Gloria LT Cermei

De la înălțimea locului 3, Cermeiul vrea să ia puncte și de pe terenul „lanternei”! R. Popa: „Avem de luat și o revanșă cu Periamul”





După patru runde, clasamentul seriei a VIII-a a Ligii a 3-a spune că cea mai bună divizionară terță arădeană este Gloria Lunca Teuz Cermei. „Roș-albii” au strâns 7 puncte, tot atâtea cât Crișul, doar că au de partea lor golaverajul.

Iar „sămădăii” nu începuseră prea bine sezonul, dimpotrivă. Din primele două partide jucate acasă, cermeianii au pus la păstrare doar un punct, după care au urmat victoriile de la Dudeștii Vechi și cea de acasă, din al treilea derby conjudețean, cu Frontiera Curtici. Eroul gazdelor de sâmbăta trecută a fost Radu Popa, autor al unei „duble”. „Am făcut noi un meci bun, căci, altfel, Curticiul e o echipă ce-ți pune probleme. Au destui fotbaliști experimentați, care te pot taxa oricând, doar că noi formăm o echipă mai bună decât anul trecut. Tinerii noștri au căpătat încredere, a trecut un sezon peste ei, iar la echipă au venit și alți jucători experimentați, ca Piț, Bercu sau Vlad. Nu am jucat deloc rău nici în primele două etape, am și avut meciurile cu Crișul și Lipova în mână, doar că nu am obținut ceea ce meritam. Dar, am avut reacție, am legat două victorii și simțim bine pe acel loc trei. Chiar putem să rămânem acolo, poate chiar să mai urcăm, de ce nu? E obiectivul nostru, al vestiarului, să jucăm în play-off la finalul sezonului și cred că suntem în stare să-l îndeplinim”, spune fotbalistul de 35 de ani.

După ce a fost împrumutat un sezon și jumătate de la Unirea Sântana, Radu Popa a semnat în această vară un contract cu Cermeiul din postură de jucător liber. Flavius Moisă l-a dorit mult, mai ales că reprofilarea acestuia ca vârf a decurs bine. „Am început să mă descurc din ce în ce mai bine ca vârf, un post pe care nu l-am jucat în cariera mea până a veni la Cermei. Cred că e important faptul că sunt bătăios și simt jocul, sper, de ce nu, să fiu golgheterul echipei mele la finalul sezonului. Dar, și mai important este ca formația noastră să facă cât mai multe puncte, contează prea puțin cine marchează sau oferă assisturi”, a adăugat fotbalistul, care, pe lângă cele două goluri, și-a trecut în cont și o pasă decisivă.

Cermeiul vrea să-și continue parcursul bun cu un succes pe terenul celor de la Avântul Periam echipă aflată pe ultimul loc în clasament, cu un singur punct câștigat și golaveraj modest (-7). „Nu ne prea interesează rezultatele lor de până acum, ci doar forma noastră și cum vom reuși să gestionăm această deplasare. Periamul ne-a bătut acasă în sezonul trecut, în retur am făcut doar egal la ei, deci avem de luat o revanșă. În mare sunt cam aceiași jucători, îi cunoaștem și vom încerca să câștigăm împotriva lor”, a mai afirmat Radu Popa cu privire la confruntarea de sâmbătă, de la ora 17.

Formații probabile:

Periam: Iordache – Dan, Artimon, Mureșan, Mager – Poparadu, Gaspar – Buzdugan, Trandu, Periat – Ologu.

Cermei: Gîrlea – Stoianovici, R. Iuga, D. Pop, Ursoi – Salka, Lazăr – M. Vlad, Sg. Popa, Piț – R. Popa.

Arbitri: Leopol Herczeg- Cristian Bumb (ambii din Băcia – Hunedoara), Cristian  Buzzi (Oţelu Roşu)

Observatori: Mihai Marcu (Oradea), Cristian Rouă (Bumbeşti Jiu)

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button