UTA Arad

Rapidistul Moldovan susține că este și acum apreciat de suporterii UTA-ei: „Le mulțumesc oamenilor de aici pentru cum m-au primit, rezultat echitabil” + FOTO





Spre deosebire de Alexandru Albu, celălalt fotbalist al UTA-ei plecat în Liga 1 la Rapid, nu avut parte de un tratament dușmănos din partea suporterilor arădeni. Portarul Horațiu Moldovan a făcut un meci mare și aseară, repingând mingi grele în debutul părții secunde, dar ca și în etapa precedentă, cu CS U Craiova, a terminat prin a scoate de două ori mingea din plasă.

La finalul partidei de la Arad, omul dintre buturile giuleștenilor a menționat că are în continuare o relație bună cu fanii „roș-albilor”, deși apucase evolueze doar o jumătate de an pentru UTA. De altfel doar în primele patru runde ale stagiunii precedente, căci în restul a fost rezervă sau a stat în tribună, în umbra lui Iacob și Balauru. Apoi, în iarnă, a plecat în „alb-vișiniu” unde a pus umărul la promovarea echipei în Liga 1, iar în primele 6 runde a fost singurul goal-keeper care nu a luat gol.

De altfel, Moldovan le-a transmis bezele fanilor „Bătrânei Doamne”, despre care spune că îl apreciază în continuare și chiar l-au salutat înaintea meciului. „Nu a fost o revanșă, eu le mulțumesc oamenilor de aici pentru cum m-au primit. Mi-au dat șansa să debutez în Liga 1, galeria lor chiar m-a salutat”, a spus fotbalistul de 23 de ani.

Cât despre desfășurarea duelului disputat în „vulcanul” de pe „Francsic Neuman”, Moldovan regretă că echipa sa a pierdut două puncte. „Am avut 2-0, e frustrant că n-am obținut victoria. Cei de la UTA au pus presiune foarte mare în repriza a doua, era greu să ținem poarta intactă. Îmi pare rău că n-am ținut-o până la final. Totuși, e un rezultat echitabil”, a mai declarat portarul Rapidului.

Rapid a fost aproape de al șaselea succes din acest sezon, însă Ioan Hora și Liviu Antal au marcat pe final pentru UTA și au stabilit scorul final, 2-2. Cu toate că a jucat deja în etapa a opta, pe când majoritatea celorlalte echipe încă nu, Rapid are în continuare cea mai bună apărare din Liga 1. Giuleștenii au scos mingea de numai patru ori din plasă, la fel ca și liderul CFR Cluj, care în această rundă va da piept cu FC Botoșani, în deplasare. În schimb UTA, a ajuns la cifra 5 în dreptul golurilor primite, la fel ca și FC Botoșani, care joacă în această rundă cu campioana CFR Cluj.

Galerie FOTO semnată Claudia Carp, UTA – Rapid 2-2

5 comentarii

    1. Corect.Nu cred ca au fost injurati nici Hlistei nici Romario.Cel putin in zona unde am stat la tribuna 2 nu i-a injurat nimeni.Albu a fost un nesimtit,si-a atras injuraturile prin comportamentul de 2 bani pe care l-a avut.A preluat repede apucaturile de mahala din giulesti,sa fie sanatos nici mie nu mi-a parut rau dupa el chiar daca mai dadea 5 goluri.

      0
      0
  1. Lumea simte omul din spatele sportivului. Moldovan intrase în gratiile tribunei și la Arad. Diferența a făcut-o micile, ulterior chiar mari, ajustări tehnice la stoperi. La Rapid ,, seful” apărării beneficiază de stabilitate, și densitate în ajutorul lui. Deocamdată e în,, calea mingiei ” , calitate și asta. Exista o graba de a acorda epoleți valorici, poate și la nerăbdarea impresarilor. Abia în 4, 5 ani se vede valoarea. Cum e graba la Vlad de la FCSB. Personal sunt deziluzionat de prestațiile inegale și în scădere la Pufi Balgradean. Și el de școală UTA.

    0
    0
    1. Domnule mereu @Ionescu Gavrila,respect..vi se pare aleatoriu ca UTA s-ar fi gandit initial la Puffy?Cand iti tradezi mana care te-a readus in fotbalul mare,FCSB si o musti,inseamna tradare,infierare, pe care o vei duce pana la sfarsitul carierei,stigmatizat,din pacate…Si-a tradat un vestiar intreg,imi pare rau sa o spun,aradean este,dar bila mare neagra…Lipsa caracter…La UTA nu se doreste asa ceva…Poti sa joci slab,sa nu prinzi o zi neaparat buna,dar e altceva….Crinul il are infierat pe umarul stang,metaforic,din pacate,ca si contesa lui Alexandre Dumas…

      0
      0
  2. Pe la UTA au trecut muti jucatori buni : Moldovan, Costin Stahl, Celea ( acum ” ministrul apararii.”..la Targoviste), Petre..etc. Iata ce spune Hagi, despre Petre : ” ”Când l-am cunoscut, toată lumea spune că are probleme mentale, că nu mai credea în el. Eu am zis că nu-i adevărat, am zis că are nevoie de pregătire fizică, iar când va fi bine fizic, va fi un golgheter. El caută bine poarta, are execuții. Cu fiecare săptămână ce trece, îi dăm minute mai multe.El avea probleme fizice, nu de altă natură. Poate fi un atacant și pentru echipa națională, trebuie să căutăm toți, nu doar eu. Avem nevoie de atacant, nu putem sta doar în Denis sau Keșeru. Trebuie să găsim și tineri, dar trebuie și răbdare”. La UTA problema lui Petre era subtirimea stilului jocului de atac, in care atacantul central primeste putine mingi, e foarte des singur intre 3 aparatori. Petre primea mingile…doar pe sus. Iata ca folosit judicios, poate fi atacant bun. Cit despre Moldovan, am pierdut un portar excelent…in deprimentul unora din asocierea Apostu & Balint.. Eu unul astept sa treaca turul, apoi daca vom fi sus, voi vorbi apreciativ despre Balint si jocul de atac. Pina atunci spun ca : exista stabilitate la club, ca antrenorul a avut timp sa faca ce stil vrea, ca avem jucatori ( lot) mai buni ca anul trecut, ca fara spectatori nu stiu care era comportarea si pozitia in clasament,, dar ca Balint nu stie sa faca joc de atac, cu pase, cu posesie si progresie, ca apararea …buna, e pusa sa joace simplist, …cu bubuieli, avem mereu 2 inchizatori,iar in atac, Roger joaca in dreapta ( nu e postul lui acolo), Ubbink este inconstant..doar Miculescu e constant foarte bun. Hora e oportunist, ca si Antal care joaca doar cam 30 min (dar cu realizari), iar Dangubici se zbate…cam fara realizari..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button