UTA Arad

Dinamo – UTA nu e (prea) interesantă pentru televizuni, arădenii bifează a doua deplasare la rând la orele după-amiezii!



Până la a doua întrerupere a campionatului Ligii 1, în favoarea meciurilor echipelor naționale, UTA a aflat că va juca trei meciuri în 9 zile. Seria începe joi, de la 0ra 16, la Filiași, în 16-imile Cupei României, pentru ca duminică seara (ora 21) pe arena „Francisc Neuman” să sosească campioana CFR. Vorbim despre meciul din cadrul rundei cu numărul 10, pentru ca în cadrul etapei a 11-a, arădenii să se deplaseze sâmbătă, la București, pentru duelul cu Dinamo.

Ca și împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, LPF-ul și televiziunile, au decis ca „Bătrâna Doamnă” să evolueze la orele după-amiezii, 16,30! Până la urmă, vorbim despre duelul a două foste campioane ale României, care – iată – nu este considerat mai important decât un Sepsi – Rapid, meciul ce va începe ceva mai târziu în ziua de sâmbătă, 2 octombrie. Probabil, în acea zi, la ora de maximă audiență, Digi Sport va transmite duelul din campionatul Spaniei, dintre Atletico Madrid și FC Barcelona.

Dar iată ce propune runda cu numărul 11 a Ligii 1 și orarul partidelor:

Vineri, 1 octombrie

Ora 18.00 CS Mioveni – FC Arges

Ora 21.00 Chindia Târgoviște – FCSB

Sâmbătă, 2 octombrie

Ora 16.30 Dinamo București – UTA Arad

Ora 19.30 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Rapid București

Duminică, 3 octombrie

Ora 16.00 FC Voluntari – Farul Constanța

Ora 18.00 CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș

Ora 21.00 FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Luni, 4 octombrie

Ora 20.30 Academica Clinceni – FC Botoșani

Partidele vor fi transmise în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.









7 comentarii

  1. Nu ne intersesaza Minamo,Rapid,Fcsb,Rapid,CSU…Altceva nu vedem,din nou….
    Mai bine ma intereseaza unde a mancat Miculescu,ca sa stim sa evitam restaurantul respectiv…sper ca nu acelasi atragator HORECA, care servea paste cu mustar….Copilul acesta trebuie sa se maturizeze,ar fi cazul si sa fie mai asumat…Cand Covid batea la poarta,David s-a gandit sa mearga la Felix..ok,sa zicem…primul infestat,spitalizat,cu multi izolati in consecinta 14 zile….Si ce a inteles el din asta?Ce face?Iese in oras la cina inainte de o deplasare si din nou capoteaza,in loc sa aiba mare grija….Cu toate ca stie ca este piesa foarte importanta in angrenaj,poate prea sigur pe postul sau,ia in deradere!Unde trebuia sa fie Miculescu la acea ora???Despre ce discutam,daca tot vorbim despre atitudine?Vad ca nu invata absolut nimic,din propriile experiente gresite….Sau????

    0
    0
    1. Nu inteleg de ce Miculescu, care nu-i aradean, ar trebui sa isi gateasca acasa. ( Cine sa ii gateasca ?). Ori comanzi de acasa de la fastfood, ori mergi la restaurant …riscul de toxiinfectie, e acelasi. Mai degraba trebuia intrebat de Sanepid acel local,,,,, ” de… sanatate”.. Ma gandsec ca poate ar fi util ca clubul sa organizeze de unde sa isi procure jucatorii care stau in Arad, si nu sint aradeni mancarea. Cit despre Covid,..o fi fost el primul de la UTA, dintre cei infectati, dar nici aici , cind au facut sute de mii de indivizi infectia,…nu l-as nimi ” iresponsabil”. Ce-i drept, Miculescu imi pare cel mai bun si mai util din atac, atata vreme cit Roger nu joaca pe postul lui, preferat, iar Ubbink e inconstant, ca si Dangubici, iar Hora si Antal joaca putin,…ca nu mai au rezistenta. Deci,… „….sa nu lovim …calul care trage bine caruta !”

      0
      0
      1. Tataie…@Cosmin….UTA nu este o baraca de santier,de mancat conserve!Este un grup organizat,program orar exact de respectat,casa-masa,odihna si recuperare…Se mananca impreuna,meniu exact,bine definit,etc….Exista niste puncte fixe de respectat….Cand nu se respecta,ajungi aici…Mie,personal,mi se pare cam ciudat ca tot lui Miculescu i se intampla….

        0
        0
  2. Ha,ha,ha…..Ionut Chirila antrenor la Clinceni,groparul….Oare cum ma-sa nu are sansa sau nesansa sa ajunga la Arad???Nu ar ajunge toate efectivele Dey,Elite si ale jandarmeriei,sa-l protejeze,fata de noi…sa-l urcam pe garduri,doar din vorbe si scandari?Asa,doar,ca amintire,pentru cunoscatori…din bun simt,atat cat sa-i dorim cele cuvenite lui Ionut Chirila….din camara….

    0
    0
    1. Pai o sa vina cu Clinceniul…..Personajul se trage dintr-o familie de rusi(bunicul Stepan Kirilov,agricultor,industrias si primar de Ismail-Rusia-Ucraina,decorat cu Steaua Romaniei in grad de cavaler,de Casa Regala a Romaniei,iar tatal ……a devenit brusc romanul Ioan Chirila,zis si Vania),din zona Ismail-Odesa-actualmente Ucraina..Oricum,proprietatile familiei de pe Coasta de Azur,cu siguranta n-au fost dobandite din salariul de jurnalist al domnului Chirila(Dumnezeu sa-l odihneasca,UT-ist mai mare ca dumnealui mai rar,de la el se trage apelativul „Batrana Doamna”),nici din salariul de antrenor al fiului Ionut,(care macar din respect pentru memoria tatalui sau,trebuia sa aiba o cu totul alta conduita la UTA si nu sa jupoaie clubul)si nici macar din cantecele lui Tudor.Mai multe alta data……

      0
      0
      1. Nu vine,@Parneava….UTA merge in deplasare la Clinceni…Cunosc istoricul,dar din pacate,cunosc si perioada de antrenorat al lui Chirila,la UTA,groparul care a exilat multi fotbalisti aradeni,care nu au cumparat ghete oferite de catre el prin vestiar,care ulterior au performat cu BRIO,altundeva….
        Nu intotdeauna e valabil dictonul:”ce naste din pisica,soareci mananca”…Mai stiu pe unul…Florinel ManeA…Hmmm…

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button