UTA Arad

Balint știe la ce să se aștepte de la Stoican: „Un antrenor energic, care cere foarte multă agresivitate de la echipa lui”





Pentru a doua etapă la rând, UTA se află în față cu o formație ce și-a schimbat antrenorul după precedentul meci de campionat. Mircea Rednic a reușit să o pună pe Dinamo pe picioare pentru o remiză în fața arădenilor, după 7 eșecuri consecutive în Liga 1, pe când Flavius Stoican e chemat și el să o pună pe linia de plutire pe FC U Craiova 1948. La rându-i, formația din Bănie nu mai câștigă de șapte meciuri, timp în care – totuși – a mai pus la păstrare trei puncte.

Balint e convins că Stoican va lucra la mentalul jucătorilor

Cert este că nou promovata finanțată de familia Mititelu le mai are sub ea în clasament doar pe Gaz Metan, Dinamo și Clinceni și va veni să-și vândă scump pielea la Arad, duminică, 17 octombrie. „Este a doua etapă în care întâlnim o echipă care își schimbă antrenorul. Categoric, din punct de vedere mental, sunt convins că se va produce o modificare. În general, ăsta este primul efect care se produce la schimbarea unui antrenor. Altfel, îl știu foarte bine și pe Flavius Stoican, am fost rivali la nivel de Ligă a 2-a, este un antrenor energic, care vrea și care cere foarte multă agresivitate de la echipa lui. Eu îmi doresc să fim bine, dacă vom fi la parametri optimi, la capacitate mentală foarte bună, sunt convins că o să ne bucurăm la final”, susține Laszlo Balint, antrenorul „roș-albilor”.

Mesajul lui Stoican pentru elevii săi: „Să nu uităm că suntem la o echipă foarte iubită în România”

În weekend, FC U Craiova 1948 a pierdut cu 2-3 amicalul cu Academica Clinceni, reușitele „juveților” fiind opera lui Ondaan (11) și Sidibe (77). Mâine, elevii lui Stoican se vor afla față în față, în cadrul unui nou test, cu ACSO Filiași, echipa ce a eliminat-o, rușinos, pe UTA din Cupa României. „Pe lângă cele două amicale, ne antrenăm, dar avem programate și discuții individuale cu jucătorii noștri. Sper ca la meciul cu UTA să arătăm din ce în  ce mai bine. Sunt aici să muncesc împreună cu jucătorii, dar ca să vină și rezultatele avem nevoie de o mai mare determinare și responsabilitate. Să nu uităm că suntem la FC Universitatea Craiova, o echipă foarte iubită în România, asta le-am spus și jucătorilor”, a spus Stoican după eșecul cu trupa lui Ionuț Chirilă, „lantarnă roșie” în Liga 1.

Baravykas, ultimul internațional utist care se întoarce la bază

Încetul cu încetul, UTA își reîntregește lotul după acțiunile echipelor naționale. Internaționalii de tineret, Miculescu și Isac sunt de azi din nou la dispoziția staffului tehnic al arădenilor, iar muntenegreanul Marko Vukcevic (rezervă neutilizată și aseară în eșecul naționalei sale, 0-2, în Olanda) se întoarce la antrenamente de miercuri. În această seară, își termină treaba la națională și Baravykas, în Lithuania – Elveția, așa că Balint îl va avea la dispoziție vineri și sâmbătă, înainte de a decide dacă îl va titulariza contra Craiovei duminică, de la ora 17,30!

 

2 comentarii

  1. Si noi stim la ce sa ne asteptam de la Stoican,nici o noutate…Este acelasi Stoican,zero caracter, care si-a tradat nanasul,pe marele Ilie Balaci,care in credulitatea si bunatatea dansului,i-a facut cadou o casa,apoi asta, l-a vandut in meci(dovedit,se stie)…Si ca neomenia care-l caracterizeaza sa mearga mai departe..nici macar nu s-a sinchisit sa participe la inmormantare…sau macar sa trimita o jerba….
    Ca sa continuam,cifrele lui Stoican…In 10 ani,11 echipe schimbate,ca principal,plus alte functii,in acest timp,niciodata nu si-a depus demisia,doar bilet de drum bun…trimis la plimbare….”Nu plec,am proiect serios,indiferent de oferte”,era LOGO-ul sau…dar daca e vorba de cascaval,a facut exceptii,niciodata el de vina….”Cand gura bate curul”…Nici pe asta nu il prinde echipamentul de iarna….Mititeii nici macar nu se gandesc sa-i comande asa ceva….:-))))))

    0
    0
  2. Mititelu l-a cumparat pe Mutu (nu cu putini bani !) ca antrenor la FCU Craiova pentru o perioada limitata, citeva etape acolo. Cu alte cuvinte contractul pe care Mititelu i l-a oferit pe bani grei lui Mutu a fost unul de „agent” si nu de antrenor. Mititelu a investit BANI SERIOSI in numele fostului jucator „ADRIAN MUTU” si nu in antrenorul Mutu, in incercarea de a atrage citeva transferuri de jucatori straini de oarecare valoare la FCU Craiova, o echipa … proaspat promovata in Liga 1 din Romania ! Citi agenti de jucatori straini de oarecare valoare ar fi negociat cu Mititelul Jr si citi au negociat in fapt la sfirsitul zilei cu numele ADRIAN MUTU ? Lotul de jucatori si antrenorul echipei FCU Craiova care au activat in Liga 2, stiau cu mult inainte de promovare ca vor trebui sa-si gaseasca alte locuri de munca !

    Nu cred ca sint prea multi antrenori de valoare si caracter in Romania amatori de o asociere cu Mititelu, in timp ce pentru altii „money talks” dar, nu e prost cel care cere ci cel care plateste.

    Trebuie sa ne mobilizam pentru o victorie.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button