Gloria LT CermeiȘoimii Lipova

Curticiul și Lipova rămân fără victorie stagională! Anca: „Am avut atitudine și am fost răsplătiți la final” v.s. Pop: „Nu știu ce explicație aș mai putea oferi…”





Lucrurile au rămas neschimbate pentru Frontiera Curtici și Șoimii Lipova după etapa a 5-a a Ligii a 3-a, însă doar gazdelor de astăzi le convine, oarecum, situația. Cele două divizionare terțe arădene rămân fără victorie stagională, în partea inferioară a clasamentului, pe locurile 6 și 7.

Anca: „Un rezultat echitabil după numărul de ocazii”

Până la urmă, „grănicerii” se mulțumesc cu remiza (2-2) de astăzi și pentru că Burlă a egalat în ultimul minut de joc, după ce golurile lui Trabalka anulaseră avantajul luat de curticeni, prin Trabalka. „Un rezultat echitabil după numărul de ocazii. Noi am avut două situații foarte clare, dar ei au revenit cu goluri la 2-1. A doua repriză a fost pe contre, au mai fost ocazii și am reușit egalarea. Lipova a avut posesie mai bună, dar degeaba, fotbalul se jaocă pe goluri. Noi am luat goluri pe greșeli individuale, am copii care nu au mai jucat în Liga 3-a și au nevoie de timp să facă 100% față rigorilor. Cele două puncte în clasament sunt un punct de plecare pentru noi, dar nu pot fi mulțumit. Încă nu am simțit gustul victoriei, sperăm să învățăm din greșeli, să corectăm la antrenamente și să ne deblocăm și noi la capitolul victorii. Altfel, cel puțin astăzi, ca atitudine nu le pot reproșa nimic băieților, au crezut până la final în ei și, probabil, de aceea am și fost răplătiți”, a declarat Radu Anca, la finalul derby-ului cu Lipova.

Pop: „Nu băgăm mingea în poartă…”

După remiza internă cu Pobeda, Flavius Sabău a schimbat sistemul de joc la Lipova, din 433 la 442. Ca joc, „șoimii” au făcut un pas în față, ca număr de ocazii create, de asemenea, iar golurile au fost și ele două, pentru prima oară în acest sezon. Atacantul Kevin Trabalka a fost autorul „dublei” lipovene la Curtici, dar defensiva a clacat din nou. „Într-adevăr, l-am deblocat pe Kevin, dar sunt alți jucători, vreo doi-trei de la care avem mai multe așteptări, care încă nu arată eficacitate. Nu știu ce explicație pot oferi pentru încă un rezultat negativ. Prima care-mi vine în minte este aceea că nu băgăm mingea în poartă. Avem ocazii, ajungem în poziții clare de gol,  dar nu marcăm sau marcăm prea puțin. La un moment dat, scorul în repriza a doua ar fi trebuit să fie 4-2 pentru noi, dar s-a terminat 2-2 cu gol luat din nou în minutul 90, pentru a doua etapă consecutivă. A fost și o chestiune legată de sistemul de joc, ca să învățăm ca lumea acel 433 ne-ar fi trebuit o jumătate de an, dar rezultatele nu sunt aliatul nostru. De fapt, am și schimbat deja în 442, cred că echipa s-a exprimat mai bine, a ajuns mai ușor la poarta adversă, dar terminăm încă un meci fără victorie. A contat și faptul că i-am avut accidentați pe Polgar, Suslak și Gherasim, iar când s-a lovit și Bodri a trebuit să improvizăm cu Gavrilă și apoi Stoin în banda dreaptă a apărării. Din punctul meu de vedere, avem cel mai bun lot din serie, dar se pare că nu e suficient. Jucăm cu Periamul acasă etapa ce vine, dar parcă nici nu mai contează, atâta timp cât nu am reușit să învingem nici nou promovatele. Jucătorii sunt afectați, împreună trebuie să ne revenim cumva, doar că nu prea știu cum. Bineînțeles, nu dezarmăm, sperând să ne deblocăm cât  mai repede”, spune Radu Pop, președintele lipovanilor.

Peste o săptămână, Curticiul are derby-ul nou promovatelor pe terenul „bulgarilor” din Bîșnov, iar Lipova o găzduiește pe Avântul Periam, echipa de pe ultimul loc din C8, după ce va pierde la „masa verde” jocul cu Cermeiul, fiindcă Ambulanța a sosit prea târziu la teren.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button