Fotbal feminin

Patru jucătoare de la Piroș Security Arad sunt campioane europene la „Street Football” cu naționala României!





Profitând de pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale de fete, patru fotbaliste de la AC Piroș Security Arad au reprezentat România la campionatul european de „Street Football”. Competiția s-a desfășurat în orașul olandez Utrecht, pe un sintetic de excelentă calitate, iar „tricolorele” și-au surclasat, pur și simplu, adversarele.

În grupă, elevele lui Mihai Roșus au trecut cu 8-1 de Elveția, 9-2 de Franța, 11-1 de Grecia, 11-1 de Belgia și 12-1 de Bulgaria. A urmat un succes la fel de zdrobitor în semifinala cu gazdele din Olanda, scor 9-1. Nici în finala cu Danemarca nu s-a pus problema câștigătoarei, atâta timp cât „tricolorele” s-au impus cu 5-0.  În întrecerea masculină s-a impus Ungaria.

Bucuria a fost mare în rândul româncelor, care au pus mâna pe titlul european în stil mare. Lidia Șuveț, Mariana Voinea, Lidia Cauni, Adelina Ion sunt fotbalistele Aradului care au luat laurii în Olanda, din lot mai făcând parte: Nicoleta Deca (Heniu Prundu Bârgăului), Nicoleta Adam (Măgura Cisnădie), Diana Cosma și Vanessa Ibiș. S-a bucurat alături de românce și Amber Heijkamp, ghidul olandez al „tricolorelor”, o fată extrem de pozitivă și plină de viață, în ciuda dizabilității sale.

„Leoiacele” se întorc acasă pentru a relua pregătirile sub comanda lui Dan Cuedan în vederea deplasării din weekendul următor, de la Prundu Bârgăului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button