UTA Arad

E deja SOLD-OUT la UTA – CFR Cluj, biletele s-au epuizat pe durata unui meci de fotbal!



UTA – CFR Cluj, din cadrul etapei cu numărul 10 a Ligii 1, este al cincilea meci stagional pe care arădenii îl joacă cu casa închisă. Farul (la 50% capacitatea arenei „Francisc Neuman”), FCSB, CS U Craiova și Rapid (la 75% din capacitate) au fost celelalte formații care i-au făcut pe fanii „roș-albilor” să se bată pentru bilete.

Așa a fost și astăzi, sau, mai bine spus, mai ales astăzi, când clubul arădean a mai pus în vânzare doar 2300 de tichete. Indicele de infectare cu COVID este de 2,93 la mia de locuitori și, prin urmare, stadionul din Calea Aurel Vlaicu, se poate ocupa la doar jumătate din capacitatea sa. Și, în jurul orei 17,30, adică după 90 de minute de la deschiderea punctelor de vânzare ale biletelor și a comercializării online, am avut parte cel mai rapid SOLD-OUT stagional.

Sute de oameni au stat la coadă încă din jurul orei 14, iar o parte dintre ei au plecat acasă triști, fiindcă vor vedea doar din fața televizorului confruntarea pe care favoriții lor îl dispută împotriva campioanei României duminică, începând cu ora 21. Numărul abonaților utiști se apropie de 3300, iar ei au – bineînețeles – asigurat locul pe stadion, făcând dovada vaccinării, a testelor rapide sau RT-PCR sau a trecerii prin boală.

Atât UTA, cât și CFR Cluj nu au reușit să depășească faza 16-imilor Cupei României, cu mențiunea că elevii lui Laszlo Balint s-au și făcut de râs, pierzând cu 1-0 pe terenul divizionarei terțe, ACSO Filiași. În schimb, CFR-ul a fost scoasă din joc de CS U Craiova, una dintre contracanditatele sale la titlul de campioană. UTA e pe locul 4 după 9 etape scurse din actuala ediție a Ligii 1, cu 16 puncte în clasament, iar CFR – prima, cu 24, la patru lungimi de undă de viceliderul FC Botoșani.

 









6 comentarii

  1. Sunt câțiva atacanți liberi de contract interesanți ce pot fi legitimați chiar si acum:
    Abdoulaye Sané-Senegalez/Francez 28 ani 1,80 m ultima data la Al-Taawoun FC din Arabia Saudita
    Gonzalo Carneiro-Uruguayan 26 ani 1,94 m ultima data la Sao Paulo Brazilia
    Paul Gladon-Olandez 29 ani 1,88 m ultima data la Fc Emmen div. 2 Olandeza
    Collin Quaner-Ganez/German 1,91 30 ani ultima data St. MIRREN Scotia
    Victor Sam Abata-Nigerian 1,86m 20 ani ultima data in Tunisia Stade Tunisien
    Iar in iarnă trebuiesc readuși Simon de la Hunedoara si Negoescu de la Metaloglobus in locul lui Mercioiu Măr si Mihai.
    De asemenea 2 fundasi unul dreapta si unul central.
    Poate si un mijlocaș de creație.

    0
    0
    1. E de lucru la opțiuni și despărțiri. Sunteti,, AS” în propuneri și ne-am bucura sa vedem cât mai mulți din cei vizați la UTA. Asa e piața externa, singura viabila. Dacă și Hagi a terminat cu valorile, de unde noutăți. Cu cata greutate ridica capul un Miculescu !! UTA cu 8,9 străini în echipa de baza.!! Pai ce sa faci, altfel ești în rand cu Ripensia. Felicitări.

      0
      0
    1. Daca vin toți angajatii de la primărie si consiliul judetean aproape ca se umple. Probabil ca la asta s-or fi gândit când l-au priectat, să aiba ei loc. În rest…
      Felicitări lui Alin Buzarin de la gsp pentru articolul f frumos scris. Gyuszi trebyie sustinut la Arad. Cred ca e singurul din vestiar care vrea cu adevărat performanța si care sufere la esecuri. Daca de la Bucuresti se vede calitate si caracter la Gyuszi inseamna că cei care il critica din Arad sunt rău intenționați si nedrepți față de el.

      0
      0
  2. Lumea vine și la drame și la comedii. Spectacolele care nu merg vor fi scoase, actorii înlocuiți Apar teatre noi cu public nou. STEAUA BUCUREȘTI . Turnee neinspirate vor fi mereu, citește Filiași. Speram pe la alții. Trăiască regizorii și actorii. Trăiască publicul care ii plătește.

    0
    0
  3. In locatia dorita,actuala,de reconstruire al vechiului stadion,nici nu se puteau gandi mai mult de 11-13.000 locuri,cei care visau la 18.000,erau doar de propaganda…Sa fim seriosi…Un simplu meci,la 75% din capacitatea Arenei Neuman,contra Rapid,a paralizat orasul….Tot orasul a fost blocat si asta la ore tarzii….Nu stadionul ar fi problema,atat timp cat UTA performeaza,ci caile de acces,rutele si MAI ALES LOCURILE DE PARCARE,inexistente…Rezultatele bune ale UTA-ei aduc suporteri,indiferent ca joaca cu echipe mai putin cotate…Imi place asta si se pare ca le cam place,vrand-nevrand, tuturor de prin tara….
    In general,nu ma prea intereseaza aspecte de sustinere,ale altor echipe,dar nu am cum sa nu punctez lipsa „marii galerii Giulestene”,care au disparut din peisaj….
    Aici,oricat l-as aprecia pe Tamas,indiferent de viata extrasportiva,ca jucator,cariera,experienta,mi-a placut…Insa nu il pot ierta pentru bruscarea asupra lui Stahl…Albert Stahl veni-se,bietul doar sa vorbeasca cu fostul sau coechipier,Cristian Costin…Aici se face diferenta….Daca Albert Stahl,s-ar fi aruncat pe jos si se tavalea putin,(si)Tamas ar fi luat rosu direct,dar Albert e prea bland,prea fin,preferand sa se indeparteze,asa e el…
    Teoretic, nu asta doresc sa subliniez…ci faptul ca nu se are suficienta rabdare cu produsele aradene,la o adica,performeaza pe la alte echipe si acum ii privim ca pioni de baza,dar pe altundeva,din pacate…
    Doua obiective enorme ar trebui sa existe!Ramanerea in Play Off,dar neaparat formarea echipei a 2-a…de rodaj,de minute de joc…Degeaba ii cresti,daca ulterior ii dizolvi si ii imprumuti,cine stie pe unde…si daca ii mai urmareste cineva,la modul serios….A trebuit un meci de cupa, Corvinul-FCSB,ca sa afle tara ca Simon este jucatorul UTA-ei,timp in care Negoescu este expulzat,Mar a fost adus fara rost…Noaptea mintilor intunecate….Raspunzator este doar Mister Balint…Mor de ciuda,pentru ca orice antrenor,Hagi,Petrescu,Edi Iordanescu,Croitoru,baga mana in Academii si mai scoate cate un iepuras tanar din pepiniera,rand pe rand,cu blandete,cotrobaind pe acolo,dandu-le niste putine minute,macar…Balint ii exclude si ii trimite,cica imprumut cine stie pe unde,fara a le acorda cele mai mici sanse….
    Mi-ar place sa se clarifice o anomalie crasa….In programul,pliantul de joc,Hrezdac era trecut in lot UTA,dar nici la Hunedoara nu a fost????Pai pe unde este????

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button