Fotbal judetean

Liderul a întors meciul pe final, fosta campioană rămâne fără victorie: Victoria Zăbrani – ACB Ineu 1-2





Liderul Ligii a 4-a a trecut cu bine de o deplasare complicată și-și anunță din ce în ce mai mult intențiile de promovare. ACB Ineu a plecat cu toate punctele de la Zăbrani, însă nu fără emoții. Trupa lui Mutică conducea cu 1-0 în minutul 70, dar a terminat în dezavantaj: 1-2.

Prima ocazie a partidei a avut loc în minutul 20, când mingea șutată de Hodan a trecut pe lângă poartă. Patru minute mai târziu, oaspeții au răspuns cu un șut al lui Mâneran reținut de portarul echipei gazdă. Golul a căzut în minutul 31 în poarta liderului. Zele a bătut un corner, iar Ionuț Pașcu a trimis din 4 metri în plasă: 1-0! Peste două minute, Teodor Mihuț. „secundul” lui Sculici, a fost eliminat de arbitrul „central” pentru injurii. Până la finalul reprizei, Florea și Voștinar au mai ajuns la finalizare, dar trupa lui Mutică a condus după primele 45 de minute.

Repriza a doua a început cu o mare ocazie în dreptul lui Hodan, care a ratat șansa de a face 2-0 . Apoi, treptat, Zăbraniul a căzut din punct de vedere fizic, iar ACB Ineu a profitat la maximum. În minutul 70, David Florea a inventat o execuție de la aproape 30 de metri, ușor lateral stânga, ce s-a dus „ață” la colțul lung al porții lui Vasii. Lazea putea să-și aducă din nou formația în avantaj și să-și intristeze foștii colegi, dar șutul său s-a dus puțin peste poartă. În minutul 83, pentru a doua etapă la rând, juniorul Timotei Mitran a punctat într-un moment decisiv pentru echipa sa. Intrat pe teren de 5 minute, mijlocașul lateral a atacat cu capul o mine la colțul scurt și a făcut 1-2. Zele a mai avut o situație pe final, dar ACB Ineu a scăpat în câștigătoare. .

Zăbraniul rămâne fără succes în 5 runde și rămâne pe penultimul loc în clasament cu doar două puncte acumulate. „Am avut un joc bun în prima repriză, însă în cea de a doua am căzut fizic. Sperăm să ne revanșăm etapa viitoare și să trecem peste această pasă proastă”, a spus Dorel Mutică, antrenorul Victoriei, care va pregăti duelul cu „lanterna roșie”, Șoimii Șimand.

După un mini-campionat de primăvară sub așteptări, ACB Ineu pare să fi găsit o formulă de echipă ceva mai echilibrată și fără jucători precum Manea, Burlă, Ousmane sau Lazea, acesta din urmă evoluând chiar pentru adversarul de azi. „Deocamdată nu mă uit pe clasament, îmi ajunge faptul că asist la meciurile echipei mele. Sunt mulțumit de rezultate, de joc este mereu loc de mai bine. În primul rând, nu ar trebui să ne mai jucăm atât de mult cu ocaziile și azi am ratat cel puțin 4-5 foarte mari. Așa s-a ajuns să fim conduși până spre final, dar, una peste alta, eu zic că am obținut o victorie meritată. Sper acum să nu fie nimic grav cu Șerban și Voștinar, jucători pe care i-am înlocuit fiindcă s-au accidentat. Îi tratăm la modul cel mai serios și pe cei de la Pîncota, nu există meciuri simple”, spune Cristian Sculici, antrenorul Ineului.

Formații:

Zăbrani: Vasii – Strango, Gurban, Pașcu, Topai – Lazea, Vasilca – Aslău, Zele, Păulin (Lazăr 76) – Hodan (Mandache 60).

Ineu: Merșca – D. Varga, Karmanoczky (Bârdan 46), F. Bogdan, R. Șerban (Moldovan 36) – Zdrențan – Voștinar (Mitran 78), Fl. Spătaru (46 Wilmer), D. Florea, S. Balaci (Hulbăr 36) – D. Mâneran.

Arbitri: Loredan Bogdan – Cătălin Iova, Florin Vesa

Observator AJF: Leontin Buda









5 comentarii

  1. Este o problema … la Ineu a jucat, toata repriza a doua, un fotbalist de culoare … neagra, neagra. Banuiesc ca nu are nume romanesc. Problema e ca nu apare in lista afisata a jucatorilor Ineului. Nici pe acest site si nici pe cel al AJF-ului. Cine vine cu raspunsul ?

    0
    0
    1. Cred ca a jucat cu nr.33. Pe site-ul AJF Arad este trecut numele Bardan, acolo se pune si poza jucatorului. In poza nu este cineva cu origini … africane. Deci ? Poate gresesc eu nr. de pe tricou, insa de jucat, a jucat un fotbalist de „culoare”.

      0
      0
      1. După câte știu Ineul are un jucător de culoare în lot, Ousmane Gueye. Acum ca a fost el asta nu mai știu.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button