Gloria LT CermeiȘoimii Lipova

Cermei și Lipova și-au împărțit ocaziile, punctele, dar și protestele la adresa arbitrilor! Moisă: „Credem că am avut un penalty” v.s. Sabău: „Avem întotdeauna discuții!” + FOTO





Din trei derny-uri arădene jucate în debutul noului sezon de Liga 3-a, două s-au terminat cu rezultate albe. După Curtici – Pecica, a venit și rândul celor de la Cermei și Lipova să termine nedecis, 0-0. La prima vedere, rezultatul pare mai degrabă bun pentru „sămădăi”, căci „șoimii” atacă locul 1 și în acest sezon, însă la cum s-a jucat, dar și pentru că au avut om în plus timp de 40 de minute, gazdele au sperat chiar în toate cele trei puncte.

Totodată, ambele grupări au avut destule lucruri de reproșat arbitrilor și și în special „centralului” arădean, Mircea Ardelean. În primul rând, combatantele au considerat că au fost prea ușor sancționate cu cartonașe, divizionarul secund arătând nu mai puțin de 11 „galbene” și două „roșii”. Apoi, cermeianii consideră că ar fi trebuit să beneficieze un penalty în minutele de prelungire, dar, în schimb, Șimăndan a fost sanționat pentru simulare și a fost și el trimis mai repede la cabine.

Moisă: „Am avut ocazii, dar nu și luciditatea să găsim calea spre gol”

 

După 1-2 cu Crișul, Cermeiul pune la păstrare un punct cu cealaltă formație cu pretenții din județul Arad. „Prima repriză a fost mai echilibrată, au fost ocazii, dar în a doua, pe fondul superiorității noastre numerice, ne-am creat și mai multe situații bune de a marca. Adversarul se știe că joacă la victorie, chiar și în zece au ieșit la atac, dar au lăsat spații mai mari de care am încercat să profităm. Au avut și ei o ocazie, am avut noi două, a fost un joc frumos. Cred că spectatorii au avut ce să vadă, doar că nu am avut luciditatea să găsim calea spre gol. Cred că se vede o creștere în joc, creăm multe situații și ocazii, cred că am avut în total  vreo 7 din careul lor, vor veni și golurile. Să nu uităm că am jucat cu câștigătoarea seriei din sezonul trecut, iar în etapa trecută cu viceliderul de anul trecut, echipe grele ale Ligii a 3-a. Îmi doresc puncte, ca orice antrenor, să vedem ce facem cu Pobeda și Curtici. Toate echipele din serie jaocă fotbal, îmi place tempoul, chiar dacă, poate, nu avem în serie jucători foarte valoroși ca în alte părți. Dar, se jaocă un fotbal elaborat, de calitate”, a menționat Flavius Moisă.

Până și antrenorul „roș-albilor” a fost avertizat de Ardelean. „Am avut o ieșire care nu a fost demnă de meseria de antrenor, am meritat cartonașul galben. Am răbufnit la ceea ce am văzut în teren, am meritat, dar cred că ar trebui să fie mai multă comunicare între arbitri și noi. Au fost mai multe situații în care nu am fost de acord cu deciziile centralului, ne vom uita pe video și vom analiza. Credem că am avut un penalty, noi așa am văzut, dar centralul a dat simulare și al doilea galben”, a adăugat Moisă, care a ținut să remarce și un fotbalist la finele confruntării cu Lipova: „Îl remarc pe Pop Ionuț, din 2004, în centrul defensivei noastre. Ne dă o perspectivă bună, bineînțeles că și el are de câștigat și este și un caracter frumos”.

Sabău: „A fost greu să-i desfacem, ei au jucat foarte aglomerat”

Șoimii Lipova e printre puținele echipe din serie care nu a marcat niciun gol, alături de nou promovatele din Dudeștii Vechi și Curtici, care – de altfel – au meciul în minus împotriva ca și desființatei ACS Poli. „A fost greu să-i desfacem, ei au jucat foarte aglomerat, 4-5-1. Este al patrulea meci pe care îl joc la Cermei, de fiecare dată am jucat o repriză în zece oameni, pare a fi ghinion. Am avut două situații mai mari prin Ciubăncan în prima repriză și o minge care i-a sărit lui Trabalka și mai aels Bozian pe finalul jocului. Și ei au fost periculoși pe contraatac, au avut și câteva situații clare. Vlad s-a remarcat pentru că a avut spații, au jucat pe contraatac. Dar când Michel era la noi, adversarii noștri se închideau și nu își putea pune în valoare viteza și tehnica. Nu știu dacă este o idee bună delegarea unei brigăzi arădene la astfel de derby-uri, este presiune mare și pe arbitri și avem întoteauna discuții”, a punctat Flavius Sabău, antrenorul lipovanilor, care nu a putut conta pe experimentatul Nicolescu.

Pobeda – Cermei și Lipova – Crișul sunt următoarele partide ale celor două divizionare terțe arădene care au remizat la 0 în Țara Sămădăilor.

Galerie foto Gloria LT Cermei – Șoimii Lipova  0-0









Un comentariu

  1. Niciodata nu am avut o parere buna despre arbitru Ardelean. A omorat multe meciuri prin aroganta si nepriceperea lui . Este un arbitru pompat de sistem . Domnilir sunt alti cavaleri care sunt cu mult peste acest Ardeean . Sa nu uitam ca prin deciziile luate a fot o saptamana pe toate ecranele tv. Ieri ai facut un meci praf . Cu 2 rosii si vreo 13 galbene. Cine vede statistica ar crede ca Cermei -Lipova a fost macel. Aveau dreptate jucatorii ambelor echipe ..esti ,,penibil de slab”.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button