UTA Arad

Dan Petrescu e convins că CFR Cluj va avea un meci greu la Arad: „UTA joacă în 12, nu știu dacă îi bate cineva acasă”





Ca și UTA, CFR Cluj și-a menajat titularii în meciul de Cupa României și, tot ca arădenii, campioana României a părăsit competiția după un eșec cu 1-0. Există, totuși, o mare diferență, de două eșaloane, între „călăii” celor două grupări ce se vor duela duminică, la Arad, în etapa a 10-a a Ligii 1. „Roș-albii” au cedat rușinos pe terenul divizionarei terțe, ACSO Filiași, pe când „feroviarii” au pierdut în „fieful” deținătoarei bronzului național, CS U Craiova.

Așadar, pentru Dan Petrescu a fost – oarecum – o eliminare calculată în condițiile în care și-a lăsat (aproape) toți titularii la Cluj și a abordat meciul cu:  Figueiredo – Butean, Cestor, Hoban, Ștefan – Tahiri, Rodriguez, Boateng – Deac, Gondiu, Chipciu, pe parcurs mai intrând pe teren: Celar, Ciobotariu, Gidea, Graovac și Sigurjonsson. Nici Ciprian Deac nu ar fi jucat aseară, dacă nu ar fi suspendat pentru disputa de pe „Francisc Neuman”. „Aș fi preferat să se califice UTA în Cupă. Acum se vor mobiliza și mai mult împotriva noastră”, e de părere experimentatul internațional român.

Așadar, Petrescu pune mare preț pe campionat, iar următorul adversar al CFR-ului e „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc. „Bursucul” ar avea și o revanșă de luat, atâta timp cât eșecul din toamna anului trecut cu arădenii, chiar în Dealul Gruia, a cântărit greu în schimbarea sa de pe banca ardelenilor. „La UTA acasă nu știu dacă câștigă cineva ușor, sau dacă câștigă până la urmă cineva, pentru că ei joacă în 12. Din ce am văzut eu, publicul este fantastic, antrenorul este foarte bun, iar echipa este mai bună anul acesta. Au un lot echilibrat, și-au odihnit toți titularii pentru meciul cu noi, au băgat de abia la pauză niște jucători la Filiași. Deci vom avea un meci foarte, foarte greu”, a spus Dan Petrescu la finalul confruntării de Cupă, de pe „Ion Oblemenco”.

În proporție de 99%, meciul dintre UTA și CFR Cluj se va juca cu 50% din capacitatea arenei „Francisc Neuman” ocupată. Astăzi, rata de infectare cu COVID în municipiu este de 2,93%, pentru decizii strict legate restricții fiind nevoie de o ședință a Prefecturii Arad, care e greu de crezut că va mai avea loc în weekend. Prin urmare, clubul UTA se ține de program și astăzi, începând cu ora 16, la demisolul arenei „Francisc Neuman”, va pune în vânzare 2300 de bilete pentru confruntarea de duminică seara (ora 21). După redeschiderea, acum două săptămâni, a campaniei de vânzare a abonamentelor, aproximativ 3300 de arădeni și-au rezervat un loc pentru întreg sezonul.

5 comentarii

  1. Suporterul nu uita , dar pe inima își calcă. După laude aduse echipei, de adversari, multe sau măcar o parte sunt de curtoazie, și ai spune ca rezultatul ar fi decis de adevărul, ca publicul nu uita echipa la greu. Simplu , dar nu ușor. Suporter, a suporta. Mișcăm în front și cu gândul ca echipa trece prin frământări inerente unei dandanale chiar mai supărătoare, decât trecutele înfrângeri pe teren propriu. De data asta Balint e vizat direct. Ca e vorba de lipsa de valoare, de neimplicare , antrenorul a fost făcut ,, papagal ” chiar de jucători. Nu se mai va hazarda, și va cauta, ca ce va spune, sa nu se întoarcă împotriva lui. Uite chiar CFR, a anunțat, venirea a trei jucători. Unul se pare Dulca. Trebuie menționat ca ei au trei echipe. Ca rezultat ar fi bun un egal urmat de 3 puncte la Dinamo. Putem pe final apela și la ultima reduta. Adică mănușile lui Iacob și cele trei bare ,, tahicardice ”. BAFTA.!!

    0
    0
  2. La ora 16.04 sold out la bilete on-line pt. matchul cu CFR Cluj.Vom fi peste 5500 de insi in tribune.Daca pierdem , va fi vai de mama jucatorilor, staff-ului si a conducerii UT-ei, acum dupa rusinea de la Filiasi ! Am suportat egalurile cu Farul, FCSB, Rapid, dar dupa infrangerea dela Filiasi, daca nu facem macar egal cu CFR, va fi jale mare din toate punctele de vedere ! Aradenii sunt trup si suflet cu UTA, iar jucatorii si staff-ul daca nu sunt suficient de constientizati pentru ce inseamna UTA pentru Arad ,pentru Romania ,atunci sa plece in alte parti si zari.ACUM ORI NICIODATA ! HAIDE UTA , HAI ARADUL, PENTRU NOI DOAR UTA !CONTEAZA.BATEM CFR CLUJ SI NE SPALAM TOATE PECATELE !

    0
    0
  3. Asta este, acuma a trecut, urmeaza CFR-ul un meci foarte, foarte greu. Cei care intra pe teren, trebuie sa manance terenul pt. a face un rezultat cat mai bun si pt. a mai sterge din rusinea inexplicabila cu cei de la Filiasi. Este foarte bun si egalul ,poate cine stie chiar victoria mai ales ca, unul dintre cei mai buni jucatori de-ai lor si liderul echipei DEAC este suspendat. Vom vedea, eu am incredere in baieti dupa acest dus rece de la filiasi. FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  4. Dupa rusinea de la Filiasi in Cupa Romaniei ar trebui un reviliment , gen victorie chinuita cu CFR, in min.90, cu centrare Roger si cap Erico, sau un sut misterios David, ceva in aceasta scenografie, altfel nu imi pot imagina un rezultat bunal UT-ei. Este bun si un egal !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button