Progresul Pecica

Pecica rămâne în șah după un gol încasat în prelungiri de la Periam! Bălu: „Nu meritam să pierdem două puncte, am avut băieți care au plâns după meci în vestiar”





Progresul Pecica pare să fi intrat într-o zodie ghinionistă, iar primul succes din „gestiunea Sorin Bălu” se lasă așteptată și după meciul de acasă, cu Avântul Periam. Echipa ce a luat 7 în prima etapă de la Dumbrăvița a scăpat doar cu un gol până în cel de-al 5-lea minut de prelungire, când a dat lovitura la fază ce nu anunța nimic, rar întâlnită pe arene de fotbal.

„Galben-albaștrii” au jucat mai bine, au luat avantaj pe tabelă prin reușita juniorului Răchită (31) și au avut și alte mari ocazii de a se desprinde, în special prin Capătă. Una chiar în prelungiri, înainte de golul egalării semnat S. Dan  la ultima fază. „Nu meritam să pierdem două puncte astăzi. Am condus tot meciul, am fost mai buni, mai prezenți la finalizare, dar am reușit doar un gol. Trebuia să mai marcăm când am avut situații clare și au fost cel puțin două. Trebuia să câștigăm și să ne descătușăm după șirul de partide amicale și oficiale fără victorii. În ultimul minut s-a prăbușit cerul peste mine, dar cumva știam că fotbalul te pedepsește dacă nu dai gol atunci când trebuie. În loc să închidem jocul în repriza a doua, Capătă ratează cu poarta goală și luăm apoi un gol nemeritat în ultimul minut”, a spus Sorin Bălu, antrenorul pecicanilor.

Într-adevăr, ca și la alte formații pentru care a evoluat în carieră și pentru care a irosit șanse mari de gol, Capătă a cerut imediat schimbarea și a plecat de la stadion. „Îmi pare rău pentru băieți, ar fi fost o victorie fără dubii, muncită, meritată, care putea fi semnalul pentru un șir de meciuri pozitive. Am avut băieți care au plâns după meci în vestiar. Îmi pare rău și pentru oamenii care ne sprijină, dar îi asigur că nu suntem slabi, suntem doar blocați și ne vom reveni repede. Trebuie să muncim mai departe, să lucrăm la finalizare, să lucrăm la mentalul jucătorilor. Apoi, bineînțeles, trebuie să ne recuperăm accidentații. E greu fără Arsene, Enciu și Gabor, dar strângem rândurile, tot noi trebuie să o scoatem la capăt. Mergem la Dumbrăvița, un alt meci greu, îl abordăm la fel, la victorie. Trebuie să iasă soarele și pe strada noastră”, a adăugat Bălu.

Pecica pune la păstrare două puncte din tot atâtea meciuri, iar antrenorul Progresului se pregătește de revenirea ca adversar pe terenul unde a cunoscut destule satisfacții sezoane de-a rândul în culorile Dumbrăviței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button