Pariuri sportive, gaming și casino

Nu tot ce zboară se mănâncă la pariuri sportive!





Cine se pricepe la fotbal și nu a pariat până acum ar putea crede că va da lovitura dacă s-ar apuca de pariuri sportive. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Dacă ar conta doar cunoștințele sportive, foștii fotbaliști ar fi toți pariori profesioniști.

În cazul în care te tentează să joci la pariuri, trebuie să știi că nu tot ce zboară se mănâncă. Așa cum spunea „nea Imi”, nu trebuie să îți faci iluzii. De ce? Pentru a nu avea deziluzii. Mai bine îți spunem noi încă de pe acum la ce să te aștepți.

Iată 5 lucruri pe care alții ca tine le-au aflat „pe propria piele”:

1. E ușor să câștigi un pariu, dar e greu să fii pe plus pe termen lung

Oricine poate să câștige un pariu sau două, chiar pe cote foarte mari. Puțini sunt, însă, aceia care reușesc să fie pe plus pe termen lung. Să spunem că cineva joacă doar bilete cu cota 80 și miza 10. Când vine un câștig și ia 800 de lei, are impresia că este cel mai tare parior. Dar dacă acel bilet este singurul câștigător din 100 de bilete plasate, în realitate „marele parior” e pe minus.

Ca să ai profit pe termen lung, trebuie să respecți câteva reguli de bază: să pariezi online (ca să eviți taxa pe bilet), să joci doar pe ce cunoști, să analizezi meciurile cu cea mai mare atenție, să plasezi doar bilete individuale și să reglezi miza fiecărui bilet în funcție de risc.

2. Nu sunt meciuri sigure

Trebuie să înțelegi din start un lucru: nu există meciuri sigure. Chiar dacă o echipă are cota 1.15 să învingă, nimic nu garantează că acea victorie se va întâmpla. Cel mai bine este să te uiți peste ponturi la pariuri sportive pentru astăzi, să analizezi câteva predicții interesante și să nu te grăbești în a lua o decizie.

Apropo de meciuri sigure, cei mai naivi pariori începători sunt tentați să cumpere „ponturi sigure” de pe Internet. Apoi, plâng după bani atunci când și-au dat seama că au fost păcăliți. Să nu faci ca ei!

 

3. Cotele te pot induce în eroare

O parte dintre cei care pierd bani constant la pariuri se orientează exclusiv după cote. Ei asociază o cotă mai mică cu o probabilitate mare de a câștiga biletul, pentru că nu știu cum calculează bookmakerii cotele.

Casele importante de pariuri au echipe de specialiști capabili să anticipeze câți bani se vor pune pe fiecare opțiune a unui pariu. Ei calculează cotele astfel încât suma pierdută de operator să fie aproximativ egală cu cea câștigată din mizele pariurilor pierzătoare, oricare ar fi rezultatul meciului. Așadar, în fixarea cotelor primează criteriul economic, nu cel al probabilității înregistrării unui anumit rezultat.

4. Un singur cont îți reduce șansele de profit

Este recomandat să îți deschizi cont la mai multe agenții de pariuri online de top, nu doar la una. Ideea nu este că poți profita de mai multe oferte promoționale de bun venit (deși e important și acest lucru), ci de a avea mai multe variante atunci vrei să mizezi pe un meci.

Fiind înregistrat la mai mulți operatori, poți paria pe cotele cele mai bune, aspect foarte important pentru profitul pe termen lung. De asemenea, vei beneficia de opțiuni de pariere mai variate, pentru că fiecare agenție se axează pe anumite piețe, ofertele sportive fiind de multe ori complementare.

 

5. Pariurile live pot fi o capcană „mortală”

Dacă joci pentru distracție, cu siguranță că vei prefera pariurile live, pentru că sunt generatoare de adrenalină. Totul se desfășoară în viteză, poți obține profit mare într-un timp scurt, dar trebuie să fii în stare să îți gestionezi emoțiile. Un singur bilet pierdut are potențialul de a declanșa un adevărat dezastru pentru finanțele tale. Te ia valul, începi să joci la recuperare și, în cele din urmă, rămâi fără bani în cont. Au pățit-o mulți care credeau că totul este foarte simplu, și nu doar o dată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button