UTA Arad

Firma Resco îngroașă rândul partenerilor „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc!





Din această săptămână, rândul sponsorilor UTA-ei s-a mărit prin cooptarea unui firme înființate de un arădean.  Hanc Viorel Teodor este omul de afaceri care a avut ideea şi viziunea să clădească firma Resco, încă din anul 1991, devenită între timp unul dintre cei mai mari distribuitori din vestul ţării. Câţiva dintre oamenii din acea vreme mai lucrează şi acum în companie, ei fiind cei care au „scris” povestea Resco.

Cu timpul, compania s-a privatizat şi a devenit societate pe acţiuni, ocupându-se cu comerţul en-gros de produse alimentare, ambalare produse alimentare şi activitate HoReCa, în cele 5 depozite de la vremea respectivă. Între timp, compania şi-a extins aria de activitate către distribuţie, arie în care are ca furnizori branduri atât naţionale, cât şi internaţionale de renume.

După30 de ani, Resco pune la dispoziţia clienţilor o echipă de profesionişti, formată din 162 de angajaţi, peste 6000m2de hale de depozitare în judeţ şi resurse nelimitate de entuziasm şi profesionalism.

Odată cu mărirea echipei de angajaţi, compania a luat decizia de a construi o a doua divizie de vânzări şi de a reorganiza rutele pentru a asigura o acoperire cât mai bună.

Cel care i-a urat noului partener ”Bun venit în familia UTA!” a fost Attila Brosovszki, managerul general al grupării arădene, care, pe de altă parte, nu a vrut să dea detalii despre valoarea contractului semnat cu firma Resco.

4 comentarii

  1. A fost in formă Brosi azi. Îmi place ca nu se complică, este direct si la obiect. La orice intrebare despre rapidisti raspunsul era: ” la gară.” Intrebarea finală: „Unde vor face testul covid?”
    Raspuns: „Totul se va face la gară.”
    Iar la intrebarea la ce oră ajung?
    „La 16:15. Dacă intârzîie trenul inseamna ca vor intârzâia.”
    După acest principiu inseamna că UTA dacă dă cu un gol mai mult va câștiga.
    Hai UTA!

    0
    0
    1. La Brosi,este mostenita acea gena de calmitate si bun simt,mostenit din arborele geneaologic al numelui pe care il poarta.De cand il stiu,nu l-am vazut vreodata nervos, impulsiv sau arogant…nu are nevoie de mult timp de gandire,pentru orice raspuns rapid…Un bonom care prin functia pe care o are,nu are nici o problema in a lasa costumul acasa si este implicat si in fata stadionului,la montat de bratari,dirijare,organizare,sau il vedeti la meciuri la poarta 1,de la Tribuna I-i,la turnicheti,cine nu il cunoaste,ar crede ca este un simplu suporter…Apoi trece la costum,cravata si e alta treaba….Alta prestanta…Omul care se adapteaza imediat,la orice situatie aparuta,din mers…

      0
      0
      1. Da, se implică. El e șef peste toată partea administartivă. Cred că marele merit, pentru acești sponsuri care apar tot mai des, este a lui. E arădean, are mulți prieteni și e persuasiv.
        Niciun rapidist peste 5%. Dacă și-au luat bilete în altă parte, e treaba lor…numai să aibă grijă că se pun în mijlocul unui vulcan, am spune noi. Felicitări, Broși!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button