Gloria LT Cermei

Cermeiul s-a deblocat pe „Hristo Stoichkov Arena”! Irimia: „Băieții au făcut exact ceea ce trebuia și am pregătit, o simbioză perfectă între generații”





După două prestații destul de bune contra conjudețenelor din Chișineu Criș și Lipova, din care – însă – s-au ales doar cu un singur punct, Gloria Lunca Teuz Cermei a avut nevoie de prima deplasare stagională pentru a sparge gheața și la capitolul victorii.

Cadrul – „Hristo Stoichkov Arena”, în compania nou pronovatei timișene, Pobeda Star Bișnov. Cu câte un gol pe repriză, semnate Ionuț Pop (32) și Vlad Michel (78) și un joc tactic aproape perfect, „sămădăii” le-au stricat debutul acasă, în Liga 3-a, „bulgarilor” lui Mihăiță Hromei.

Evindent, bucuria succesului a fost mare pentru tânăra echipă pregătită de Flavius Moisă, Adi Sasu și Cristi Irimia. „Sunt trei puncte meritate, ce vin după un meci reușit, în care băieții au respectat în cel mai mic amănunt sarcinile trasate de antrenori. Am avut determinare, realizări, nu am riscat nimic, în afara unui șut în bara porții noastre. Am avut în față o echipă destul de agresivă, cu câțiva jucători foarte experimentați, dar, repet, astăzi băieții au făcut exact ceea ce trebuia și am pregătit. Până la urmă, știam am fi meritat mai mult din meciurile cu Crișul și Lipova, dar a trebuit să ne mulțumim cu un singur și doar azi am cules ce am semănat, ca să spun așa. Ne antrenăm bine, avem un grup foarte unit și nu sunt vorbe de complezență. Chiar suntem o familie, băieții se sacrifică unii pentru alții, cei experimentați dau calitate jocului prin execuții sau poziționare, cei tineri aleargă mai mult, e o simbioză perfectă între generații”, spune Irimia.

Victor Gârlea a bifat cel de-al doilea meci la rând fără gol încasat. „E chiar un băiat serios, muncitor, încă mai are timp să mai urce în carieră. La fel și Creța, la 21 de ani, are tot viitorul în față, mă bucur că am șansa să-i pregătesc”, a adăugat antrenorul cu portarii al Cermeiului.

De remarcat ar mai fi și prima reușită în Liga 3-a a juniorului Ionuț Pop. „Deja nu ne mai surprinde prin evouțiile sale constant bune și are doar 17 ani. Fie că joacă fundaș central, fie în stânga, Ionuț e un jucător tot mai important la Cermei. Ne bucurăm că a marcat, va avea o și mai mare încredere în el”, a mai afirmat fostul goal-keeper al celor de la UTA, Ineu sau Pâncota.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button