UTA Arad

David Miculescu – 81 de minute pe teren pentru „tricolorii mici” contra Georgiei, Vukcevic – „odihnit” pentru Rapid!





Selecţionatele de fotbal Under 21 ale României şi Georgiei au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), marţi seara, pe Stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari, într-un meci amical. „Tricolorii” au deschis scorul prin Ianis Stoica (16), fotbalistul care a salvat-o pe FCSB de înfrângere la Arad, dar oaspeţii au reuşit egalarea după pauză, prin Ghiorghi Guliaşvili (73). Utistul David Miculescu, marcator în testul din weekend cu Buzăul, a fost titular, fiind înlocuit în minutul 81 de „faristul” Alexi Pitu.

România şi Georgia vor organiza împreună turneul final al Campionatului European Under-21 din 2023, prin urmare vor evolua în preliminarii. România trebuia să mai susţină o partidă amicală, vineri, pe Stadionul Steaua, contra Angliei, dar meciul nu s-a mai disputat din cauza faptului că în lotul britanicilor au fost înregistrate câteva cazuri de Covid-19. În locul acesteia, echipa antrenată de Florin Bratu a jucat un meci de verificare cu formaţia de ligă secundă FC Buzău, pe care a învins-o cu 2-1.

Marko Vukcevic nu a jucat pentru Muntenegru

Un alt utist, Marko Vukcevic, nu a a evoluat aseară, în preliminariile Cupei Mondiale 2022, în remiza dintre Muntenegru şi Letonia, scor 0-0. Pe teren a intrat, în schimb, un alt Vukcevic, Nikola, fotbalistul celor de la Levante. Fundaşul de bandă dreaptă al UTA-ei este aşteptat astăzi la Arad şi în mod normal e luat în calcul pentru un tricou de titular vineri seara, cu Rapidul.

FOTO: frf.ro









Un comentariu

  1. Ciudat,dar selectionabilii,nu au cum sa refuze respectivele convocari la loturile lor,dar de apreciat enorm,ca mintea le sta totusi,la UTA…Este un fel de arcan,cu care se prindeau racanii,dar benevol acum…Orice nominalizare,le creste cota,absolut…Benefic pentru moralul jucatorului,benefic pentru club,evoluand in alb-rosu in CV-ul personal…Ca sa se inteleaga,ca sunt jucatori de calitate,al caror target personal,sa fie in vizorul respectivelor selectionate nationale…UTA e bazata pe crestere si propulsare juniori,dar oare din ce cauza nu ar putea vinde si seniori,titulari,la un pret corect?Daca ar fi profit,clar,de ce nu?In conditiile ca deja sa ai minim 2-3 variante,de inlocuire urgenta.Nu mai exista un Domide,Brosi cu inceput si sfarsit de cariera la UTA,este un complex comercial…Banul sa se invarta in profit…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button