UTA Arad

UTA s-a alăturat campaniei ”Capace cu suflet”





UTA anunţă un nou parteneriat, începând de la meciul cu campioana României, CFR Cluj. Clubul nostru s-a alăturat campaniei “Capace cu Suflet”, o organizaţie care din 2014 adună capace de plastic, pe care apoi le reciclează, iar banii strânşi sunt distribuiţi către cauze umanitare.

Până în prezent, organizaţia a adunat peste 11 tone de capace de plastic şi 15.000 de lei, bani care au fost distribuiţi către 21 de cauze. În anul 2020, organizaţia a adunat 4.575kg de capace din care au rezultat 6.400 de lei, sumă care a fost distribuită către 13 cauze umanitare.

Meciul cu CFR Cluj a fost la care clubul nostru a adunat toate capacele de platic de la comercianţi şi le va păstra până vor fi trimise către “Capace cu Suflet”. Suporterii noştri sunt încurajaţi să strângă la rândul lor dopurile şi să le aducă laArena Francisc Neuman, atât în zilele de meci, cât şi pe parcursul săptămânilor premergătoare jocurilor.









Un comentariu

  1. Am predat astazi la Alexandra,la sediu,peste 20 kilograme de dopuri…Le adunasem oricum de mult timp,demult….De inaintea cazului Noel…Daca poti face un bine cuiva,cumva,dezinteresat,din ce cauza sa nu o faci,decat sa arunci???In condomeniul meu,toata lumea aduna dopuri…La mine,in scara blocului,am montat un Pet 5 Litri,cu gaura decupata…Toata lumea,babe,tineri,le depun…Putem ajuta….Daca aceste dopuri ajuta copii si nu-numai,le voi aduna in continuare,punct…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button