UTA Arad

Robert Avram o fluieră pe UTA la Filiași: Trei succese externe ale arădenilor cu arbitrul din Pitești la centru!





Comisia Centrală de Arbitri l-a trimis pe piteșteanul  Robert Avram la Filiași, pentru a conduce meciul din 16-imile Cupei României, dintre formația locală de Liga 3-a și UTA. Cu arbitrul din Trivale la centru, arădenii au obținut trei succese externe în ultimii 6 ani, unul în Liga 3-a, 1-0 la Târgu Jiu, cu Pandurii II și alte două în eșalonul secund, 1-0 la Ghermănești cu Metalul Reșița (august 2017) și 3-0 la Târgoviște, cu Chindia (noiembrie 2016).

De altfel, Avram a fluierat-o pe UTA doar în deplasare, niciodată la Arad și a mai făcut-o în septembrie 2017: eșec, 0-2, la Afumați și în noiembrie 2019, remiză, 1-1, la București, cu Metaloglobus. În acest ultim meci, Laszlo Balint se afla deja la cârma formației arădene, în stagiunea în care avea să reușească promovarea în Liga 1, după 12 ani de pauză.

În această după-amiază (ora 16), Avram va fi ajutat de Doru Zanfir (Slatina) și Ștefan Dumitrache (Palanca – Prahova), iar rezerva este Mihai Motan (Târgoviște). Observatori FRF: Miodrag Mihai (Ilfov) și Cristina Babadac (Alexandria).

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button