UTA Arad

Clubul UTA joacă tare în cazul suporterilor certați cu civilizația!





La sugestia Suporter Club UTA, „oficialii” grupării arădene joacă tare în cazul suporterilor care creează incidente la meciurile de pe teren propriu ale favoriților. Nu mai departe de confruntarea cu CFR Cluj, câțiva fani au aruncat din tribune cu sticle de plastic în direcția arbitrilor și adversarilor. Se vorbește despre interdicția pe stadion și anularea abonamentelor pentru „scandalagii”.

E și o formă de respect pentru ceilalți suporteri ai „Bătrânei Doamne”, care, pe lângă faptul că sunt civilizați, au și contribuit financiar la achitarea precedentei amenzi luate de club, după coregrafia incendiară de la confruntarea cu Rapidul. Iată comunicatul clubului:

”În cursul săptămănii trecute, clubul nostru a intrat în posesia sumei de 27374 lei, în urma inițiativei Suporter Club UTA și Ultras Arad, cărora le mulțumim pentru demersul de a acoperi amenda primită la meciul cu Rapid București. De asemenea, mulțumim tuturor donatorilor. 

Cu acest prilej facem un apel la fair-play și respect față de adversari și oficiali, specific publicului arădean, cu speranța ca evenimentele de la meciul cu CFR Cluj să nu se mai repete.  

Pe viitor vom lua măsurile care se cuvin față de spectatorii care aruncă cu diferite obiecte în teren, între care amintim anularea abonamentelor din partea clubului, dar și interdictie de a intra pe Arena Francisc Neuman”.

Se vând din nou abonamente, doar la VIP s-au epuizat locurile

Apropo de abonamente, susținătorii „roș-albilor” își pot procura unul în această săptămână, pentru aceleași sume fixate în vară: Tribuna 1 – 600 de lei, Tribuna a II-a: 450 de lei și Peluză – 300 de lei. Locurile la tribuna VIP s-au epuizat deja. Orarul de vânzare a abonamentelor, la demisolul arenei „Francisc Neuman”, este următorul: marți și joi (orele 16-19), miercuri (ora 11-13).

5 comentarii

  1. foarte bine, daca nu se poate cu frumosul si vorba buna, ne civilizam cu forta

    e trist si pacat daca vom ajunge sa suferim toti din cauza unora certati cu bunul simt si educatia

    0
    0
  2. Civilizare si bun simt,nu se preda in scoala si pe stadion….Asta poate veni,eventual de acasa…Daca esti cretin si nu iti dai seama ca faci rau echipei tale de suflet,atunci inseamna ca ai o mare problema prin „balcon”…si in loc sa stai acasa,sa te puna nevasta sa cureti cartofi,tu,frustrat ce esti,iti arunci problemele pe stadion…
    ” La Noblesse oblige”,dar ce stie idiotul?De parca nu poate arunca si pahare?
    Prostia crasa nu este o virtute..vine din ADN…Incurabili…

    0
    0
    1. Ba da. Dar distanta la care ajung depinde de cantitatea de lichid pe care o contin. De ce crezi ca in occident bauturile se vind in pahare? Au si ei needucati lor fii sigur.

      0
      0
  3. Nu e corect, trebuue deja sa dati exemplu acum, pentru ca la urmatorul meci iar o sa fie acele gunoaie in stadion si o sa faca la fel, iar stadionu va fi suspendat.
    Si daca se va intampla asta o sa pierdeti adevarati suporteri ce vin la stadion sa vada fotbal nu sa isi arate prostia si idiotenia, pentru ca voi ii aparati acum pe aceste gunoaie infecte.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button