniei. Sau cel puțin acestea sunt informațiile noastre și anume că Laszlo Balint vrea să-l aibă la dispoziție la antrenamente toată săptămâna viitoare, pentru a pregăti derby-ul cu Rapidul. Vorobjovas are șanse mari să fie titular, din moment ce Batha e suspendat.

FOTO: frf.ro

2 comentarii

  1. DAVID MICULESCU ,acesti baiat se vede ca, datorita muncii sale la antrenamente si seriozitatii, a crescut foarte mult in valoare. Magistrala a fost pasa lui catre Ianis Stoica, o pasa cum la jucatorii mari de top o vezi. BRAVO LUI si sa o tina inainte pe aceeasi linie cu rezultate foarte bune. BRAVO DAVID. FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  2. Bravo si felicitari!Inca un meci si sa te intorci sanatos acasa,apoi cel putin un gol de 3 puncte in poarta fostului tau coleg,Moldovan….Bafta!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button