Fotbal feminin

Au reintrat prea târziu în joc, încă o deplasare pierdută: Vasas Femina Odorheiu Secuiesc – AC Piroș Security 3-2





Aflată la a doua deplasare consecutivă pe terenul unei echipe cu pretenții de podium în Liga 1 la fotbal feminin, AC Piroș Security Arad se întoarce din nou cu mâna goală acasă. După 0-2 la Prundu Bârgăului, „leoaicele” au cedat cu 3-2 la Odorheiu Secuiesc, după ce Vasas Femina a avut 3-0 pe tabelă.

Ca și runda trecută, egipteanca Sheata a luat primul gol dintr-o execuție de excepție a unei adversare. În minutul 7, Orban a tras din prima de la 25 de metri lateral stânga și mingea s-a dus la vinclul porții arădene. Restul primei reprize a fost unul de uzură, cu un joc pe atât de echilibrat, pe atât de încâlcit, doar că și repriza secundă a început rău pentru elevele lui Cuedan. În minutele 48 și 58, Beno a făcut dubla, aproximativ aceeași poziție, la 10-12 metri de buturile adverse, șutând mai întâi cu stângul, iar apoi cu dreptul.

Nemaivând ce pierde, Piroș Security a jucat o partitură mai ofensivă și, după ce Kugler a trimis în bară de la mare distanță, iar lui Vanu i s-a anulat un gol pe motiv de offside, junioara Estera Prunar a redus din diferență. Fosta jucătoare a Viitorului a primit în stânga și a trimis un lob perfect de la marginea careului, portarul advers fiind prins pe drum. Oaspetele au continuat să atace, dar golul de 3-2 a venit prea târziu, mai precis în ultimul minut de joc. Atunci, Cauni a centrat din dreapta, iar Kiss și-a băgat mingea în proprie poartă, Vanu fiind și ea pregătită să reia în plasă.

Așadar, echipa arădeană pierde al treilea meci stagional din tot atâtea deplasări, Cuedan a cuzând și prestația brigăzii conduse de Claudiu Ștef, din Târgu Mureș. „Nu reușim să trecem peste începuturile de meci sau reprize fără să încasăm gol și atunci ne complicăm din start situația. Bine, gazdele au avut și noroc cu acea execuție de excepție, cred că jucătoarea lor a și închis ochii când a tras la poartă dintr-o contră la 25-30 de metri la poarta noastră. Am făcut și noi greșeli apoi pe zona centrală la golurile de 2 și 3-0, după care am jucat și noi și am făcut-o destul de bine. Păcat că arbitrii ne chinuie la fiecare meci în deplasare, e al treilea meci în care sunt probleme de acest gen. Ni s-a anulat un gol, la Vanu, pe motiv de offiside, la viteză normală nu ni s-a părut să fie. Apoi, jocul gazdelor a fost destul de agresiv și cu acceptul arbitrilor. În fine, o să vorbesc și cu domnul Pavel Piroș, să se adreseze Federației în legătură cu astfel de arbitraje. Etapa viitoare, le găzduim pe fetele de la Fair Play București și cam avem fiori, din momente ce azi acestea au trecut de Poli Timișoara”, a spus Dan Cuedan, antrenorul grupării arădene.

AC Piroș Security: Sheata – Cauni, Șuveț, A. Ion, Tomescu – Voinea, Bozian, Olariu (54 Vanu), Prunar – Kugler – Salwa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button