UTA Arad

Negoescu a fost împrumutat la Metaloglobus, dar UTA îl poate chema oricând înapoi!





Până la urmă, Claudiu Negoescu nu a fost împrumutat de UTA la Ripensia, ci la un alt club din Liga a 2-a. Mijlocașul lateral de 18 ani a semnat astăzi, în ultima zi de transferuri în România, cu Metaloglobus București, formație de pe locul 8 în eșalonul secund.

Fotbalistul crescut de FCSB a fost dorit de antrenorul Nicolae Grigore și va primi – probabil – destule minute, aspect de care nu era sigur la Arad. De altfel, în startul acestei stagiuni de Liga 1, „Nego” a fost utilizat doar în prelungirile partidei cu Farul, din prima etapă, când l-a înlocuit pe Desley Ubbink. În sezonul trecut, internaționalul U19 a jucat doar în prelungirile ultimului meci din play-out, pe terenul lui FC Voluntari.

Arădenii s-au acoperit, însă, cu o clauză importantă. În caz că îl vor dori înapoi pe Negoescu, utiștii au dreptul să încheie împrumutul său la gruparea din capitală în orice moment. Bineînțeles, acest lucru se poate întâmpla cel mai repede în iarnă, în următoarea perioadă de mercato, căci altfel fotbalistul ar avea doar dreptul să se antreneze cu „roș-albii” și nu să și joace nici măcar în Liga Elitelor.

Negoescu a revenit acum câteva zile de la lotul U19, deoarece a suferit o întindere la ligamentul colateral al genunchiului drept. Așadar , e puțin probabil ca el să evolueze sâmbătă, în partida pe care Metaloglobus o va disputa pe teren propriu cu Politehnica Timișoara în etapa 6 din sezonul de Liga a II-a.

Negoescu a ajuns la Arad în februarie 2020, după ce a ratat un transfer de la FCSB în Italia, la SPAL.

12 comentarii

  1. Foarte bine pentru jucator, atat timp cat e sub contract cu UTA, important e sa joace la un nivel cat mai inalt.

    0
    0
  2. Poate in vara 2022 ajung inapoi de la Metaloglobus 2 jucatori,Negoescu si alt junior foarte talentat Vadim Covalciuc(2003) imprumutat si el de la Kids Tampa Brasov.

    0
    0
  3. Cred ca ar fi meritat sa i se acorde macar 10-15 minute pe finalurile de meci. Il inteleg pe Balint care este concentrat doar pe rezultate ceea ce a si reusit in acest inceput de an (no comment aici) , dar cred ca ar trebui sa fie putin mai atent la jucatorii tineri cu potential si sa li se acorde mai multa atentie. Cel mai bun exemplu este de la meciul amical de sambata cand juniorii au primit doar 5-10 minute iar saracul Mar a avut un tratament si mai aiurea, a fost pus sa se incalzeasca toata repriza secunda iar in minutul 87 este chemat pe banca si i se spune ca este singurul jucator care nu o sa intre nici macar un minut intr-un meci amical fara miza, dezamagirea lui fiind imensa. Cred ca Balint ar trebui sa fie mai atent si sa trateze altfel aceste faze si sa aiba mai mult respect fata de jucatorii tineri carora ar trebui sa le acorde incredere si moral nu sa ii demoralizeze si mai tare.

    0
    0
    1. Nu este impresariat de Apostu și Balint ,de aceea nu a fost tratat cu respect de cei doi. Sint 100% sigur că într-un final ăștia doi vor pleca cu picioare-n fund din Arad!

      0
      0
  4. Și eu sunt de părere ca trebuia jucat mai mult,mi s-a părut un jucător foarte tehnic cât a jucat.Înțeleg ca trebuie crescută cota lui Miculescu,dar acuma ce concurenta mai are pe post? Si așa nu stam bine la mijlocasi de banda de meserie

    0
    0
  5. Mare greseala de fapt nu stiu cine ia decizii la uta dar tot fara orizont si viitor gandeste uta pare o echipa de amatori ma refer la staff ul tehnic !

    0
    0
  6. Mare greseala de fapt nu stiu cine ia decizii la uta dar tot fara orizont si viitor gandeste uta pare o echipa de amatori ma refer la staff ul tehnic !

    0
    0
  7. Foarte bine, la Metaloglubus va juca multe meciuri daca reuseste sa se impuna si va capata mai multa experienta.

    0
    0
  8. Nego este un jucător f bun. Eu zic mai bun ca Denis Rusu, dar s-ar putea să fie ceva probleme la caracter de nu i se dă șanse. Dacă antrenorul l-a simțit că nu-i serios…pa! Este doar o părere, eu nu-l cunosc si n-as vrea să gresesc. Sper să revină la UTA că e bun.

    0
    0
  9. baftă tinere, iti doresc să dai multe goluri, ai servanti buni in frații Herea, care mă miră că nu joacă mai sus, macar la un voluntari sau clinceni… terenul din câte am auzit e foarte prost, sper să nu te accidentezi!

    0
    0
  10. In primul rand,lui Negoescu i s-a acordat o mare sansa,dupa un transfer ratat,in occident,venit accidentat,recuperat,apoi iar accidentat,de fapt,nu ma bag,cam mofturos,ofticos din fire,orgolios,poate mult prea mult…In aceeasi situatie este Hrezdac,care isi poarta crucea…ar fi de inteles…Copilul vrea sa joace…Il putem intelege..doar ca e fragil,ca si portelanul chinezesc,posibil sa se accidenteze si la coborarea pe scari…Nu stii cat de constant sau cat te poti baza pe el???Sunt absolut ferm convins,ca ar putea fi de folos mare,sau sa-l tii accidentat?Risca cineva cu el?E vorba de performanta,nu de rodaj…ma abtin de la minute lipsa Mociu si Mar…Dupa cate stiu,ar fi acceptat,ca apoi,s-au cam razgandit….Nu ne batem capul,momentan..avem de trimis acasa pe Rapid,cu vagonul suplimentar atasat…Sper ca acarii CFR,sa uite sa le ataseze la retur…Daca Liga,LPF, tot le-a oferit zile libere…Le dam,lejer….cu tot cu Poli…Nu am auzit demult cantarea..”Un mesaj de la Arad,pentru curva din banat”….Ar fi timpul….:-)))

    0
    0
  11. Negoescu, ca si alti tineri nu intra in vederile lui Balint, mai ales dupa ce nu mi sint necesari 2 jucatori under 21. Nu prea i s-au dat minute, la fel si celorlalti tineri,neglijati…parca ostentativ,.. Balint „trage ” de Miculescu…care poate si el sa pateasca ceva , din atata efort. Apoi mai este si problema…impresarului, cei ai lui Apostu…imi par…clar… privilegiati. Este de=a dreptul de plans , situatia lui Hrezdac, care a facut ruptura de ligamente incrucisate, Staful lui UTA l-a dus la Timisoara, ( ca acolo stiau ei…pe cineva )..dupa operatie refacerea a fost ” aproximativa”, la un moment dat medicul i-=a zis „esti vindecar: si Balint i-a zis…: ” Hai mai Hrezdac trage un pic de tine „, baiatul..ce sa faca..s-a supus si , a recidivat ruptura de incrucisate, fiind reoperat. Si era unul cu bune evolutii in B, productie locala. ” Distrugerea” lui Hrezdac…cine si-o asuma ? Nu Balint, nu echipa medicala,…amaratul de el…sufera sta, si dispare din fotbal, probabil…il vor …imprumuta.. Spune si chestia asta …destule.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button